2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Kızlar maşallah Ya hepiniz hamilesin iz çok sevindim görünce listeye bakınca genelde ilk denemede ve benide heycanlandirdi benimde bugün transferim oldu 3cu Gün transferi ve 2 embryo iyu kalitede 8 hücreli ilk denemem ne tavsiye edersiniz ne yiyim ne içiyor tabi herşey nasipte hayırlısı olsun yada nasıl sizce 8hucreli 3cu günde

Kızlar maşallah Ya hepiniz hamilesin iz çok sevindim görünce listeye bakınca genelde ilk denemede ve benide heycanlandirdi benimde bugün transferim oldu 3cu Gün transferi ve 2 embryo iyu kalitede 8 hücreli ilk denemem ne tavsiye edersiniz ne yiyim ne içiyor tabi herşey nasipte hayırlısı olsun yada nasıl sizce 8hucreli 3cu günde
Benim 3. Gun 6 hucreli ydi Canim dediğin gibi nasip bu iş
Anne rahmi embriyolarin oluşturulduğu yerden daha saglikli
Transferden sonra bölünmeye devam etmesi önemli olan
Ananas ,kabak çekirdeği bol su
Protein agirlikli beslen Canim
Hamilelikteki beslenmeyi uygula
Dinlen tabiki ev işi falan yapma 12 gün şımart kendini moralini yüksek tut
Benim tavsiyelerim bu kadar
İnsallah güzel haberler ini alırız canım

Ya çok komik daha doğrusu trajikomik bişey oldu ve hastaneyi aradım ben yarın 11 haftama giriyorum bu ilaçlarla ilgili bülent bey kontrolde bişey demedi sonrasında baş hemsireye sordum bi sonraki kontrole kdr kullan dedi ama bnm içim rahat diil dedim
Ve kadın ne dese beğenirsin? Estrofem ve crinone jeli 10.haftada kesiyoruz dedi. Onları bırak dedi! Hemen hocaya mail attım hocam kontrolde ben sormadım sizde söylemediniz biley ilaçlarla ilgili yardımıcınız 2 ilacı bırakmamı söyledi diye. Hemen cvp attı hoca doğrudur o şekilde yapın diye. Şaka gibi bgn kendi kendime kuruntu yapıp tekrar aramasam daha 3 hafta kullanıcaktım ilaçları baş hemşire öyle dedi diye. Gülüyüm mü ağlayım mı bilemedim:/ sinirlenmiycem söz verdim kendime..
Merak etmen ıyi olmuş Canim ama çok da üzülme crinone jel genelde 12 haftaya kadar devam ediyor 9 ay kullanan da var bir zararı olmamıştır kullanmanın
Estrofem de her doktora ve her hastaya göre değişiyor onu da bir hafta kullanmanın sıkıntısı olmamıştır
Tüp bebek merkezleri o kadar yoğun ki işte bu durumlar olabiliyor maalesef

Merak etmen ıyi olmuş Canim ama çok da üzülme crinone jel genelde 12 haftaya kadar devam ediyor 9 ay kullanan da var bir zararı olmamıştır kullanmanın
Estrofem de her doktora ve her hastaya göre değişiyor onu da bir hafta kullanmanın sıkıntısı olmamıştır
Tüp bebek merkezleri o kadar yoğun ki işte bu durumlar olabiliyor maalesef
Evet :KK43: annemin de direk ilk cümlesi acaba başka doktorla mı devam etsen oldu.. Ama bi olay yüzünden değiştirmek te istemiyorum çok seviyodum ben doktorumu ya

Benim 3. Gun 6 hucreli ydi Canim dediğin gibi nasip bu iş
Anne rahmi embriyolarin oluşturulduğu yerden daha saglikli
Transferden sonra bölünmeye devam etmesi önemli olan
Ananas ,kabak çekirdeği bol su
Protein agirlikli beslen Canim
Hamilelikteki beslenmeyi uygula
Dinlen tabiki ev işi falan yapma 12 gün şımart kendini moralini yüksek tut
Benim tavsiyelerim bu kadar
İnsallah güzel haberler ini alırız canım
Allah razı olsun cnm.tavsiyelerin için sebebsiz infertilite benimki bir düşük var normal hamilelik ten allahım bida yasatmasın ınsallah .benim istegime göre ıkitane konuldu bakalım canım ya off nasıl geçecek bu günler

Evet :KK43: annemin de direk ilk cümlesi acaba başka doktorla mı devam etsen oldu.. Ama bi olay yüzünden değiştirmek te istemiyorum çok seviyodum ben doktorumu ya
Canim sen bilirsin ama ikiz gebesin sonuçta böyle birseyi atlamamalari lazımdı. Yerinde olsam bu kadar yoğun bir Dr yerine riskli gruba girdiğin için perinataloga giderdim. Daha özenli takip ederler.jeli bn 12. Haftaya kadar kullanıcam. Zararı olmaz sana 1 hafta kullandığın ilaçların lakin her defasında acabalar takılır kafana

Bence daha önce hakkında kötü birşey duymadiysan ki sen çok dikkatlisin bu konuda
bence biraz daha devam et başka bir olumsuzluk görürsen bırakırsın
Doktora güvenmek çok önemli
Güvenin kirildiysa ama tabi o başka

Bir de kızlar size bir sorum olacak.
Crinone jeli biz tüp bebek merkezinin SGK anlaşması olmadığı için hep ücret ödeyerek aldık.eczane de söylemedi bize.ama geçen sefer başka bir eczaneden alırken eşime yazdırabilirsiniz demişler.yarın gidip yazdırayım diyorum ama bizim eve yakın bir devlet hastanesinin semt Polikliniği var .ordada kadın doğum bölümü yokmuş..Aile hekimliğinden randevu alsam onlarda yazar mı yoksa illa kadın doğum uzmanı mı yazabiliyor?
Canim saglik ocaginda 1 kutu yazdır. Bittiği gün 5 kutu yazdirabilirsin

Allah razı olsun cnm.tavsiyelerin için sebebsiz infertilite benimki bir düşük var normal hamilelik ten allahım bida yasatmasın ınsallah .benim istegime göre ıkitane konuldu bakalım canım ya off nasıl geçecek bu günler
Bende sebepsiz Canim daha önce hiç hamilelik bile yaşamadım ben
İlk tedavide embriyo oluşmadi ama bizim hatamızdı o özel bir sebepten ötürü
Yani ilk transferde oldu şükürler olsun
İnsallah senin de öyle olur
Benimde iki tane konuldu ikisi de tuttu
Düşük sebebin araştırıldı mi peki

Kızlar bu arada minigimin kalp atışını dinledik elleri ayaklari kıpır kipirdi. . Ayy çok güzel bir duygu Allah kimseyi mahrum etmesin. :KK45:
Maşallah minige :)
Hareketlerinı görünce de başka duygulara giriyor insan acaba hissedermiyim demeye başlıyor bende cumartesi gördüm kıpır kıpır dilar
Ne zaman hissedecegiz ki acaba

Bende sebepsiz Canim daha önce hiç hamilelik bile yaşamadım ben
İlk tedavide embriyo oluşmadi ama bizim hatamızdı o özel bir sebepten ötürü
Yani ilk transferde oldu şükürler olsun
İnsallah senin de öyle olur
Benimde iki tane konuldu ikisi de tuttu
Düşük sebebin araştırıldı mi peki
Canım gelışmemıiş zaten kalp dinlemeye gittiğimizde boştu kese bilmiyorum tekrarlarsa Ozaman araştırcaz dediler , ay ne güzel ilk transferinde hemde ikiz hamile inşallah bende pozitif görürüm ikiside tutsa keşke ama birede razıyım tutsun da tek çift farketmez Allah'ım hayırlısını nasipt etsin Hakkımızda

Canım gelışmemıiş zaten kalp dinlemeye gittiğimizde boştu kese bilmiyorum tekrarlarsa Ozaman araştırcaz dediler , ay ne güzel ilk transferinde hemde ikiz hamile inşallah bende pozitif görürüm ikiside tutsa keşke ama birede razıyım tutsun da tek çift farketmez Allah'ım hayırlısını nasipt etsin Hakkımızda
İnşallah canim içini ferah tut
İçinden geçen neyse o olsun çift tek hayırlısıyla olsun

Arkadaslar transferimin 7.gunu bugun iki gundur de cok kotu gunler geciriyorum aileci sorunlar nedeniyle :KK43: simdi kasikladimda ayaga kalkinca sancim oluyor belimde inanilmaz agri var fakat lekelenme ya da en ufak bir kanama olmadi. Korktum sakincali bir durum var midir ? 7. Gun bunlarin olmasi normal mi ? İki gunum o kadar rezil gecti ki simdi cok tedirginim ya bisey olduysa? Bir de bisey olsaydi illa kanama olmasi mi gerekiyor ? Cok soru sordum ama nolur affedin kendimi cok kotu hissediyorum meraklaniyorum bes gun sonra kan testi ile ogrenicez telas icindeyim :KK43:

Arkadaslar transferimin 7.gunu bugun iki gundur de cok kotu gunler geciriyorum aileci sorunlar nedeniyle :KK43: simdi kasikladimda ayaga kalkinca sancim oluyor belimde inanilmaz agri var fakat lekelenme ya da en ufak bir kanama olmadi. Korktum sakincali bir durum var midir ? 7. Gun bunlarin olmasi normal mi ? İki gunum o kadar rezil gecti ki simdi cok tedirginim ya bisey olduysa? Bir de bisey olsaydi illa kanama olmasi mi gerekiyor ? Cok soru sordum ama nolur affedin kendimi cok kotu hissediyorum meraklaniyorum bes gun sonra kan testi ile ogrenicez telas icindeyim :KK43:
Tuttugunda da o ağrılar olabiliyor yani o olumlu ya da olumsuz olduğunu göstermez o Canim
Dinlen ağrıların olduğunda bence
Bi de uzak durmaya çalış böyle durumlardan diyecem ama bazen insanın elinde olmaya biliyor
Bol bol dua et inşallah bişeycik de olmamıştır içini ferah tut canım
Bi de 5 günü boşver 3 gün sonra yap sen testi stresten uzak durursun en azından öğrenerek

Tuttugunda da o ağrılar olabiliyor yani o olumlu ya da olumsuz olduğunu göstermez o Canim
Dinlen ağrıların olduğunda bence
Bi de uzak durmaya çalış böyle durumlardan diyecem ama bazen insanın elinde olmaya biliyor
Bol bol dua et inşallah bişeycik de olmamıştır içini ferah tut canım
Bi de 5 günü boşver 3 gün sonra yap sen testi stresten uzak durursun en azından öğrenerek
Uzak durmam imkansiz resmen olaylarin merkezindeyim esimle benden baska kimse bilmiyor insanlar halden anlamiyor. İki gundur agliyorum bu sorunlar nedeni ile Allah evladimi bana bagislasin isteyen herkese de bagislasin dilerim ona can versin saglikla kucagima almayi nasip etsin. Dustugum hallere cok uzuldum icimde zaten bi tedirginlik yasiyorum bi de ustune bu gergin ve stresli iki gun beni mahvetti :KK43: uzak durmak ne mumkun iki gundur beynimi yediler, dua edin nolur insallah iyi seyler oluyodur. Test yapmaya bile korkuyorum Allahim yardimcimiz olsun her şerde bi hayir vardir offfff :KK43:

Uzak durmam imkansiz resmen olaylarin merkezindeyim esimle benden baska kimse bilmiyor insanlar halden anlamiyor. İki gundur agliyorum bu sorunlar nedeni ile Allah evladimi bana bagislasin isteyen herkese de bagislasin dilerim ona can versin saglikla kucagima almayi nasip etsin. Dustugum hallere cok uzuldum icimde zaten bi tedirginlik yasiyorum bi de ustune bu gergin ve stresli iki gun beni mahvetti :KK43: uzak durmak ne mumkun iki gundur beynimi yediler, dua edin nolur insallah iyi seyler oluyodur. Test yapmaya bile korkuyorum Allahim yardimcimiz olsun her şerde bi hayir vardir offfff :KK43:
Amin canim allahım dualarını kabul etsin
Maalesef istemesende böyle durumlarin ortasında kalabiliyorsun
Ama allah nasip ettiyse zaten hiç birşey olmamıştır
bu işler gerçekten nasip işi

Amin canim allahım dualarını kabul etsin
Maalesef istemesende böyle durumlarin ortasında kalabiliyorsun
Ama allah nasip ettiyse zaten hiç birşey olmamıştır
bu işler gerçekten nasip işi
Dimi o ol dedikten sonra hicbir sey engel olamaz Allahim sen koru sen bize, isteyen herkese bagisla, icimi ferahlattin gercekten cok saol Allah razi olsun :)

Bende 10 gun daha kullanacagim canım yavaş yavaş kesiyor şimdi 2 ye düşürdük bir kaç gün sonra 1 olacak sonra bitecek :)
Doktorun vardir bir bildiği bencede

Kuzum valla çok yorma kendini zaten 20 den sonra çok yoruluyormuş ikiz anneleri
Bayagi zorlaniyorlar
rapor almaya ihtiyacımız olacak sanırım yine
Benimki kalp atışı duyulunca pat diye kes dedi. Ben cesaret edemedim once 2 sonra 1 sonra biraktim.

X