- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
-
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #11.401
Kızlar aranızda bulantı bilekliğini alıp deneyen var mı? Ben önermiştim bi forumda görüp ama sizler kullandıysanız sizdend e bilgi almak isterim. Tüm gün sürüyor bulantı.
Evet resimdeki avatardan sonra KanalD cennet bahçesi :)))Oğlanlar var
Bakalim cinsiyetler ne çıkacak cnm az bir zaman kaldı asermek le ilgisi yok benceEsmacığım bende hep tatlı istiyorum armut yiyorum ekşi hiç çekmiyor canım
Bana fikir yok muuuuuuu
Okulda siralarla denemeliyim bunu hemen. Ne zamandir yuz ustu yatmayi aseriyordumEki Görüntüle 1649937 Alın size uyku pozisyonu..
Harika bir duygu ikiz annelerini okuyorum biraz korkuyorum daha çok heyecanlaniyor um müthiş bişey :)Bizim ki baya zor geçicek galiba. Hala inanamıyorum ikiz olduğuna. insanın içinde 1 canlı taşıması muhteşem 2 canlı taşıması çok değişik ve muhteşem:)
Anlıyorum seni canım hem de çok ıyısagoladin canim. iyi olmaya calisiyorum toparlanmak icin elimden geleni yapiyorum. pazartesi kürtaj oldum ve böylece ilk hamilelik serüvenim bitti. allahim herkesin evladini hayirlisiyla saglikla nasip etsin insallah. buraya cok fazla ugrayamiyorum canim. hamilelik takvimini görmek pek iyi gelmiyor bana. sürekli gözüm takiliyor
Bayildim buna yuzustu uyumak istiyorum benEki Görüntüle 1649937 Alın size uyku pozisyonu..
Canim benim belirtisi olanda var hiç belirtisi olmadan hamile olduğunu ogrenen deMrb kızlar benimde 1 ekimde transferim yapıldı 3. Gün embriyosu 2 tane 1 i 6 hücreli diğeri 8 hücreli endometrium kalınlığı 8 .5 dedi beklemedeyim sürekli belirti arıyorum ama hiç bir belirti yok3. Denemem tüpte 3 kezde aşılama yaptırdım maalesef olumsuz Sebepsiz infertilite rabbim bu kez nasip eder inşallah Dua istiyorum hamile arkadaşlardan özellikle bide transferden sonra test gününe kadar yaşadığınız belirtileri yazarmısınız