2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Kizlarrrr simdi geldim hastaneden. Cok sukur hersey yolunda boyle devam etsin herseye demis.doktor.3kilo almisim tabi :-)
Progestan. Proluton. Folik asit aynen.devam ediyoruz.yine.
Iliski yasak hala. Ikiz olunca zaten riskli.bi.kasilma yasarsa sikinti olur demis. Esimde hocam.biz.alistik zaten demis :-) kardes kardes devam yani
Gitmeden bitter cikolata yemistim. Bizimkinin biri fingirdek olmus. Bu balerin olcak.heralde dedi.cinsiyetleri sordum. Daha erken olur.ama.bi inceleyelim dedi.
Veeeeeeeee%99erkek bitanesi. Malum seyi gorduk yani:-)
Digerinede %90kiz dedi.ama tam.emin olamadi ondan. Birdaha bakalim sonra dedi.insallah bir degisiklik olmaz
112gr civarindalarmis.hem karindan hem alttan bakti.alttan rahim uzunlugunu olctu.4cmden fazlaymis. Onada iyi dedi cok sukur.
Simdilik havadisler boyle.kuzular.allahim hepimizinkini saglikla.kucagimiza.versin ins.

Canim hemen haber ver olur mu :)
Ben bile heyecanlandim şimdi
Pazartesi de bizim buluşmamiz var bebislerle :)
G Germinal allah kolaylik versin canim geçer insalalh bir an önce
@geveze2 @arzm61 çabucak iyileşin inşallah kızlar güzel haberlerinizi duyalim
@esma73 esmacım canım benim bir gelisme var mı
Hep aklimizdasin dualardasin
Haberleri yazdim beybi :-)

Bu arada dogum ucretinide sordum yetkili kisiye. Normalde sezeryanda tekilde cogulda 1500tl dedi. Yeni dogan yogun bakim ve kuvez isi olursa allah korusun onlarida saglik guvencemiz karsiliyormus. Bizim doktor genelde bir gun yatip cikariyormus. Ama kalmamiz gerekirse 200 tl imis odanin ucretide. Baya.bir.rahatladik acikcasi. 3500tl li fiyatlar duyup korkmustuk. Bu ucrete sevindik cok sukur

Kizlarrrr simdi geldim hastaneden. Cok sukur hersey yolunda boyle devam etsin herseye demis.doktor.3kilo almisim tabi :-)
Iliski yasak hala. Ikiz olunca zaten riskli.bi.kasilma yasarsa sikinti olur demis. Esimde hocam.biz.alistik zaten demis :-) kardes kardes devam yani
Gitmeden bitter cikolata yemistim. Bizimkinin biri fingirdek olmus. Bu balerin olcak.heralde dedi.cinsiyetleri sordum. Daha erken olur.ama.bi inceleyelim dedi.
Digerinede %90kiz dedi.ama tam.emin olamadi ondan. Birdaha bakalim sonra dedi.insallah bir degisiklik olmaz
112gr civarindalarmis.hem karindan hem alttan bakti.alttan rahim uzunlugunu olctu.4cmden fazlaymis. Onada iyi dedi cok sukur.
Simdilik havadisler boyle.kuzular.allahim hepimizinkini saglikla.kucagimiza.versin ins.
Ne kadar güzel haberler bunlar canım maşallah size :nazar::nazar::nazar:
Cok güzel olmuş bi kız bi erkek insalalh öyle devam eder kuzum :)
Rüya gibi vallahi öyle olması

Kocaman olmuşlar yaaa canlarim benim
Bi de doğum ücreti ne kadar uygunmuş öyle
Bizim kaç diycek acaba En az 5000 falan diycek gibj geliyor

Ne kadar güzel haberler bunlar canım maşallah size :nazar::nazar::nazar:
Cok güzel olmuş bi kız bi erkek insalalh öyle devam eder kuzum :)
Rüya gibi vallahi öyle olması

Kocaman olmuşlar yaaa canlarim benim
Bi de doğum ücreti ne kadar uygunmuş öyle
Bizim kaç diycek acaba En az 5000 falan diycek gibj geliyor
Cok sukur.canim suan sagliklilar ya. En cok ona mutlu oluyorum.
Durup durup siritiyorum istemsizce.biri gorse kesin huni hediye eder bana:-)
Dogum ucreti bizide sasirtti. 3500den.fazla demeseler bari diyordum. Hastanede yeni dogan yogun bakimli bir.hastane yani imkanida var cok sukur.sevindim uygun olmasina.
Ins.sizede uygun bisey soylerler. Seninde guzel haberleri bekliyorum ins.

S sulltan canım ne güzel haberler bunlar maaşallah bir kız bir erkek bi taşla iki kuş bu arada hastane fiyatınız çok uygunmuş bizim hastane 10 binmiş bunun hastane odası suslemesi fotoğrafçısı var eşime sindire sindire söylerim diodum benim herşeyden haberim var diyor:)

S sulltan canım ne güzel haberler bunlar maaşallah bir kız bir erkek bi taşla iki kuş bu arada hastane fiyatınız çok uygunmuş bizim hastane 10 binmiş bunun hastane odası suslemesi fotoğrafçısı var eşime sindire sindire söylerim diodum benim herşeyden haberim var diyor:)
Onlar bizden melahat zaten canim. Bende sasirdim ucrete. 2016da zam gelmese bari:-)
Biz gurbetteyix canim. Bir esim bir.ben variz.burda. dogumada annem kardesim falan gelir sadece.oyuzden hastanede ekstrallarimda cok olmayacak gibi
Artik sizdende cinsiyetleri ogrenmeye baslariz. Hele erkekse aninda belli oluyir valla

Cok sukur.canim suan sagliklilar ya. En cok ona mutlu oluyorum.
Durup durup siritiyorum istemsizce.biri gorse kesin huni hediye eder bana:-)
Dogum ucreti bizide sasirtti. 3500den.fazla demeseler bari diyordum. Hastanede yeni dogan yogun bakimli bir.hastane yani imkanida var cok sukur.sevindim uygun olmasina.
Ins.sizede uygun bisey soylerler. Seninde guzel haberleri bekliyorum ins.
Canim bende öyle deli gibi dolaşıyorum kontrole yakın bi yandan heyecan bi yandan korku oluyor Evhamlaniyorum
Ama görünce bir süre gülerek dolaşıyorum
Onlar iyi olsun başka bişey istemiyorum :)
Vallahi doktorum hangi hastanede doğum yaptıracak onu böle bilmiyorum daha bilsem fikrim.olurdu birazcık
İyi bi yerde yaptırsin süsü püsü hiç önemli değil bende süslerim:)

Canim bende öyle deli gibi dolaşıyorum kontrole yakın bi yandan heyecan bi yandan korku oluyor Evhamlaniyorum
Ama görünce bir süre gülerek dolaşıyorum
Onlar iyi olsun başka bişey istemiyorum :)
Vallahi doktorum hangi hastanede doğum yaptıracak onu böle bilmiyorum daha bilsem fikrim.olurdu birazcık
İyi bi yerde yaptırsin süsü püsü hiç önemli değil bende süslerim:)
Canim burda hastanee falan gelecek kisiler olsa bende dusunurdum ama dedigim gibi kimsemiz yok. Oyuzden simdilik gerek duymadim. Zaten sipalara aliscam diye susleri falan goremem heralde :-)

Canim burda hastanee falan gelecek kisiler olsa bende dusunurdum ama dedigim gibi kimsemiz yok. Oyuzden simdilik gerek duymadim. Zaten sipalara aliscam diye susleri falan goremem heralde :-)
Bizde iki aileden uzagiz canım
ikram edecek bişeyler yaptırmak niyetim onun dışında bişey düşünmüyorum şimdilik
Normalde ben kendim bebek şekeri kapı süsü vs bir çok şey yapıyordum hatta sitem de vardı
Bir süre önce çok yoruldugum için bıraktım
Ama hiç bişey yapasim yok aklım fikrim onları görmekte ıyi olduğunu bilmekte

Bebişlerim gelsin zaten benim gözüm başka bişey görmez
Alışmak dersen biraz zaman alır sanırım kuzum birden 4 kişi olcaz bi de kıymetli ki gelen ikisi :)

Kizlar herkesin bulantısı biterken iki gündür bulantidan yemek yiyemiyorum dışarı çıktık dışarda çorba içtik eşimle
Tabi birde çok halsizlik vr başım dönüyor

13 é girerken başlar mı anlamadım ki ben
Bende senin gibiyim dun sabah bayiliyordum birden gozlerim karardi ve vucudumu tasiyamadim lavaboya zor attim kendimi cok zor bir andi esim olmasaydi yigilmistim yere mide bulantisiyla karisik anlamadim bende

Bende senin gibiyim dun sabah bayiliyordum birden gozlerim karardi ve vucudumu tasiyamadim lavaboya zor attim kendimi cok zor bir andi esim olmasaydi yigilmistim yere mide bulantisiyla karisik anlamadim bende
Ay aynı canım olanlar banada
Birebir aynısı
günümüz de aynı senle normal demekki içim rahatladı birden
tabi ikimizde iyi olalım hemencik inşallah
Bugün tansiyon falan olcturdüm hatta ondan mı diye
Sonra okudum bu haftalarda dinlenirken bile dağa tırmanan bir insanın verdiği enerjiyi veriyormuşuz öyle bir faaliyet varmış içerde düşün
G Germinal maşallah canım sevindim test sonucuna :)

Bizde iki aileden uzagiz canım
ikram edecek bişeyler yaptırmak niyetim onun dışında bişey düşünmüyorum şimdilik
Normalde ben kendim bebek şekeri kapı süsü vs bir çok şey yapıyordum hatta sitem de vardı
Bir süre önce çok yoruldugum için bıraktım
Ama hiç bişey yapasim yok aklım fikrim onları görmekte ıyi olduğunu bilmekte

Bebişlerim gelsin zaten benim gözüm başka bişey görmez
Alışmak dersen biraz zaman alır sanırım kuzum birden 4 kişi olcaz bi de kıymetli ki gelen ikisi :)
Hemde nasil kiymetli kuzum. Iki senedir hastanelerde yatcaktim sipalar yuzunden. Bana bi suru ilk yasatilar daha dogmadan.
5saat gecmesine ragmen simdiden ozledim ki beennn. Hele kipirdanisini gordum ya.resmen dans ediyordu sipa.
Kendin yapabiliyorsan cok sanslisin aslinda.canim ya.bendesabun yapmak istiyordum bir ara ama kim ugrascak dedim grismedim bile. Amaaan zaten sipalar yanmda olsunda bosveeerrr salla diyorum ne sabunuymus :-)
Birden x2olcaz canim ya. Allahin taktiri iste oda.
Bu arada.gidince.bu testleri falansorarmisin. Ben sormayi unuttum heyecandan neler yaptircaz diye doktorumda soylemedi

Hemde nasil kiymetli kuzum. Iki senedir hastanelerde yatcaktim sipalar yuzunden. Bana bi suru ilk yasatilar daha dogmadan.
5saat gecmesine ragmen simdiden ozledim ki beennn. Hele kipirdanisini gordum ya.resmen dans ediyordu sipa.
Kendin yapabiliyorsan cok sanslisin aslinda.canim ya.bendesabun yapmak istiyordum bir ara ama kim ugrascak dedim grismedim bile. Amaaan zaten sipalar yanmda olsunda bosveeerrr salla diyorum ne sabunuymus :-)
Birden x2olcaz canim ya. Allahin taktiri iste oda.
Bu arada.gidince.bu testleri falansorarmisin. Ben sormayi unuttum heyecandan neler yaptircaz diye doktorumda soylemedi
Ay napcaz bu özlemeleri biz
Hareketi görmek başka bi güzel
Bitter bayagi yaramış kuzuya unutmamam laxim pazartesi
Kendim yapıyordum ama hiç yapasim yok Canim hiç gözüm de yok zaten
İki tane şekercik olcak yanımda yeter onlar

Sorayım canım testleri hangi hafta napcaz diyé

Ay aynı canım olanlar banada
Birebir aynısı
günümüz de aynı senle normal demekki içim rahatladı birden
tabi ikimizde iyi olalım hemencik inşallah
Bugün tansiyon falan olcturdüm hatta ondan mı diye
Sonra okudum bu haftalarda dinlenirken bile dağa tırmanan bir insanın verdiği enerjiyi veriyormuşuz öyle bir faaliyet varmış içerde düşün
G Germinal maşallah canım sevindim test sonucuna :)
Ben de rahatladim canim olabiliyor demekki bidaha olmasin tabide.Arastirmani tescilledik gb hakikaten yorgunluk hat safha da.Evet gunlerimiz ayni canim:)

Canim gozun aydin cinsiyetlerde belli olmus ne guzel zengin isi:)
Progestani depot u kesmemisler daha onceden dusugun mu vardi benim kesti drum progestani ama ben bir hafta daha yaptiracagim.

14456250233571077619843.jpg
Kizlar bu testlerimi soruyorsunuz
okunuyordur umarim

Canim gozun aydin cinsiyetlerde belli olmus ne guzel zengin isi:)
Progestani depot u kesmemisler daha onceden dusugun mu vardi benim kesti drum progestani ama ben bikizr hafta daha yaptiracagim.
Kiz olan daha tam garanti degil canim. Ama ins.kesinlesir. nende ilaclarumi keser diye bekliyordum ama devam dedi canim. dusugum falanda yok. Sebepsiz.zaten bizimki. Bir.problem.hastaligmizda yok cok sukur.anlamadim bende. Tedbirli olmak istiyor sanirim. Iliskiye bile hic sicak bakmiyor. Risk almak istemiyor kesinlikle

X