2015 Aralık anneleri burayaaa :)

Evet kimyasaldan sonra hamilelik kolaymis.ama dr un dedgini dinle.bana iki ay ara verdirtti.onun ustune ilk ay hemen hamile kaldim.duphaston verdi bana dr um.onunda etkisi olmus olabilir.
Benim Mesaj niye gozukmuyo ki. Cani diye kalmis :) canim diye basliyordu oysaki :) demekki benim tel kafayi yedi. Sen normal bi sekilde cevap vermissin Oysa :)

Evet kimyasaldan sonra hamilelik kolaymis.ama dr un dedgini dinle.bana iki ay ara verdirtti.onun ustune ilk ay hemen hamile kaldim.duphaston verdi bana dr um.onunda etkisi olmus olabilir.

Daha sabah bebeigimin heycanini yasarken aksam kaybetmedecegimi bilmenin acisini yasiyorum. Bunda da vardir bir hayir elbet..kanamam cok agir gecer mi cok korkuyorum

Daha sabah bebeigimin heycanini yasarken aksam kaybetmedecegimi bilmenin acisini yasiyorum. Bunda da vardir bir hayir elbet..kanamam cok agir gecer mi cok korkuyorum
Evet canm bunu yasicakmisiz demekki..ilk gun biraz yogun ve parcali oluyor.korkma sakin.ayni adet gibi.sonr azaliyor git gide.hamile kaldgnn farkina farknda olmadan yasiyormus cogu kadin bunu..fazla ve gec adet oldugunu saniyorlarms.kimyasal gebelik dogurgan kadinlarda olurmus.yalniz degilsin

Canimmm vardır bunda da bi Hayır. . Yıpratma kendini. Allah en doğru zamanlarda gönderiyor meleklerimizi bize.
senin mesleğinin de biraz daha zamana ihtiyacı varmis demekki. Burda hep okuduk kimyasal gebelikten sonra ilk ay hemen hamile kalıp bebislerine kavuşaNlari. Sen bol bol Dua Et gerisini Allaha bırak.

moralini yüksek tut ozlemmmmmmmm, rabbim sabırlar versin, duayı elden bırakma, vardır bi bildiği rabbimin (

Merhaba kizlar..cok sukur 1 yil beklemenin ardindan bende araniza katidim.6 haftaligiz bizde..Allah hepimize tamamina erdirmeyi nasip etsin, olmayan isteyen herkese de hayirli evlat nasip etsin.

Aslan
moralini yüksek tut ozlemmmmmmmm, rabbim sabırlar versin, duayı elden bırakma, vardır bi bildiği rabbimin (

Elbet vardir bir hayir Rabbime siginarak guclu kalabiliyorum zaten. Bir bakimada umutluyun hamile kalabiliyorum

Kızlar Merhaba :)
forumu hep okuyorum ama artık yazma vakti...
ilk bebişim yolda:)
Sat 24 mart. Pazartesi sabahı 800 , Salı akşam üzeri 1600 HgC. Sizce iyi mi?
Pazartesi de doktor randevum var, inşallah görürüm bebişi. .

Iyi günler arkadaşlar araniza yeni katildim allah izin verirse bende kasim annesi olacağım ilk gebeliğim 11 haftalik hamileyim ama hamilelikle berabee kistimin olduğunu öğrendim doktor mr dedi 3.ayimiz doldugunda mr cekilecegim

hayırlı olsun inci0inci0, gözün aydın sağlıkla inşallah tamamına erdirsin rabbim,
bende çok tecrubeli değilim ama değer iyi gözüküyor, benimde 2000 küsür çıktı kese göründü ama henüz kalp atışını duyamadım miniğimin, bu hafta gideceğim dr a kısmetse kontrole
hayırlı haberlere inşallah hepimiz için.

hayırlı olsun, iyi haberlere inşallah sağlıkla

Hosgeldin, ben de yeniyim gelir gelmez konu actim Bir heyecanla :) kist icin doktoruna bi sor canim zarari yok derse ibrahim.saracoglunun incir ve sogan kuru var. Ikisinden biri kiste cok cok iyi. Ama mutlaka doktora sor zararsizsa yap. o kurle ilgili forumda konu bile var. Allah sifa versin. Mr tehlikeli degil miymis peki ?

Masallah canim.bence gayet iyi pazartesi gorursun bebisini..bende 5 +5 te keseyi gordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…