- 6 Mayıs 2013
- 1.042
- 479
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben artik kundak yapmamaya karar verdim. En azindan battaniyeyle degil. Tulbentle sarmaya başladım bugun. Bakalim yine de terleyecek mi.. Terlemesi öksürük yapiyo çünkü.. Eli kolu tamamen de serbest birakamiyorum sıçrayinca kendini uyandiriyo bu sefer..aynı dert bendede var gece yanımda uyuyor artık belim kollarım mahvoluyo. yatagına yatırdıgım an uyanıyo. yanımda uyanmıyo. kafası sırtı cok terli uyanıyor. gece 3de uyanıyo sabahda 6 da uyanıyo ondan sonra uyku düzenimiz yok malesef
Devamli sudayken kirlenen suda kalmış olmaz mi ya da kopuklemek de zor olmuyo mu ? Ben ufoyu açıyorum. Esim surekli heryerine yavasca su dökerken yıkıyorum. Hic usumuyo. Bide köpük file benimki. Yatak gibi zaten. Ama suyun keyfini çıkarsın diye senin yöntemini denicem bu sefer. :)Ben öyle yıkıyorum canım. Doğduğundan beri öyle, fileyle yıkamadım hiç. Baş kısmına üzerinden çıkan kıyafetleri koyuyorum yastık gibi, yüksekte kalsın başı diye. File de üşür gibime geliyor. zaten tek yıkamadım hiç. Eşimde arada başını tutuyor
Valla hiç bir şey yapmıyorum. Dün bi spor yapayım dedim her yerim ağrıyorKizlar h.gunler kilolarnz ne durumda dogumdan sonra nekadar verdiniz diyet yapmamiz normalmi bebeklermizu emdiriyrz bi skinti olurmuki 92dogurdum 80 im suan 72 ile hamile kaldm fakat ben 57 kiloydm evlendigimde 2014 de evlendm yani hamilelktn once sonrada cok aldm duba gibi oldm vermm lazim napiyrsnz yardim bilgi almk istedim sizden
O zaman direk seni istiyoryanıına kıyafeti koymayı denedım ama fayda etmedı
Bizimki de kusuyor. Doktor bi toz verdi onu deneyeceğimkızım şu ara emdikten sonra kusuyor...gazını da alıyorum oysa ki ...
Yüzünü kapatıp omzuma yatırıyorum kokumu alsın diye. Hafifte sallıyorum biraz fayda ediyor gibiaynı sorun bizde de var. uykusu geldiğinde yıkıyor ortalığı... ne yapacağımızı şaşırıyoruz....
Suyu çok doldurmuyorum canım. Yani içine yatınca vücudu tamam suya girmiyor. Ön kısmı suyun dışında kalıyor. Oralarıda hemen yıkıyorum sonra eşim kollarına alıp ters çeviriyor sırtını başını yıkayıp duruluyorum. Suya yatmak baya hoşuna gidiyor :)Devamli sudayken kirlenen suda kalmış olmaz mi ya da kopuklemek de zor olmuyo mu ? Ben ufoyu açıyorum. Esim surekli heryerine yavasca su dökerken yıkıyorum. Hic usumuyo. Bide köpük file benimki. Yatak gibi zaten. Ama suyun keyfini çıkarsın diye senin yöntemini denicem bu sefer. :)
Kurdun mu grubu :) yolluyorum hemen :)Kızlar merweemrah watsap icin nosunu gondermis. Grup kurcam. Dahil olmak isteyenler mesaj atsin bana numarasini. Ama buralari da tamamen yalniz bırakmayalım olur mu :) S Seyma3313 melic38 . Siz zaten gelirsiniz. Baskalari da gelmek isterse atsin noyu :)
Bizde bebek tutucu benim. Ve yoryluyorym artik. Bugun yikocaz. Deniyim insallah dedigin gibi bakalim sevecek mi :)Suyu çok doldurmuyorum canım. Yani içine yatınca vücudu tamam suya girmiyor. Ön kısmı suyun dışında kalıyor. Oralarıda hemen yıkıyorum sonra eşim kollarına alıp ters çeviriyor sırtını başını yıkayıp duruluyorum. Suya yatmak baya hoşuna gidiyor :)
Eşimle tek yıkamaya yeni başladık :) ilk yıkadığımızda ayaklarını cıp cıp suya vuruyordu :) banyodan sonra yaz nasıl olduğunu :)Bizde bebek tutucu benim. Ve yoryluyorym artik. Bugun yikocaz. Deniyim insallah dedigin gibi bakalim sevecek mi :)
Ayy esim bebegi uyutma dedikce zorla uyuttu aglaya aglaya. Simdi de gece uykusu açılmazsa uyutmaya devam etcem. Bazen bu erkekler inatci oluyo bebege karsi. Koktu yavrum :)Eşimle tek yıkamaya yeni başladık :) ilk yıkadığımızda ayaklarını cıp cıp suya vuruyordu :) banyodan sonra yaz nasıl olduğunu :)
E arada olur öyle :) bugün yıkayın olmazsa :)Ayy esim bebegi uyutma dedikce zorla uyuttu aglaya aglaya. Simdi de gece uykusu açılmazsa uyutmaya devam etcem. Bazen bu erkekler inatci oluyo bebege karsi. Koktu yavrum :)
İnşallah:)E arada olur öyle :) bugün yıkayın olmazsa :)