2015 ANKARA ÖZEL HASTANE DOĞUM VE MUAYENE FİYATLARI 2015

Koru hastanesinde takibe gidiyorum dr melike Özge Hanım'a gebelik paketini aldım bana uygun geldi bir de taksit yaptırdım doktorumdan da hastaneden de memnunum normal doğum istiyorum doğum ekibi başarılı ve normal doğumu destekliyorlar

medicana ankara daki kadın doğum doktorlarını incelediğimde sadece 3 doktor görebiliyorum. Bahsdilen tolga ecemiş, ..şimşir gibi isimler mevcut değil, sanırım oradan ayrılmışlar

Acıbadem hastanesi doğumda gerçekten çok iyi. kafanız rahat olsun istiyorsanız eliniz cebinize gidecek sonuçta bir can getiriyorsunuz dünyaya :)

Koru hastanesinde takibe gidiyorum dr melike Özge Hanım'a gebelik paketini aldım bana uygun geldi bir de taksit yaptırdım doktorumdan da hastaneden de memnunum normal doğum istiyorum doğum ekibi başarılı ve normal doğumu destekliyorlar
canım paketi kaç liraya aldın taksit yapınca fiyat değişti mi?

Ben Batıkent Özel Bilgi Hastanesinde yaptım ilk doğumumu ikinciyede oraya gidiyorum. Dr Selçuk ARSLAN
muayne 30 tl
normal doğum 1170 tl
sezeryan 1177 tl
detaylı 150 tl
3lü tarama 50 tl

kesinlikle tavsiye ederim. biraz yoğun oluyor gittiğimizde baya bekliyoruz ama memnunum.

2015 doğum fiatları kendimce araştırdım
Hemde ssvd yaptırAcak dr seçmek istedim
Şuan Elif terziye gidiyorum
Ssvd için korkuttu ben olsam. Yapmam dedi
Sonuçta vücut sezaryeni Yaşadı bilio bu hastanın ısrarı gerek yok ama illa dersen riskleri bi Anlattı doğum katı ile ameliyathane aasında üç kat var yetişemezsen ölürsün dedi
Onun dışında kibar ilgili bilgili fiatı öğreneceğim
----
Akropol de sezaryen normal fark etmez 2.500 Nurten hanım. 1 martta muayenehanesine geçio
--------
Prof dr aydan biri
Ilk doğumumu yaptım ilgili bilgili hastayı ayakta Karşılar.çok sıcaktır. Ama doğum ücreti 6500+750 epidural ücreti muayene 300ytl

--------
Fatma bolkan
Doğum lokman hekimde olursa 2200
Sezaryen 3200
Ayda 3-4 hastaya ssvd lokman hekimde yaptırdığını söyledi. Ssvd de hastanın çok basında beklemek geektiğinden bahsetti normal doğumlarda son 30 dk dr gelir dedi ebeler eşliğinde ilerler ssvd de öle değil dedi muayene ücreti 180 ytl
bende ssvd istiyorum fatma bolkan aklıma yattı nasıl bri doktor acaba ilgili mi hangi lokman hekimde yaptırıyor etlik mi sincan mı bu fiyatlar ssvd için geçerli mi acaba.

Slm kizlar ankaraya geldim ve medicalpark aylin hanima gittim il disindan geldigimi ve dogumu burda yapcahgmi soyledim cok ilgilendi hastaneyi cok sevdm.fiyat guzel doktor iyi personel güleryüzlü ayrica bebek yenidgoan yogun bakim ihtiyaci olursa ucretsiz kalıyor ben artk kararimi verdim darsi sizlere

Slm kizlar ankaraya geldim ve medicalpark aylin hanima gittim il disindan geldigimi ve dogumu burda yapcahgmi soyledim cok ilgilendi hastaneyi cok sevdm.fiyat guzel doktor iyi personel güleryüzlü ayrica bebek yenidgoan yogun bakim ihtiyaci olursa ucretsiz kalıyor ben artk kararimi verdim darsi sizlere
doğum ücreti ne kadar

Koruda umit bey disinda tavsiye edebileceginiz doktor var mi arkadaslar.bugun aradim umit bey icin subat sonuna kadar randevu veremeyeceklerini soylediler
CANIM BANA İÇERDEN Bİ HEMŞİRE ISRARLA HÜSEYİN BEY DİYORDU AMA BEN HİÇ GİTMEDİM HÜSEYİN BEYİ TAVSYE EDİYORLAR Bİ ARAŞTIR

canım fiyat nedir bilgi verebilir misin?

Turgut özal hastanesinde ebru yuce hanima giden varmi arkadaslar? Veya arastiranlar varmi? Yardimci olurmusunuz:110:

Merhaba arkadaslar bende iyi bir kadın doğumcu ve hastane arıyorum.hamile kalmadan önce genel bi kontrole gidip daha sonrada o doktorla devam etmek istiyorum.günlerdir araştırıyorum.koruda aydan asyalı biri'ni çok öneren olmuş ama muayenesi 400 tl, tahlillerde fark alınıyormus bide doğum 6500+750 yani çok geldi. Bana önerebileceğiniz bayan bir doktor arıyorum.yardımcı olursanız çok sevinirim.hamile kaldıkdan sonra telaşa girmek istemiyorum.

Liv hospital için doktor tavisyesi var mı
ya da koru çukurambar için doktor tavsiyesi
valla çukurambar koru hastanesi beni çıldırttı kızlar. kendi kafalarına göre randevuları değiştirip sonrada hoca yoğun e polcak o kadar deyip duruyorlar. özel hasaneye gitme sebebim doğru düzgün hizmet almak için gidiyorum. ha daydandım ha dayanacağım yeter dedim. tamam iyi doktorlar var ama bir garip davranıyorlar. hiç hoş değil.

Merhaba arkadaslar bende iyi bir kadın doğumcu ve hastane arıyorum.hamile kalmadan önce genel bi kontrole gidip daha sonrada o doktorla devam etmek istiyorum.günlerdir araştırıyorum.koruda aydan asyalı biri'ni çok öneren olmuş ama muayenesi 400 tl, tahlillerde fark alınıyormus bide doğum 6500+750 yani çok geldi. Bana önerebileceğiniz bayan bir doktor arıyorum.yardımcı olursanız çok sevinirim.hamile kaldıkdan sonra telaşa girmek istemiyorum.
medicalparka git canım bütün doktorlar iyi die biliyorum ben çok memnn kaldm

Back