2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Kuzular ya gobusleriniz ne alemde? Ben tarti ustunde kilo almamis gorunuyorum ama hic bir pantolonum kapanmiyo, kapanirsa da nefes alamadigim icin aciyorum bir sure sonra:KK53:hafta sonu kendime hamis pantolonlari aldim da huzura erdim:cool:sizde durum ne canlar? Bir de herkese solediniz mi hamis oldugunuzu?:KK30:
Benimde çıktı iç karnımız küçükmuş demek ki
Bi de aksam çok güzel oluyor daha belirgin
Hamile pantolonlarına bayildim çok rahatlar kendi pantolonlarım olsa bile onlar sert geliyor bunlar süper
Bizde bir sağır sultan duymadı annem kayınvalidem ve eşim sağolsun :) tutamadilar içlerinde hepsi bir kaç kısıye söyledi sonuç herkes duydu neyse bol bol dua ediyor en azından herkes dua alıyoruz bebislerle

Kuzular ya gobusleriniz ne alemde? Ben tarti ustunde kilo almamis gorunuyorum ama hic bir pantolonum kapanmiyo, kapanirsa da nefes alamadigim icin aciyorum bir sure sonra:KK53:hafta sonu kendime hamis pantolonlari aldim da huzura erdim:cool:sizde durum ne canlar? Bir de herkese solediniz mi hamis oldugunuzu?:KK30:
Beni de tartıyolar tartıyolar aynı ama ben 3 haftadır pantolonlarıma giremiyorum cnm yeni diil sanki tüm vücudum göbeğime toplanıyo:) hele ki akşam tam şişiyorum

Beni de tartıyolar tartıyolar aynı ama ben 3 haftadır pantolonlarıma giremiyorum cnm yeni diil sanki tüm vücudum göbeğime toplanıyo:) hele ki akşam tam şişiyorum
Aksam çok güzel oluyor dimi tam hamile gibi :)
24. Haftada 40. Hafta gobusune sahip olacağız biz senle canım ondandır

Catlatma iğnesi sanırım bir çeşit o canım
o zaman erken test yapma sakın çünki o hcg yi yükseltiyor
gününü bekle yanlış sonuç alma
Ağrılar çok normal hepimizde oldu
Aynen canim hatta bir arkdasimiz bu catlatma igneleri yuzunden yanlis sonuc aldi..bizde kullanan olmadi pek ama okudugum kadariyla Amerika'da da uygulamayi bu sekilde yapan doktorlar var..

Aynen M MissBbs papatya1655 papatya1655 ya kuzular..ama sizinkiler ikiz bi de, normal de, benim vucut nasil havaya girdi bu kadar cabuk anlmadimo_Obu arada hamis pantolonu giydigim icin artik kamufle de olmuyo, bir suru kisi sordu:KK53:

Birde kızlar ben bebeğimle çok konuşuyorum bebek bile diyordur yeter be kadın sus diye:KK70: ama diyorumki nerdesin diğip pıt pıt vuruyorum göbeğime 2 saniye sonra sağ kasığımda bir acı duyuyorum dün de nerdesin bıdığım dedim sol kasığım acıdı çok hazır cevap mı olcak ne eşime söylüyorum yorma bebeğimi diyor
Benim de eşim çok konuşuyo bebeişlerle. Hatta elini karnımda tutup hissettiğini söylüyo bak biri burda biri burda diyo kalp atışlarını hissettiğini idda ediyo:) bende evet babası ordalar diyorum ne diyim:-)

Kızlar rüyanızda kız yada erkek bebek görüyormusunyz?
Kuzucum ruyamda surekli ayni bebegi goruyorum, bana benziyo ama sadece yuzunu goruyorum, saci da kisa oldugu icin kiz mi erkek mi anlamiyorum:KK53:ama transferden once ruyamda oglum oldugunu ve onu emzirdigimi gormustum:cool:ay saglikli olsun da cinsiyet hiiic fark etmez di mi minnoslar:KK68:

Ben erkek bebek görüyorum ama biri kız olsun istiyorum bennn yoksa 4_5 yil sonra bir daha yaparım napalım
Sen gördün mü hiç benim içimden sana kız geçiyor :)
Hahah aynı şeyi düşünüyoruz demekki. Eğer bi kız bi erkek olmazsa 4-5 yıl sonra bi çocuk daha yaparız diye düşündüm bende. Kıbrısta cinsiyet seçimi de yapılabiliyomuş tüp bebekte:KK73:

Aynen M MissBbs papatya1655 papatya1655 ya kuzular..ama sizinkiler ikiz bi de, normal de, benim vucut nasil havaya girdi bu kadar cabuk anlmadimo_Obu arada hamis pantolonu giydigim icin artik kamufle de olmuyo, bir suru kisi sordu:KK53:
Canimm nerlerdesin sennn. Sanki bayaditlr gormuyirum seni. Ins. Hersey yolundadir.
Biri gobus muuu dediiiii. Omrum boyunca 50li kilolarii gormeyen beeeeeenn. Kiloda aldim. gobuste yaptim bebiste :-)dun tek cocugu olan bir arkadas ben 5aylikken boyleydim dedii. Durup kendimi sorguladim. Oysa daha 3aylik bilem degilim. 6.ayda yarim dunya seklinde gezerim sanirim. Nasil tasiyacam bilmiyorum ama korkuyorum minnaklara bisey olcak diye

Aksam çok güzel oluyor dimi tam hamile gibi :)
24. Haftada 40. Hafta gobusune sahip olacağız biz senle canım ondandır
Bu durum seni de korkutmuyo mu:) ben şimdiden badem yağı ve lierac kullanmaya başladım göğüslerime ve göbeğime. Çünkü cildim kuru ve çatlaklardan çok korkuyorum.

X