- 3 Şubat 2015
- 110
- 57
- 18
memnunmusun?evet bende latife hanıma gidiyorum,
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
memnunmusun?evet bende latife hanıma gidiyorum,
yani güzel ilgileniyo sorduğum tüm sorulara cevap veriyor.ilk muayenede telefon numarasını verdi.watsaptan yazdığım mesajlara cevap verdi.doğuma kendi girecek e yani şimdilik iyi.bide ilaç vermek istemiyor
karar vermek çok zorbende akrapole gidiyorum.muayene 70 doğum 2.500 çok ama kararsızlıktan ölecektim napalım
bende turgut ozalA gitmeyi düşünüyorum dr ebru hanim varmış birde doğuma dr giriyormuyduBehice hanım için kadınlar kulübünde araştırma yaptığımda baya olumsuz yorumlar okudum ama eşimin iş yeri anlaşması akay hastanesi ile olunca ben de ilk oraya gittim. Şimdilik bende bıraktığı izlenim iyi sakin ve sorduğum sorulara cevap verdi bir sıkıntın var mı diye sordu bunlar hoşuma gitti. Pazartesi de kontrolüm var o zamanda izlenimlerimi yazarım. İlk doğumumu turgut özal da yaptım ve çok acele ettirdiler suyumun kendi kendine patlamasını bile beklemediler kendileri patlattı. Ben de bunda başka hastane be doktor aramaya başladım. Bakalım hepimiz için hayırlısı olsun
ahmet bey war cnm yozgattan tanıyorum şuan orda çok iyi bir doktordurKoruda umit bey disinda tavsiye edebileceginiz doktor var mi arkadaslar.bugun aradim umit bey icin subat sonuna kadar randevu veremeyeceklerini soylediler
turgut ozal unv tavsiye ediyormusun canım ben dr ebru diye bir dr varmış onu duydum inş ona gitmeyi düşünüyorum birde Etlik zubeyde Hanim da iyi bir dr bulursam orası olabilir ilgili bir dr arıyorum acikcasibugün 2.kontrolüme gittim. ama bu sefer hastaneden memnun kalmadım. 20 dakika beklettiler. Turgut özalda ben doğumumu hafta içi mesai saatlerinde yaptığımdan doktorda doğuma girdi ama dikişleri falan asistanlar attı. dikişlerim iyi atılmadı. bu doğumdan sonra inşallah düzeltirler. ben de sizin gibi doktor ve hastane arayışı içindeyim. kafam çok karışık koruya gitmek istiyorum ama 5500 lira da gözüme çok geliyor.
Cnm muayene ucreti ne kadar?Kızlar bugün akropol latife hanıma gittim çok memnun kaldım. Bebeğimizi gördük kalp atışı var ama duyamadik onu dinlenebilecek için çok uğraştı doktorumuz çok güleryüzlü herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlattı.cep numarasını verdi bişey olursa mutlaka ara evimde buraya çok yakın hemen gelebilirim dedi.
Cnm muayene ucreti ne kadar?
tobb gerçekten çok pahalı cnm koru bilgileri ilk mesajda var konunun başındabende fiyat araştırması içerisindeyim, TOBB etüyü aradım 6000 lira sezaryen 2 gece kalmalı fiyat verdiler, doktor muayeneleri ve testler hariç bu fiyat verildi...koru çukurambarı henüz aramadım. çok kararsızım..