2015 Aralık anneleri burayaaa :)

Allah hepimize sağlıkla Aralık ayı ı görmek nasip etsin inşallah çok heyecanlıyım ve titizim bu konuda zaman neler gösterecek çok merak ediyorum herkes kendine dikkat etsin nolur ilk 3 ay çok önemliiii

bende kalp atışını bir an önce duymak istiyorum hayırlısıyla :) 5 + 6 yım şuan bu hafta gideceğim bende kısmetse dr a umarım kendini duyurur miniğim :KK66:

merhaba kızlar herkezin bebeği hayırlı olsun . bende Aralık annesi olacağım inşallah dün kan testinde doktor 804 hcg gördü ama durum değişmez ise inşallah aralık annesi olacağım

sizlerdede korku varmı benim içimde hergün bi korku var halen bebeği kabullenemiyorum sanki bi aksilik çıkar diye korkuyorum ya düşerse ya kalbi durursa gibi şeyler var hep aklımda sürekli kasık ağrılarım var çünki arada şiddetleniyor sonra geçiyor ama doktor normal desede benden kan aldığında oranlarında artış olacakmı diye bakıyor bu beni daha da pnik yapıyor hep bi korku içindeyim daha kimseye söyleyemedim eşim dışında göz nazar değer diye 3ay olana kadarda söylemeye korkuyorum sizlerdede böyle durum ve düşünceler varmı acaba ?

Hosgeldin cnm. Daha erkenmis. 10 gun sonra randevum var. Sanirim o zaman duyabilicem. 5 haftaligim su an.
Cnm mrb bursadansın sanırım bende bursadan birbirimize dr konusunda destek olalım yaaa benim daha çok yeni daha hiç doktora gitmedin beta 207 çıktı en son hangi dr gitcemi bilemiyorum bahar hastanesi çok kalabalık istemiyorum medicalpark Ahmet bey düşünüyorum fikrin varmı

selam kızlarrr allah izin verirse bende aralık annesi olacağım 7+4 haftalık :) allah hepimizin kucağına sağ sağlim sağlık shatli almayı nasip eder inşallah

merhaba kızlar herkezin bebeği hayırlı olsun . bende Aralık annesi olacağım inşallah dün kan testinde doktor 804 hcg gördü ama durum değişmez ise inşallah aralık annesi olacağım

sizlerdede korku varmı benim içimde hergün bi korku var halen bebeği kabullenemiyorum sanki bi aksilik çıkar diye korkuyorum ya düşerse ya kalbi durursa gibi şeyler var hep aklımda sürekli kasık ağrılarım var çünki arada şiddetleniyor sonra geçiyor ama doktor normal desede benden kan aldığında oranlarında artış olacakmı diye bakıyor bu beni daha da pnik yapıyor hep bi korku içindeyim daha kimseye söyleyemedim eşim dışında göz nazar değer diye 3ay olana kadarda söylemeye korkuyorum sizlerdede böyle durum ve düşünceler varmı acaba ?
bendede aymı durum sözkonusu cnm 7+4 olmasına ve kalp atışını duymama rağmen inanamıyorum kabullenemiyorum bir tuaf

Cnm mrb bursadansın sanırım bende bursadan birbirimize dr konusunda destek olalım yaaa benim daha çok yeni daha hiç doktora gitmedin beta 207 çıktı en son hangi dr gitcemi bilemiyorum bahar hastanesi çok kalabalık istemiyorum medicalpark Ahmet bey düşünüyorum fikrin varmı
Oo sevindim. Kendime arkadas buldum oleyy :) ben cok fazla arastirdim. bursada en cok ovulen Ve sevileni buldum. Dr. Ziya cetin adi. Kendi muayenehanesi var. Onceden devletteymis. O kadar cok hastasi varmis ki yetisemiyormus mecbur klinik acmis. Ahmet beyi de duydum da. Bu cok daha icime sindi. Hem cok kibar. Hem ilgili. Hem paragoz degil. 5 aydir gidiyorum, tedavi amacli falan. Daha toplam 100 lira aldi dusun artik. Ozel hastane bi kayit parasi aliyo giriste, bide tahlil vs. Detaylari konusuruz. Ona gidersen onceden randevu almalisin.Cok yogun ama herkesle cok ilgili. Istedigin zaman cepten ariyosun soru soruyosun falan :)

Hosgeldin cnm. Daha erkenmis. 10 gun sonra randevum var. Sanirim o zaman duyabilicem. 5 haftaligim su an.

bende kalp atışını bir an önce duymak istiyorum hayırlısıyla :) 5 + 6 yım şuan bu hafta gideceğim bende kısmetse dr a umarım kendini duyurur miniğim :KK66:

Bende pazartesi gidicem insallah doktora insallah kalp atislarinida duyar rhat bi
nefes alirizzz kizlar.

hoşgeldin melic38.. hayırlı olsun sanada.. sanırım bir çok şeyde aynı duyguları paylaşıyoruz,,normal mi bilmiyorum,, ne zaman geçer bilmiyorum,, rabbim utandırmasın sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin.. benimde kafam çok karışıyor, ağlak ürkek bişey oldum sanki :KK43:

Kizlar dunden beri progestan iciyorum, basim asiri donuyor. Isten erken cikmak zorunda kaldim. Kocam zoraki otobuse bindirdi eve getirdi. Ilac mi dokundu anlamiyorum. Kullanan var mi baska ?bode asiri uykum Var. Geldigi zaman gozlerim kapaniyo basim kalkmiyo :KK43:

Kizlar dunden beri progestan iciyorum, basim asiri donuyor. Isten erken cikmak zorunda kaldim. Kocam zoraki otobuse bindirdi eve getirdi. Ilac mi dokundu anlamiyorum. Kullanan var mi baska ?bode asiri uykum Var. Geldigi zaman gozlerim kapaniyo basim kalkmiyo :KK43:
cnm bende kullanıyorum benimde aynı oldu ayağa kalkamıyordum progeton yapıyor doktorum öyle söyledi ve aksam 11 gibi vajinadan koy dedi içmeyi bırak bir süre dedi ama ben etkili olmaz diye korkup içmeye devam ediyorum

canim o kadar stres yapma kendine.bende ilk ogrendigimde inanamiyodum hemen doktora gitmek istiyodum ama gitsem birsey goremiycektim.kendimi sakinlestirdim bi hafta bekledim oyle gittim..sakinan goze cop batar..Allaha emanet et bebegini.sende sakin ol bebisin icinde buyuyo..her sey guzel olur insallah.

hoşgeldin melic38.. hayırlı olsun sanada.. sanırım bir çok şeyde aynı duyguları paylaşıyoruz,,normal mi bilmiyorum,, ne zaman geçer bilmiyorum,, rabbim utandırmasın sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin.. benimde kafam çok karışıyor, ağlak ürkek bişey oldum sanki :KK43:[/QUOTE
bende aynıyım cnm mala bağlamış durumdayım :KK43:

valla benle aynı duyguyu besleyen arkadaşlar kendime broblem yapıyordum heralde bir tek ben yaşıyorum bu problemi diye ama allahtan sizler varsınız .haftaya keseyi görecek bakalım ama benim karnımda bi şişlik var zaten ben hazırlıksız yakalndım kilo problemim vardı göbeğim vardı hamile gibi ama şimdi iyice şişti 4aylık gibi karnım var :KK43: biran önce 4aylık olmasını heyecanla cinsiyet bekliyorum çalışarak beklemek çok zormuş sabırsız biriymişim onu anladım rabbim hepimizin bebeğini esirgesin

DOKTORUN SİZE YENİLMEMESİ VE İÇİLMEMESİ GEREKEN ŞEYLERİ SÖYLEDİMİ BANA SÖYLEDİKLERİNİ SIRALAYACAĞIM

. Çay
.kahve
.sigara
.dışarda salata yemek
.çiğ et balık tavuk ve çiğköfte etli olanından
.maydonoz
.yıkanmadan meyve sebze kesinlikle yasak

bunları yeme düşük tehliken artar dedi.çok dikkat edin her doktor söylemiyormuş

Oo sevindim. Kendime arkadas buldum oleyy :) ben cok fazla arastirdim. bursada en cok ovulen Ve sevileni buldum. Dr. Ziya cetin adi. Kendi muayenehanesi var. Onceden devletteymis. O kadar cok hastasi varmis ki yetisemiyormus mecbur klinik acmis. Ahmet beyi de duydum da. Bu cok daha icime sindi. Hem cok kibar. Hem ilgili. Hem paragoz degil. 5 aydir gidiyorum, tedavi amacli falan. Daha toplam 100 lira aldi dusun artik. Ozel hastane bi kayit parasi aliyo giriste, bide tahlil vs. Detaylari konusuruz. Ona gidersen onceden randevu almalisin.Cok yogun ama herkesle cok ilgili. Istedigin zaman cepten ariyosun soru soruyosun falan :)
Aaaa cnmm ben intten adresine bakayım ozaman kese falan ordamı baktırdın ultrasonla peki ben gittiğimde muayne ücreti 100 liramı vericem sanaa cooookkkk sorularım olcak :-)

valla benle aynı duyguyu besleyen arkadaşlar kendime broblem yapıyordum heralde bir tek ben yaşıyorum bu problemi diye ama allahtan sizler varsınız .haftaya keseyi görecek bakalım ama benim karnımda bi şişlik var zaten ben hazırlıksız yakalndım kilo problemim vardı göbeğim vardı hamile gibi ama şimdi iyice şişti 4aylık gibi karnım var :KK43: biran önce 4aylık olmasını heyecanla cinsiyet bekliyorum çalışarak beklemek çok zormuş sabırsız biriymişim onu anladım rabbim hepimizin bebeğini esirgesin

DOKTORUN SİZE YENİLMEMESİ VE İÇİLMEMESİ GEREKEN ŞEYLERİ SÖYLEDİMİ BANA SÖYLEDİKLERİNİ SIRALAYACAĞIM

. Çay
.kahve
.sigara
.dışarda salata yemek
.çiğ et balık tavuk ve çiğköfte etli olanından
.maydonoz
.yıkanmadan meyve sebze kesinlikle yasak

bunları yeme düşük tehliken artar dedi.çok dikkat edin her doktor söylemiyormuş

yalnız değilsin melic38 :KK43: bende tontiş anne adaylarındanım aynen göbeğim hep vardı zaten:KK43: kısmet bakalım inşallah allahın izniyle sağlıkla bebişlerimize fayda sağlayarak tamamlarız bu süreci :KK43:
dr klioyla ilgili birşey söyledi mi, yemen yememen gereken gibi söyledikleirnin dışında.. bu konuda fikir alışverişinde bulunabilirsek sevinirim, kilolu olduğum için endişeliyim çok ya bebğime birsey olursa ya yanlış birsey yaparsam gibi sorular sürekli kafamda:KK43:

öğrendiğimden beri tatlı makarna pilav hamur işleri çıktı hayatımdan umarım böyle devam eder sorun olmaz :KK43:
çok yeni daha çok sey öğrenmek istiyor insan..

X