2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

OOoo bende ilklerdenim bayramın 2 günü adet bekliyorum bayram sonrası başlıyorum ben
Aaaa hic demiyosunda bisey ... Ask olsun :-)

Temmuz agustos demistin ama gün belli diildi sende :-) sen halletmissin herseyi demiyorsun bisey seni seni seni :-)

Hakkinda hayirlisi canim benim

Hoşbuldum :) evet beni de boşyere oyaladılar 1 sene. sonra 2 kez rahim film çekildi. Ultrasonda bile tüpteki şişkinliği görebildikleri halde :KK43: en son laparoskopi ile tüpü kapatalım dediler, kimisi kapatmak kolay olanı seçmektir, tüpünü almamız gerek dediler. Araştırdım ve kapatılmasının gerektiği kararına vardık. Artık elimizden geleni yaptık, rabbim neylerse güzel eyler. Gönlümüzdekini bizim için hayırlı kılar inşallah...
Aynenn benim basima gelen de bu canim tüplerim ikisi de kapali ve hasarli imis ama rahim filminde 5 doktor bunu gormedi. En son denizlide gittigim doktr gordu sagolsun.dedigin gibi elimizden geleni yaptik takdir Allahin. Sende hidropelesenk mi var. Tupteki siskinlik olunca boyle adlandiriyorlar saniirm di mi. Peki sonradan tiluplerin acilacak mi. Tupleri aldirmamak dogru secim olmus bence de :KK45:

X