2015 ANKARA ÖZEL HASTANE DOĞUM VE MUAYENE FİYATLARI 2015

arkadaşlar baskent hastanesine giden var mı? ben medi,calpark a gidiyordum ve değiştirme kararı aldım..fikir görüş ve önerilerinizi bekliyorum :))

merhaba ben istanbulda yaşıyorum anadolu yakassında doğum için normal ve sezeryan fiyatlarını bşlen vasra yardımcı olabilir mi ?

Aynen bende başkent yorumlarinii meerak ediyorm

Ben gecen hafta cumartesi gunu gittim...9_9:30randevum icin 08_45te oradaydim....insanlar balik istifi gibi bekliyorlardi.ustelik hastane xok pis ve bakimsizdi.kapidan girer girmez zaten sok oldum. Tam olarak iki saat bekletildim.onumde daha 3 tane detayli ultrason icin bekleyen oldugunu soylediler.aglayarak parami geri alip ciktim.devlet hastanesi bile daha iyi artik benim gozumde baskent hastanesine gore...allah kimseyi oraya dusurmesin

Merhabalar arkadaşlar... Şuan itibari ile 26+6 haftalık hamileyim. En başından bu zamana kadar Özel Akay Hastanesi'ne Doktor Evren KOÇBULUT'a gidiyoruz. İnşallah doğuma kadar da bu böyle olacak. Hastaneyi ve hocamızı altı buçuk aydır tanıyoruz ve gerçekten çok ama çok memnunuz. Her gittiğimizde hocamız bizi güler yüzle karşılıyor sağolsun ve bir o kadar da ilgili. Kesinlikle tavsiye ederim. Muahane ücreti 127TL Doğum ücretide normal 2500 sezeryan 3500 diye hatırlıyorum. İmkanı olan hamile arkadaşlarıma kesinlikle tavsiye ederim. Hastane gayet temiz ve ilgili. Odalar gerçekten çok güzel. Yeni doğan ünitesi, yoğun bakımıs vs. gayet yeterli. Aklınıza takılan her soruyu çekinmeden sorabilirsiniz. Ben ya da benden daha tecrübeli eşim :) her konuda size yardımcı olmaya çalışırız.

arkadaşlar baskent hastanesine giden var mı? ben medi,calpark a gidiyordum ve değiştirme kararı aldım..fikir görüş ve önerilerinizi bekliyorum :))

Merhaba,
Ben de madical Park'a devam ediyorum ama içime sinmeyen nedenini bilmediğim bir sıkıntı var:) Neden başka hastane aradığını öğrenebilirmiyim?

merhaba bende 15 nisan itibari ile korudan doğum paketi aldım. aylin hanıma muayene oldum. şimdilik tek bir kere gittiğim için çok yorum yapamayacağım ama zaman ilerledikçe size fikirlerimi söyleyeceğim.

Merhaba,
Ben de madical Park'a devam ediyorum ama içime sinmeyen nedenini bilmediğim bir sıkıntı var:) Neden başka hastane aradığını öğrenebilirmiyim?
Doktorum ayrildi benim.sonrasinda tarama sonucumu bir turlu bulamadilar.muhtemel kaybettiler.baska hocaya gittim o da foto bile vermedi.ucretkerde surekli zamlaniyor.bu sebeple artik akay hastanesine gidecegim.insallah memun kalirim oyle ki medicalde daha ikili tarama ve 3lu tarana sonuclarimi bile degerlendirmek icin bakmadilar.yarin akaydaki doktora gosterecegim insallah

Doktorum ayrildi benim.sonrasinda tarama sonucumu bir turlu bulamadilar.muhtemel kaybettiler.baska hocaya gittim o da foto bile vermedi.ucretkerde surekli zamlaniyor.bu sebeple artik akay hastanesine gidecegim.insallah memun kalirim oyle ki medicalde daha ikili tarama ve 3lu tarana sonuclarimi bile degerlendirmek icin bakmadilar.yarin akaydaki doktora gosterecegim insallah
Üzüldüm :( işallah ordan memnun kalırsın. Teşekkür ederim cevabın için

sonunda karar verdim bende turgut özalda doç.dr. deniz hızlıdan çok memnun kaldım büyük ihtmallede artık oraya devam ederim dopumada oraya giderim arkadaşlar tavsiye ederim ayrıca detaylı ultrosn için doktor arıyorsanız da oraya gidin okadar çok araştırdım ki sonunda buraya gittim tavsiye üzertine bende ama iyiki gitmişim detaylı ult. yapan doktorda yrd.doç.Ti ve gerçekten çok iyi ilgilendi randevuda da sıkıntı yapmıyorlar

Aynen bende başkent yorumlarinii meerak ediyorm

Ben 5 aydır başkent hastanesinden Göğşen hocanın hastasıyım. Hastane binasının eski olduğunu kabul ediyorum. Ama muayene odaları temiz bence. Kalabalık olduğu doğru. Ama cumartesi günleri daha yoğun. Ben işyerinden izin alıp hafta içi bir güne randevu almaya çalışıyorum. Sabah ilk saatlere aldığım için çok beklemiyorum. Geçen gün randevusuz gittim hatta, hoca ameliyata gittiği için tam da öğle saatiydi 2 saat bekledim ama bu başıma nadiren gelen bir durum. Hastane, doktor seçimi, memnuniyet, beklenti kişiden kişiye değişen bir durum. Göğşen hocadan çok memnunum. Sakin, sizi konuşmalarıyla rahatlatan, cebinden aradığımda açan soruları cevaplayan bir doktor. Bir kez muayeneye gidip, kendi kararınızı kendiniz verin bence.

merhaba bende 15 nisan itibari ile korudan doğum paketi aldım. aylin hanıma muayene oldum. şimdilik tek bir kere gittiğim için çok yorum yapamayacağım ama zaman ilerledikçe size fikirlerimi söyleyeceğim.
Canım medikalden mi aldın doğum paketini?Kaça aldın peki ve içeriği ne?

bebeğimmasal ben doğum paketini koru çukurambardan aldım. 4500 liraya (16 hafta sonrası için) başlangıçtan itibaren gidersen 5500 lira. içeriğinde 7 muayene, 30 hafta sonrası nst, 4 lü tarama, şeker yüklemesi ve tek gece kalış doğum(sezeryan normal fark etmiyor)

Kasim 2014 de doğum yaptim turgut özal hastanesinde uzm dr emine aylin totan harika bir doktor ve sonuna kadar normal doğum destekçisi kesinlikle tavsiye ediyorum:KK73:Hastanenin kadin dogum departmanida cok iyi....

normal doğuma girmiyolar diye biliyorum
Aylin hanim harika bir insan sabah geldi kontrol etti,surekli telefonla baglantidaydi ve gece yarisi geldi dogumumada girdi.mecbur değildi ,özel iletisimimizde yoktu sadece doktorum gelsin dedim o kadar:)aylin hanim adina konuşuyorum zaten, başka doktor başka hastane olsa uğraşmaz sezeryana alirlardi:)

Back