- 14 Haziran 2015
- 1.000
- 1.418
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #1.741
Oy sagol canim yabana gelin canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oy sagol canim yabana gelin canim
Güzel fikir canim tanismis oluruz ecrin87 ne dersin kuzum?@sefam2016 canım hiç farketmez sanada geliriz bendede toplanırız dışardada olur yeterki bir arada olalım
kiwicik aynen canım ya allah izin verirse haberleşelim mutlaka ramazan bitsin buluşalım çok mutlu olurumCok süper bi fikir canimmmmmm
Hosgeldin citir manken anne adayiMuhabbetiniz bol olsun bacilae
Evet beklemedeyiz...Hosbulduk da hadi da birileri başlasın artık tedaviye yol göstersin güzel haberler versin bize
A evet kaç gündür haber gelmedi inşallah herşey yolundadırEvet beklemedeyiz...
Aslinda var U umutsuz olma arkadasimiz ama kac gündür haber alamiyoruz kendisinden..... En son OPU ya gidicekti... Bidaha dönmedi buraya :-(
sen ne zaman basliyorsun canimHosgeldin citir manken anne adayi
Benimde agustosta canim insallah
Agustosta kismet olursa ... Yukarda insallah ilk baslayacak arkadaslari yazdim canimsen ne zaman basliyorsun canim
Az kalmis canim insallahOOoo bende ilklerdenim bayramın 2 günü adet bekliyorum bayram sonrası başlıyorum ben
İlaçları aldım beklemedeyim hayırlısı artikAz kalmis canim insallah
O zaman senden alicaz haberleri insallah
Aaaa hic demiyosunda bisey ... Ask olsunOOoo bende ilklerdenim bayramın 2 günü adet bekliyorum bayram sonrası başlıyorum ben
Aynenn benim basima gelen de bu canim tüplerim ikisi de kapali ve hasarli imis ama rahim filminde 5 doktor bunu gormedi. En son denizlide gittigim doktr gordu sagolsun.dedigin gibi elimizden geleni yaptik takdir Allahin. Sende hidropelesenk mi var. Tupteki siskinlik olunca boyle adlandiriyorlar saniirm di mi. Peki sonradan tiluplerin acilacak mi. Tupleri aldirmamak dogru secim olmus bence deHoşbuldum :) evet beni de boşyere oyaladılar 1 sene. sonra 2 kez rahim film çekildi. Ultrasonda bile tüpteki şişkinliği görebildikleri halde en son laparoskopi ile tüpü kapatalım dediler, kimisi kapatmak kolay olanı seçmektir, tüpünü almamız gerek dediler. Araştırdım ve kapatılmasının gerektiği kararına vardık. Artık elimizden geleni yaptık, rabbim neylerse güzel eyler. Gönlümüzdekini bizim için hayırlı kılar inşallah...