• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ANKARA ÖZEL HASTANE DOĞUM VE MUAYENE FİYATLARI 2015

elfinimge ben de çukurambar koruyu birçok kez aradım ama hiç açmadılar. bu paketi ben 5000 olarak duymuştum teyit etmek için arıyordum. şimdi siz 5500 dediniz. gelecek ay oraya gitmeyi düşünüyorum

elfinimge ben de çukurambar koruyu birçok kez aradım ama hiç açmadılar. bu paketi ben 5000 olarak duymuştum teyit etmek için arıyordum. şimdi siz 5500 dediniz. gelecek ay oraya gitmeyi düşünüyorum
Biz de geçen ay sorduk doktoruna göre değişmekle birlikte 5500 tl dediler. Tobb'da fiyatlar nasıl bilgisi olan var mı?

5.500 kesin canim dün hastaneyle 2 3 kez görüstum hiç indirim yapmiyolar bide ben bu fiyati umit bey icin aldim doktordan doktora degisiyomus ucret

bende şimdi yeni açılan liv hospital ile görüştüm

normal doğum:6000 TL(1 gece kalmalı)

sezeryan:6500(2 gece kalmalı)

bu fiaytalara doktor parası,anestezi(epidural) malzeme parası,oda fiyatı herşey dahilmiş.eğer hastaneye gidip muayane olursanız bu fiyat geçerli.Ayrıca bebek doğduğunda ilk muayene,aşıları,topuk kanı,kalça filmi bunları içeren bir paket varmış oda 900 TL dedi.

dışardan bir doktora muayanea olup orda doğum yaparsanız o fiyatı doktor veriyormuş.yani fiyatlar değişiklik gösteriyor.
bnde lıv hospitala gtmeyi düşünüyordüm iyy oldu yazdgınz nasıp olrsa inş orda dgumm yapacagm yapan vrmı aranzda

Ben de balgat 100.yıl hastanesine sordum 1550 tl+200 lira 1 gece yatma ücreti dediler. Muayene 50 lira.

Kizlar ben sincan koru hastanesine karar verdim meltem hanimdan aldim randevumu muayene 87 tl dogum 2000 lira ilk gun yatisla birlikte ekstra yatislar da 150 tl imis

Ben de cuma günü ilk muayenemi akayda behice hanımda oldum. Hastanede boş oda olmadığı için odalarını göremedim. Gelecek hafta kontrole gidicem ondan sonra tekrar yazarım.

arkadaslar bende suyan hem dr hem hAstana arayışındayım aklımdan geçenler Etlik zubeyde Hanim turgut ozal unv biride Keçiören araştırma bakalım araştırıyorum ozel Hastaneler çok pahali ve bazı hastaneler tam donanımlı değil ilk olarak turgut ozal unv düşünüyorum bakalım başka onerişi olan varsa paylaşırsa sevinirim

bende doktor arastırması içindeyim.akropoden memnunmusun bende oradan randevu alım ama çok kararsızım.bu arada 5 haftalık hamileyimmm:)

1. bende doktor arastırması içindeyim.akropoden memnunmusun bende oradan randevu alım ama çok kararsızım.bu arada 5 haftalık hamileyim
camin bende aynı karamsarliktayim dr ücretleri çok pahali dogumlar çok uçuk fiyatlar inş hayirlisiyla iyidir hastane iyi bir dr buluruz

Behice hanım için kadınlar kulübünde araştırma yaptığımda baya olumsuz yorumlar okudum ama eşimin iş yeri anlaşması akay hastanesi ile olunca ben de ilk oraya gittim. Şimdilik bende bıraktığı izlenim iyi sakin ve sorduğum sorulara cevap verdi bir sıkıntın var mı diye sordu bunlar hoşuma gitti. Pazartesi de kontrolüm var o zamanda izlenimlerimi yazarım. İlk doğumumu turgut özal da yaptım ve çok acele ettirdiler suyumun kendi kendine patlamasını bile beklemediler kendileri patlattı. Ben de bunda başka hastane be doktor aramaya başladım. Bakalım hepimiz için hayırlısı olsun

Back