2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

hıhı 17 18 kilo kadar :eek:

senin ruhun genc bi kere canim yaşın ne önemi varr:KK76:

Bende 7-8 kg rahat almistim canim yillar icersinde.
Sen kac yillik evlisin?

Ben 30 a merdiven dayadim bile.
Sizler ne güzel gencsiniz daha. Rabbim hayirli evlatlar nasip etsin.

Aminn canim hepimizin orucunu duasını kabul etsin Rabbimm.. Sen de hayırlısıyla yaklaş bakalim bize. :KK55:

Ben bugun is yaptım biraz ama cok yoruldum sonra tansiyonum mu kan şekerim mi biseyim düştü bi hoş oldum bıraktım işi:KK1:. Ramazanda diyet yapmak çarptı sanırım beni:110:
Kiz ramazanda diyet mi olur.:KK20: Yapma sakin tedavi oncesi dikkat etmeliyiz unutma. Dikkat etcez tabi ama abartmadan :KK25:

Bende 7-8 kg rahat almistim canim yillar icersinde.
Sen kac yillik evlisin?

Ben 30 a merdiven dayadim bile.
Sizler ne güzel gencsiniz daha. Rabbim hayirli evlatlar nasip etsin.
evlenince herkes alıyor sanırım :110: eylul 2012de evlendik yani 3 yilimiza cok az kaldi.. Bak ben de 20+1 olmusum 30 a ne kaldi surda:KK70:

Kiz ramazanda diyet mi olur.:KK20: Yapma sakin tedavi oncesi dikkat etmeliyiz unutma. Dikkat etcez tabi ama abartmadan :KK25:
ne bileyim canim cok etkilemez sandım ama çarptı iste:KK12:

evlenince herkes alıyor sanırım :110: eylul 2012de evlendik yani 3 yilimiza cok az kaldi.. Bak ben de 20+1 olmusum 30 a ne kaldi surda:KK70:

ne bileyim canim cok etkilemez sandım ama çarptı iste:KK12:

Hahahaha. Öyle deme bak inan cok cabuk geciyo zaman :-)
Ben senin yasinda daha evli degildim :-)
Ne güzel erken evlenmeninde avantaji var. Biz evlendik. Sonra korunduk bide. Nerde bilicektim öyle hemen olmayacagini :-( bu haytta hersey gercekten nasip.... Rabbimde hudutsuz sükürler olsun herseye ragmen. Hamd olsun verdigi nimetlere...

X