2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

lale99 lale99 kortizonun bağışıklık baskılama özelliği de var canım
Vücudun bebeğe tepki vermesini de engelliyor o yüzden bazıları daha uzun kullandırıyor
Çok sayıda tup bebek denemesi olan insanlarda ise yaradığı düşünülüyor yenilikçi bir tedavi
Araştırmalara göre de yariyormus
Diye okumustum kızlar :)
Haklisin canim bu tedavimde ise yaradi sanirim alerji rahatsizligim var zaten bagisikligim dusuk cok negatif denemem oldugu icin kullanmami istiyor dr.da.
Decavit, elevit cok buyuk diye dun dr um onun yerine imom omega verdi decaviti kullanma onu kullaninca dedi ama ikisi muadil degilki sizce ne yapsam

Canım gebelik sürecinde lazer yaptırılabilir mi bilginiz var mı kızlar?
Lazerle epilasyonun hamilelikte kesin olarak tesbit edilen bir zararı yok ama kesinlikle zararsızdır diye bir çalışmada yok, bu yüzden doktorlar tavsiye etmiyor.. şüpheli iş yapmaktansa sabretmek daha mantıklı..malesef bende de çok çıkmaya başladı, aldığımız hormonlardan olsa gerek..belki onlar kesilince daha da azalır..

İyi aksamlar ben galiba burda en yasi kucuk benim :KK54:olsun butun ablalarima saygiyla :KK36:martta 23 oluyorum ama kimlikte aralikta.bu arada martta evliligimin 6tinci yilina girecem :KK200:
mutluluğunuz daim olsun, evlatlarınızla taçlansın inşallah...yaşın çok gençmiş ve bana göre çok erken yaşta evlenmişsin :KK45:kısmet olursa ilk bebeğimi 32/33 yaşımda kucağıma alacağım, 10 sene erkencisin sen, geç kalıyorum diye düşünme hiç :KK39:

Henuz minnoslarin duyma yetisi yok ya canimm, bu haftalarda yok sikinti, ilerleyen haftalarda da bebisi zaten hissedecegimiz icin gerek kalmayacak. bu 5-6 haftada ise yarayacak yani..Amerika'da kontroller cok sIk olmadigi icin doktorlar aldiriyormus hamislere:KK49:
Sanki daha çok evham yaparız öyle olunca. Duyuldu duyulmadı gün içinde kaç kez stres olur insan. En iyisi 5-6 hafta daha sabretmek:KK66:

Yaaaa aslında alsak mi bilemedim ki simdi o_O
ben bide ilk haftalarda duymuştum onu hatta sahibinden ve gittigidiyorda anneler satıyor kadınlar kulübünden de satan olmuş çok az kullanıliyor zaten
Pazartesi randevudan sonra düşünmeli bunu doktora da sormalı Hoppa
Bu arada bu güzel bilgiler için teşekkür ederim canım çokça faydalı oldu :KK52:
Benimki duruyor yanimda, 12.haftadan sonra kullanilsin yazdigi icin bu hafta bitsin diye bekliyorumm:KK49:

Kiyamam minnoslar 17den sonra duyacakmis biziii
dr arkadaşlar: "annenin bebeği ilk hissetmesi (ilk bebekte) ancak 20. haftada olabilir, bundan öncesi tamamen psikolojik" diyorlar..bana da ara ara hissediyormuşum gibi geliyor, içime kelebek kaçmış gibi sanki, ama psikolojiktir diye söyleyemiyorum:KK22:
anne rahmine düşen embriyonun 5. gün tutunmaya çalıştığı ve şimdiki teknoloji ile 18. gün kalbinin attığı tespit edilmiş diğer safhalar da rivayetlerde şöyle geçiyor:
"Şüphesiz her birinizin yaratılışı, ana rahminde 40 günlerde toplanır. Sonra o maddeler (nutfe) o kadar zamanda (40 günde) alaka olur. Daha sonra yine o kadar bir zamanda (40 günde) mudga haline döner. Bundan sonra Allah bir melek gönderir. Ona dört şeyi; o kimsenin rızkını, ecelini, amelini, şaki mi said mi olacağını (yazmasını) emreder. Sonra ona ruh üflenir. "(Buhari, Bed'ü'l-Halk, 6; Ebu Davud, Sünenü Ebi Davud, Sünnet, 16; Müslim, Kader, !.)é
"Nutfe rahme yerleştikten 40 yahut 45 gece sonra nutfe üzerine melek gelir ve der ki Ey Rabbim! (Bu) şaki mi? Said mi? Daha sonra yazdır. Yine melek der,"Ey Rabbim erkek mi kız mı?/ Bunun üzerine yazılır. ameli, eseri, eceli ve rızkı da yazılır,sonra sayfalar dürülür. Bundan sonra ne artış ne de azalış olur." (Ahmed b. Hanbel, IV, 7; Müsllın, Kader,2, 4.)"
bu durumda 80. veya 120. gün ruhunun üflendiği söyleniyor:emir_bebek:

dr arkadaşlar: "annenin bebeği ilk hissetmesi (ilk bebekte) ancak 20. haftada olabilir, bundan öncesi tamamen psikolojik" diyorlar..bana da ara ara hissediyormuşum gibi geliyor, içime kelebek kaçmış gibi sanki, ama psikolojiktir diye söyleyemiyorum:KK22:
anne rahmine düşen embriyonun 5. gün tutunmaya çalıştığı ve şimdiki teknoloji ile 18. gün kalbinin attığı tespit edilmiş diğer safhalar da rivayetlerde şöyle geçiyor:
"Şüphesiz her birinizin yaratılışı, ana rahminde 40 günlerde toplanır. Sonra o maddeler (nutfe) o kadar zamanda (40 günde) alaka olur. Daha sonra yine o kadar bir zamanda (40 günde) mudga haline döner. Bundan sonra Allah bir melek gönderir. Ona dört şeyi; o kimsenin rızkını, ecelini, amelini, şaki mi said mi olacağını (yazmasını) emreder. Sonra ona ruh üflenir. "(Buhari, Bed'ü'l-Halk, 6; Ebu Davud, Sünenü Ebi Davud, Sünnet, 16; Müslim, Kader, !.)é
"Nutfe rahme yerleştikten 40 yahut 45 gece sonra nutfe üzerine melek gelir ve der ki Ey Rabbim! (Bu) şaki mi? Said mi? Daha sonra yazdır. Yine melek der,"Ey Rabbim erkek mi kız mı?/ Bunun üzerine yazılır. ameli, eseri, eceli ve rızkı da yazılır,sonra sayfalar dürülür. Bundan sonra ne artış ne de azalış olur." (Ahmed b. Hanbel, IV, 7; Müsllın, Kader,2, 4.)"

Tüylerim diken diken oldu ya Rabbim çok büyüksün...

Günaydın güzel anneler ve yavruları:)...

Bu arada kalp dinleme cihazı da neymiş ben bir cihaz buldum cep telefonuna bir alet takıyorsun bebeğinin ultrason görüntüsü çıkıyor istediğiniz an görüntüsünün resmini çekip kaydedebilirsiniz..

Günaydın güzel anneler ve yavruları:)...

Bu arada kalp dinleme cihazı da neymiş ben bir cihaz buldum cep telefonuna bir alet takıyorsun bebeğinin ultrason görüntüsü çıkıyor istediğiniz an görüntüsünün resmini çekip kaydedebilirsiniz..
Kuzucum o cihaz 7500$, buysa 180 TL:KK49:

Kızlar benim ve bebeğim için dua edermisiniz çok güçsüz bir durumdayım az önce doktordan geldim bebegimin tam olarak gelişimini tamamlamadigini söyledi zaten benim başımdan kaynar sular döküldü sanki kün fe yekün

Kızlar benim ve bebeğim için dua edermisiniz çok güçsüz bir durumdayım az önce doktordan geldim bebegimin tam olarak gelişimini tamamlamadigini söyledi zaten benim başımdan kaynar sular döküldü sanki kün fe yekün
canımm ne soyledi tam olarak. geridenmi geliyormus yani. 12.haftandamıydın sende.
içini ferah tut.hiçbirşey olmaz allahın izniyle. bolbol dua edelim. güçlü annelerin güçlü melekleri inş. onlar

Canim tabi ki dua ederiz
Bebisin kalp atışı falan vardı sonuçta dimi tam olarak ne olduğunu anlattı mi
başka bir doktora git bence çünki böyle durumlarda tek doktorun değil bir kaç doktorun fikrini almak lazım

Canim tabi ki dua ederiz
Bebisin kalp atışı falan vardı sonuçta dimi tam olarak ne olduğunu anlattı mi
başka bir doktora git bence çünki böyle durumlarda tek doktorun değil bir kaç doktorun fikrini almak lazım
Bagarsaklarini dışarda olduğunu söyledi ne yapacağımı bilemiyorum

Ne hikmetler gizli Rabbim bizlerede yasattin tum isteyenlerede yasat bu mucizevi duyguyu.Kizlar cok dikkat etmeliyiz hamilelik surecimizde tesbihat, yasin-i serif, Kuran-i Kerim ile haşır neşir olmaliyiz.Tabi hatim de yapabilirsek ne âlâ..

Kendi doktoruna gittin dimi? Tam olarak ne söyledi. Dur hemen umutsuzluğa kapılma iyi düşünmeye çalış bisürü insan o kdr olumsuz şey duymuş yaşamış sağ salim kucaklarına almış. Tam ne dedi

Kendi doktoruna gittin dimi? Tam olarak ne söyledi. Dur hemen umutsuzluğa kapılma iyi düşünmeye çalış bisürü insan o kdr olumsuz şey duymuş yaşamış sağ salim kucaklarına almış. Tam ne dedi
Hayır kendi doktoruma gitmedim bana bebeğin bağırsakların dışarda olduğunu özürlü olma ihtimalinin olduğunu söyledi dua edin ne olur bunlar yalan olsun yoksa çok yikilirim

Hayır kendi doktoruma gitmedim bana bebeğin bağırsakların dışarda olduğunu özürlü olma ihtimalinin olduğunu söyledi dua edin ne olur bunlar yalan olsun yoksa çok yikilirim
Bütün arkadaşlardan rica edelim okuyabilen senin için 7ayetel kürsi okusun cnm ben şimdi okuycam. Allah yardımcın olsun inşallah yanlışlık vardır. Detaylı ultrasona git hemen bgn gidebiliyosan bgn. Perinatoloğa git ama.

Tekrar kendi druna gitsen beklemeden tek dr söylemiş bunu hemde kendi Dr değil ikilidemi anladı muayene de mi kesinlik neki

Bagarsaklarini dışarda olduğunu söyledi ne yapacağımı bilemiyorum
Esmacım ben de okuyorum hemen ayetel kursi sende oku canım için ferahlasın
Bende M MissBbs ye katılıyorum bir perinatologa Başvur detaylı ultrason çok daha doğru sonuç çıkarır sana

Ki başka doktora muhakkak git canım
Tek doktorla olmaz bu iş
Belki de bos yere sıkıyorsun canını şu an

X