2015 ANKARA ÖZEL HASTANE DOĞUM VE MUAYENE FİYATLARI 2015

Turgut özal hastanesinde ebru yuce hanima giden varmi arkadaslar? Veya arastiranlar varmi? Yardimci olurmusunuz:110:
canim bende turgut ozal da ebru yüce nin iyi olduğunu duydum ama gitmedim çok kararsizim benim için dr kadar doğuma dr girecek mi birde doğum fiyatınin uygun olması lazım bilmiyorum artık ....neolur

Orayada baktim canim ama uzak bize.aydinlikevler tarafinda oturuyorum.birazda yakin olmasi tercih sebebim.Allah hayirlisiyla bebisini kucagina almayi nasip etsin.

canim bende turgut ozal da ebru yüce nin iyi olduğunu duydum ama gitmedim çok kararsizim benim için dr kadar doğuma dr girecek mi birde doğum fiyatınin uygun olması lazım bilmiyorum artık ....neolur
Bildigim kadariyla Ebru hanim eskiden akrapoldeymis.herkes cok memnun imis.lakin suan turgut ozal da durumu nedir giden varmi dogum ve muayene ucretleri nekadar onu bilen varmi acebao_O

Bildigim kadariyla Ebru hanim eskiden akrapoldeymis.herkes cok memnun imis.lakin suan turgut ozal da durumu nedir giden varmi dogum ve muayene ucretleri nekadar onu bilen varmi acebao_O
canim ben gitmedim ama muayene ücreti 100 tl gidersen dr ilgisi nasıl yazarsan sevinirim

Koru hastanesinde takibe gidiyorum dr melike Özge Hanım'a gebelik paketini aldım bana uygun geldi bir de taksit yaptırdım doktorumdan da hastaneden de memnunum normal doğum istiyorum doğum ekibi başarılı ve normal doğumu destekliyorlar
Koru hastanesi kac taksit yapiyorlar kizlar. Bende koruyu istiyorum ama ucreti beni cok asiyor ancak taksit yaptirabiliriz

70ytl+tahlillere%30 fark alıyolar
canim nurten hanim gidiyor akropolden onun hastasiyim ben ama latifeyle devam etsemmi hastanede ozel muayene latifedemi devam etsem bilemedim nurtenle iyiydik dogumuda ayni fiyata akropolde devam ederiz dedi ama sikinti olurmu sonradan kararsiz kaldim

bende koruya gitmek istiyorum eşim ise Turgut özala (maddi yönden tercih sebebi) o yüzden daha kontrole bile gidemedim. giden arkadaşlar hem hizmet hemde maddi yönden yorumlarını yazarsalar bizde karar verirken çok zorlanmayız. bilgi verenlere şimdiden teşekkür ederim

bende koruya gitmek istiyorum eşim ise Turgut özala (maddi yönden tercih sebebi) o yüzden daha kontrole bile gidemedim. giden arkadaşlar hem hizmet hemde maddi yönden yorumlarını yazarsalar bizde karar verirken çok zorlanmayız. bilgi verenlere şimdiden teşekkür ederim

hakında haytırlısı olsn cnm inş sag salim kucagına alrsn

teşekkür ederim 0menekşe0 sen de aynı şekilde hayırlısıyla kucağına alırsın Allah hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin

Ben hic memnun kalmadim arkadaslar hic de normal dogum yanlisi ddeğil bana illa sezaryen diye tutturdu ama ben inat ettim cunku hersey yolundaydi hic tavsiye etmiyorum eger haftasonuna o nobetci degilse gelmiyor doguma bana denk geldi ama gelmez olaydi normal sancilarimla hersey yolundayken suyu bosalttilar bu sefer bebek yukari cikti sancilarim gitti suni sanci verdiler dogum masasinda hala sezaryene gidelim diyor bana surekli ve ben kabul etmedim bu arada bebegi indirmek icin hemsireler ustume bastiriyorlar en sonunda pompa ile cekelim dedi oyle de yapti cok sukur bebegim geldi dunyaya 15 saatten sonra mahremiyet yok degisik hemsireler geliyor muayene etmek icin bir daha ayak basmam oraya hic tavsiye etmiyorum arkadaslar siz bilirsiniz ben sirf normal dogum yanlisi diye gitmiştim ama cok pisman oldum

Ben hic memnun kalmadim arkadaslar hic de normal dogum yanlisi ddeğil bana illa sezaryen diye tutturdu ama ben inat ettim cunku hersey yolundaydi hic tavsiye etmiyorum eger haftasonuna o nobetci degilse gelmiyor doguma bana denk geldi ama gelmez olaydi normal sancilarimla hersey yolundayken suyu bosalttilar bu sefer bebek yukari cikti sancilarim gitti suni sanci verdiler dogum masasinda hala sezaryene gidelim diyor bana surekli ve ben kabul etmedim bu arada bebegi indirmek icin hemsireler ustume bastiriyorlar en sonunda pompa ile cekelim dedi oyle de yapti cok sukur bebegim geldi dunyaya 15 saatten sonra mahremiyet yok degisik hemsireler geliyor muayene etmek icin bir daha ayak basmam oraya hic tavsiye etmiyorum arkadaslar siz bilirsiniz ben sirf normal dogum yanlisi diye gitmiştim ama cok pisman oldum
yaşadığın sıkıntılardan dolayı öncelikle geçmiş olsun, bebeğine de Allah uzun ömür versin. ama ben senin hangi hastane ve doktora gittiğini anlayamadım bu konuda da bize bilgi verir misin.

hangi hastane ve doktordan bahsediyosun

Merhaba kızlar ben akropol hastanesinde nurten boyraz hanıma gidiyorum.Çok içten ve de samimi.Fakat kendine özel muayene açtı.Şuan hastanede değil.Fakat anlaşmalı olarak akropol ve çukurambar koru da doğum yaptırıyor.Muayene ücreti 100 tl.Eğer gitmek isteyen olursa özelden iletişim bilgilerini verebilirim.

Back