- 26 Kasım 2014
- 73
- 39
- 18
ayrıntılıyı farklı bir doktor yapıyor.bir saat bekletildikten sonra muayene olamadan çıkmıştımbende akropole gidiyorum..nasıl bir sorun yasadınız merak ettim yazabilirmisiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayrıntılıyı farklı bir doktor yapıyor.bir saat bekletildikten sonra muayene olamadan çıkmıştımbende akropole gidiyorum..nasıl bir sorun yasadınız merak ettim yazabilirmisiniz?
evetttttKızlar merhaba eylül anneleri olarak ankara grubu kuruyoruz katılmak isterseniz
Aynen bende başkent yorumlarinii meerak ediyormarkadaşlar baskent hastanesine giden var mı? ben medi,calpark a gidiyordum ve değiştirme kararı aldım..fikir görüş ve önerilerinizi bekliyorum :))
Aynen bende başkent yorumlarinii meerak ediyorm
arkadaşlar baskent hastanesine giden var mı? ben medi,calpark a gidiyordum ve değiştirme kararı aldım..fikir görüş ve önerilerinizi bekliyorum :))
Doktorum ayrildi benim.sonrasinda tarama sonucumu bir turlu bulamadilar.muhtemel kaybettiler.baska hocaya gittim o da foto bile vermedi.ucretkerde surekli zamlaniyor.bu sebeple artik akay hastanesine gidecegim.insallah memun kalirim oyle ki medicalde daha ikili tarama ve 3lu tarana sonuclarimi bile degerlendirmek icin bakmadilar.yarin akaydaki doktora gosterecegim insallahMerhaba,
Ben de madical Park'a devam ediyorum ama içime sinmeyen nedenini bilmediğim bir sıkıntı var:) Neden başka hastane aradığını öğrenebilirmiyim?
Üzüldüm işallah ordan memnun kalırsın. Teşekkür ederim cevabın içinDoktorum ayrildi benim.sonrasinda tarama sonucumu bir turlu bulamadilar.muhtemel kaybettiler.baska hocaya gittim o da foto bile vermedi.ucretkerde surekli zamlaniyor.bu sebeple artik akay hastanesine gidecegim.insallah memun kalirim oyle ki medicalde daha ikili tarama ve 3lu tarana sonuclarimi bile degerlendirmek icin bakmadilar.yarin akaydaki doktora gosterecegim insallah
Aynen bende başkent yorumlarinii meerak ediyorm
Canım medikalden mi aldın doğum paketini?Kaça aldın peki ve içeriği ne?merhaba bende 15 nisan itibari ile korudan doğum paketi aldım. aylin hanıma muayene oldum. şimdilik tek bir kere gittiğim için çok yorum yapamayacağım ama zaman ilerledikçe size fikirlerimi söyleyeceğim.
normal doğuma girmiyolar diye biliyorumKasim 2014 de doğum yaptim turgut özal hastanesinde uzm dr emine aylin totan harika bir doktor ve sonuna kadar normal doğum destekçisi kesinlikle tavsiye ediyorumHastanenin kadin dogum departmanida cok iyi....
Aylin hanim harika bir insan sabah geldi kontrol etti,surekli telefonla baglantidaydi ve gece yarisi geldi dogumumada girdi.mecbur değildi ,özel iletisimimizde yoktu sadece doktorum gelsin dedim o kadar:)aylin hanim adina konuşuyorum zaten, başka doktor başka hastane olsa uğraşmaz sezeryana alirlardi:)normal doğuma girmiyolar diye biliyorum