- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #11.241
İkiz annesi gelmiş :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde çıktı iç karnımız küçükmuş demek kiKuzular ya gobusleriniz ne alemde? Ben tarti ustunde kilo almamis gorunuyorum ama hic bir pantolonum kapanmiyo, kapanirsa da nefes alamadigim icin aciyorum bir sure sonrahafta sonu kendime hamis pantolonlari aldim da huzura erdimsizde durum ne canlar? Bir de herkese solediniz mi hamis oldugunuzu?
Ozamn niye yapcam ki o iğneyi Bi zararı olsa vermezdi demiCatlatma iğnesi sanırım bir çeşit o canım
o zaman erken test yapma sakın çünki o hcg yi yükseltiyor
gününü bekle yanlış sonuç alma
Ağrılar çok normal hepimizde oldu
Ben erkek bebek görüyorum ama biri kız olsun istiyorum bennn yoksa 4_5 yil sonra bir daha yaparım napalımKızlar rüyanızda kız yada erkek bebek görüyormusunyz?
Beni de tartıyolar tartıyolar aynı ama ben 3 haftadır pantolonlarıma giremiyorum cnm yeni diil sanki tüm vücudum göbeğime toplanıyo:) hele ki akşam tam şişiyorumKuzular ya gobusleriniz ne alemde? Ben tarti ustunde kilo almamis gorunuyorum ama hic bir pantolonum kapanmiyo, kapanirsa da nefes alamadigim icin aciyorum bir sure sonrahafta sonu kendime hamis pantolonlari aldim da huzura erdimsizde durum ne canlar? Bir de herkese solediniz mi hamis oldugunuzu?
Yok olmaz insqllah canimOzamn niye yapcam ki o iğneyi Bi zararı olsa vermezdi demi
Aksam çok güzel oluyor dimi tam hamile gibi :)Beni de tartıyolar tartıyolar aynı ama ben 3 haftadır pantolonlarıma giremiyorum cnm yeni diil sanki tüm vücudum göbeğime toplanıyo:) hele ki akşam tam şişiyorum
Elim surekli karnimda minnosumcikar 1-2 haftaya kuzucumHappinessss canım ne güzel göbeğini seviyorsundur hep ay çok zevkli göbeğim çıksa da anne olduğumu iyice anlasam
Aynen canim hatta bir arkdasimiz bu catlatma igneleri yuzunden yanlis sonuc aldi..bizde kullanan olmadi pek ama okudugum kadariyla Amerika'da da uygulamayi bu sekilde yapan doktorlar var..Catlatma iğnesi sanırım bir çeşit o canım
o zaman erken test yapma sakın çünki o hcg yi yükseltiyor
gününü bekle yanlış sonuç alma
Ağrılar çok normal hepimizde oldu
O arkadaşım da öyle 5. Tüp bebek denemesiydi ondan sonraki hayal kırıklığı çok kötüydü o yüzden gününü beklemelisin zahidem70Aynen canim hatta bir arkdasimiz bu catlatma igneleri yuzunden yanlis sonuc aldi..bizde kullanan olmadi pek ama okudugum kadariyla Amerika'da da uygulamayi bu sekilde yapan doktorlar var..
Aynen M MissBbs papatya1655 ya kuzular..ama sizinkiler ikiz bi de, normal de, benim vucut nasil havaya girdi bu kadar cabuk anlmadimbu arada hamis pantolonu giydigim icin artik kamufle de olmuyo, bir suru kisi sorduBeni de tartıyolar tartıyolar aynı ama ben 3 haftadır pantolonlarıma giremiyorum cnm yeni diil sanki tüm vücudum göbeğime toplanıyo:) hele ki akşam tam şişiyorum
Benim de eşim çok konuşuyo bebeişlerle. Hatta elini karnımda tutup hissettiğini söylüyo bak biri burda biri burda diyo kalp atışlarını hissettiğini idda ediyo:) bende evet babası ordalar diyorum ne diyimBirde kızlar ben bebeğimle çok konuşuyorum bebek bile diyordur yeter be kadın sus diye ama diyorumki nerdesin diğip pıt pıt vuruyorum göbeğime 2 saniye sonra sağ kasığımda bir acı duyuyorum dün de nerdesin bıdığım dedim sol kasığım acıdı çok hazır cevap mı olcak ne eşime söylüyorum yorma bebeğimi diyor
Ben rüyamda görmedim ama içimden bi ses biri erkek diyo. Diğeri de gönlümden geçen kız:) inşallah bi kız bi erkek olur.Kızlar rüyanızda kız yada erkek bebek görüyormusunyz?
Kuzucum ruyamda surekli ayni bebegi goruyorum, bana benziyo ama sadece yuzunu goruyorum, saci da kisa oldugu icin kiz mi erkek mi anlamiyorumama transferden once ruyamda oglum oldugunu ve onu emzirdigimi gormustumay saglikli olsun da cinsiyet hiiic fark etmez di mi minnoslarKızlar rüyanızda kız yada erkek bebek görüyormusunyz?
Hahah aynı şeyi düşünüyoruz demekki. Eğer bi kız bi erkek olmazsa 4-5 yıl sonra bi çocuk daha yaparız diye düşündüm bende. Kıbrısta cinsiyet seçimi de yapılabiliyomuş tüp bebekteBen erkek bebek görüyorum ama biri kız olsun istiyorum bennn yoksa 4_5 yil sonra bir daha yaparım napalım
Sen gördün mü hiç benim içimden sana kız geçiyor :)
Canimm nerlerdesin sennn. Sanki bayaditlr gormuyirum seni. Ins. Hersey yolundadir.Aynen M MissBbs papatya1655 ya kuzular..ama sizinkiler ikiz bi de, normal de, benim vucut nasil havaya girdi bu kadar cabuk anlmadimbu arada hamis pantolonu giydigim icin artik kamufle de olmuyo, bir suru kisi sordu
Ben erkek bebek görüyorum ama biri kız olsun istiyorum bennn yoksa 4_5 yil sonra bir daha yaparım napalım
Sen gördün mü hiç benim içimden sana kız geçiyor :)
Bu durum seni de korkutmuyo mu:) ben şimdiden badem yağı ve lierac kullanmaya başladım göğüslerime ve göbeğime. Çünkü cildim kuru ve çatlaklardan çok korkuyorum.Aksam çok güzel oluyor dimi tam hamile gibi :)
24. Haftada 40. Hafta gobusune sahip olacağız biz senle canım ondandır