- 26 Nisan 2015
- 504
- 232
- 39
Pfff bencde... 10 gun snra kalp atisi duyarz ddi ama baskasina gidicem bole daha cok gerilio insan hcbisi Bilmiyorum olaya bakKizlar bugun ilk kez bebegimi gordum, mercimek kadar bi kese var, onun da icinde igne ucu kadar minik bi bebis var , o kadar minnak yani bebisim, :) 5 haftalikmisim, 5 gun once ogrendigimde 702ydi bhcg, simdi kac oldugunu bilmiyorum ama hersey yolunda.dedi doktorum, Rabbim bozmasin ins. Keseyi bu kadar cabuk gorecegimi beklemiyordum acikcasi, 2 hafta sonra kalp atisina bakilacak.ailelere soylemek icin sabirsizlaniyorum :)
Dogru doktoru bulman cok onemli, bence acele et. ben bursadayim ve bursanin en iyi doktorunu buldum arastira arastira, gittigim diger dr.lar yuzume bile bakmamisti..
Dogru doktoru bulman cok onemli, bence acele et. ben bursadayim ve bursanin en iyi doktorunu buldum arastira arastira, gittigim diger dr.lar yuzume bile bakmamisti..Ben.nekadarlik oldugunu Bilmiyorum bastansavma bi muayene oldu ama kese gorundu
Hayirli olsun canim, dr.lar iliski tarihinizden emin olmadigi icin son Adet tarihinden hesaplarlarmis, o yuzden 2 hafta fazla soylemis oluyorlar. Ama ilk ultrasondan itibaren bazi degerleri karsilastirinca dr. anlayabiliyormus kac haftalik oldugunu, biraz da cocugun buyuklugunden anliyordur ilerde.Merhaba bende araniza katildim gecen hafta yaptigim testlerde hamile oldugumu ogrendim cok mutluyum doktor randevum bir hafta snra soyle bir sorunum var son adet tarihim 26. Subat ama yumurtlamam 9. Martta gerceklesti onuda ovulasyon testiyle sans eseri bir gun ogrendim o gunun sonrasi13. Gun snra hamilelik cubugunda cift cizgiyi gordum normalda sekiz haftalik goZukuyor ama ben bes haftalik hamileyim bnce:) bu konu icin ne diyorsunuz
hayirlisiyla insallah hamissindir :) Rabbim gonlune gore versin cnmAllah nasip ederse aralikta benimde. Dun itibariyle hcg 70 di. Sanirim 4+6 gunlugum. Hicbir belirti yok sadece arada kasiklarim agriyor. Zaten hcg dusuk olanlarin bulanri kusma gibi sorunlari cok az oluyormus. Bugun tekrar baktiracam insallah yukselmistir
Kizlar hani diyorsunuz ya, kan degeri basta 400 sonra 800 oldu falan diye, her seferinde 2 gune bir kan testi mi yaptiriyorsunuz ? Ozel hastanede 50 lira test, surekli test yaptiranlar devletten mi yaptiriyor, ya da ultrasonda da degeri anlasiliyor mu ? Bilenler bilgilendirirse sevinirim. Doktorumun ilgisinin tam ve eksiksiz oldugundan emin olmak istiyorum.
Ben acilde yaptrdm bedava.ozelde de on tl idi canim.sen acibademe mi gidiyorsun fazlaymis:)Kizlar hani diyorsunuz ya, kan degeri basta 400 sonra 800 oldu falan diye, her seferinde 2 gune bir kan testi mi yaptiriyorsunuz ? Ozel hastanede 50 lira test, surekli test yaptiranlar devletten mi yaptiriyor, ya da ultrasonda da degeri anlasiliyor mu ? Bilenler bilgilendirirse sevinirim. Doktorumun ilgisinin tam ve eksiksiz oldugundan emin olmak istiyorum.
Allah anali babali buyutsun:)En son dun baktirdim 1823tu bugunde kesemizi gorduk cok sukur
Allah nasip ederse aralikta benimde. Dun itibariyle hcg 70 di. Sanirim 4+6 gunlugum. Hicbir belirti yok sadece arada kasiklarim agriyor. Zaten hcg dusuk olanlarin bulanri kusma gibi sorunlari cok az oluyormus. Bugun tekrar baktiracam insallah yukselmistir
Uzuldum canim.gecmis olsun cok.ins en yakin zamanda yine kalirsin.kimyasal gebelik o kadar problem degil kafana takma.Degerim 40 a dusmus buyuk ihtimal kimyasal gebelik oldu ve bugun yarin kanamam olucak(
Ee ben acilden sgk anlasmali ozel hastaneden 50 liraya kazik mi yedim yani ?Canim ben ilk iki testi ozelde yaptirdim 20 liraya.diger ikisinide devlette yaptirdim
Degerim 40 a dusmus buyuk ihtimal kimyasal gebelik oldu ve bugun yarin kanamam olucak([/QUOTE. Canim Ya, uzulme sakin. kimyasal gebelik olsa bile bir dahaki aya hamile kalma ihtimalin cok yuksek oluyormus. Bi yerde okumustum. Hala sansin cok yuksek. Moralini saglam tut.
Medicabil diye bi Yer. Hangi sehirdesin sen cnmBen acilde yaptrdm bedava.ozelde de on tl idi canim.sen acibademe mi gidiyorsun fazlaymis:)
Ben kocaelideyim canim. Sen.devlette yaptirabilirsin bu tarz tahlilleri.tabiki feda olsun ama sgk miz varken yazik gunah.bebislere bisey alrzz o parayla.daha cok paraya ihtycmz olacak.ve ozel hastaneler yoluyorr adami.ama mecbur onlara gidiceZ.hcg icin acile gideblrsn.numara almamak icin.Medicabil diye bi Yer. Hangi sehirdesin sen cnm
Evet kimyasaldan sonra hamilelik kolaymis.ama dr un dedgini dinle.bana iki ay ara verdirtti.onun ustune ilk ay hemen hamile kaldim.duphaston verdi bana dr um.onunda etkisi olmus olabilir.
Aynen ya, para biriktirmek lazim. Cok hazirliksiziz.. devletin aciline gunduz vakti gitsem test yapiyorlar mi yani ? Randevu alsam 2 haftadan once bulamam zatenBen kocaelideyim canim. Sen.devlette yaptirabilirsin bu tarz tahlilleri.tabiki feda olsun ama sgk miz varken yazik gunah.bebislere bisey alrzz o parayla.daha cok paraya ihtycmz olacak.ve ozel hastaneler yoluyorr adami.ama mecbur onlara gidiceZ.hcg icin acile gideblrsn.numara almamak icin.