2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Merhabalar arkadaşlar. Öncelikle özellikle test gününü bekleyen arkadaşlara yardımcı olmak amacıyla yazıyorum. Dün itibarıyla 11. Günümde kan testi yaptirdım ve sonuç 664 çıktı. 5.gün embriyosuydu. 2 embriyo transfer edildi. Yaşım 26 ve ilk denememdi. Inşallah sonucuda hayırlı olur. Belirti diyebileceğim çok şey olmadı. Karnım üşütmüş gibi ağrıyor du. Transferimin 4. Gününden itibaren ayran çok istedi canım. Vücudum sıcaktı sürekli. Göğüs uçlarım ağrıdı zaman zaman. İnşallah sizlerede allahım hayırlı haberler almayı nasip eder.
merhaba canm sendemı gurur beyın hastasısın. hamilesin sanırım hayırlı olsunn:anneadayı:

Benimki kalp atışı duyulunca pat diye kes dedi. Ben cesaret edemedim once 2 sonra 1 sonra biraktim.
Benim sorun vardı sanırım canım estrofemi ilk dozdan sonra çoğaltmisti kalınlığı ölçüp 6 tane kullanıyordum ben
Bu kadar onun için uzatmistır sanırım bende 10+3 gibi bırakmış olacağım işte Azaltarak

Bence daha önce hakkında kötü birşey duymadiysan ki sen çok dikkatlisin bu konuda
bence biraz daha devam et başka bir olumsuzluk görürsen bırakırsın
Doktora güvenmek çok önemli
Güvenin kirildiysa ama tabi o başka
Aslında bilgisine tecrübesine çok güveniyorum ama o kadar yoğun ki acaba bundan sonrası için aynı hastanede başka bir prof la mı devam etsem diyorum. Perinatolog var aslında belki de ona da bi görünsem önümüzdeki hafta belki fikşr vermem açısından daha iyi olur. En azından farkı görürüm.

Normalde sabah öğle akşam 1er tane içiyodum bugun sabah akşam içiyim yarın ve öbür günde 1er tane içiyim diye düşündüm bende korkuyorum kanama olursa diye
Yani mantıklı hem kesme istersen 2 gün 2 gün iç alışsın bünye canım
Perinatalogla bende görüşmek istiyorum araştırıyorum burda bakalım
daha çok iyi birini bulamadım ama

Yani mantıklı hem kesme istersen 2 gün 2 gün iç alışsın bünye canım
Perinatalogla bende görüşmek istiyorum araştırıyorum burda bakalım
daha çok iyi birini bulamadım ama
Bende maslak acıbademde 2 tane perinatolog var 2si içinde baya iyi yorumlar okudum. 2sinden 1ini seçip önümzdeki haftaya randevu alıcam.

Kızlar bu estrofemi bitek ben hala kullanıyorum galiba. Yarın 11.haftama giriyorum ve bi sonraki kontrolüm 22sinde. 13.haftamda olucam. İlaçlar aynen devam dedi :/
Bende kullanıyorum canım günde 6 tane 12 haftada kontrolum var clexana estrofem crinone jel coraspin folbiol d eca vit aynen devam progestan gün aşırı oldu sadece

Bende maslak acıbademde 2 tane perinatolog var 2si içinde baya iyi yorumlar okudum. 2sinden 1ini seçip önümzdeki haftaya randevu alıcam.
İstanbulda çok daha fazla seçenek var canım bursa için henüz çok fazla kişi bulamadım bende bulurum inşallah arada ona da gitmek istiyorum ikisi birlikte devam ederim heralde

Çok iyi olmuş canım sende benim kervan a katıldın desene tadını çıkar :)
Aynen canım valla güzel şu an
Sen kaç gün rapor aldın
bulantılarım daha az evde en azindan ağrılarım da çok olmuyor 14. Hafta bitecek rapor bittiğinde o zaman daha iyi olurum heralde

Merhaba kizlar ben de okul dönüsü attim kendimi yataga yorulmuşum malum aç yasiyorum resmen biraz cubuk kraker oglen yogurt ve elma...ne zaman gecer bulantilar neyse ki aks yemeğinde bir sey yiyorum gidip zeytinyağlı dolma yapicam etsiz:KK66: acı ve eksi yiyebiliyorum tatliyi canim hic cekmiyor...
Bende tam aksine çok yemeğe düştüm memnun değilim bu durumdan ama midem bayılıyor yemek yemeden yada bişiler atıştırmadan,.Kilo aldım böyle gidersem merak ediyorum sonumu:)

Bir de kızlar size bir sorum olacak.
Crinone jeli biz tüp bebek merkezinin SGK anlaşması olmadığı için hep ücret ödeyerek aldık.eczane de söylemedi bize.ama geçen sefer başka bir eczaneden alırken eşime yazdırabilirsiniz demişler.yarın gidip yazdırayım diyorum ama bizim eve yakın bir devlet hastanesinin semt Polikliniği var .ordada kadın doğum bölümü yokmuş..Aile hekimliğinden randevu alsam onlarda yazar mı yoksa illa kadın doğum uzmanı mı yazabiliyor?
Hoşgeldin canım aramiza ben sağlık ocağına yazdıriyorum sabah akşam yazdırmak dene iki kutu alırsın uzun zaman kullanicaksan

Kızlar maşallah Ya hepiniz hamilesin iz çok sevindim görünce listeye bakınca genelde ilk denemede ve benide heycanlandirdi benimde bugün transferim oldu 3cu Gün transferi ve 2 embryo iyu kalitede 8 hücreli ilk denemem ne tavsiye edersiniz ne yiyim ne içiyor tabi herşey nasipte hayırlısı olsun yada nasıl sizce 8hucreli 3cu günde
Rabbim yardimcin olsun canım insaAllah tutunur bebeğin benim embryolarimdan biri de 8 hücreli 3. Gün embryosuydu hangisi Tutundu bilemiyorum ama kaliteye bakmıyor

Maşallah minige :)
Hareketlerinı görünce de başka duygulara giriyor insan acaba hissedermiyim demeye başlıyor bende cumartesi gördüm kıpır kıpır dilar
Ne zaman hissedecegiz ki acaba
Bende 8+6 gittim şükür kalp atışını duydum ama Kıpirdama görmedim erkenmiydi acaba

Uzak durmam imkansiz resmen olaylarin merkezindeyim esimle benden baska kimse bilmiyor insanlar halden anlamiyor. İki gundur agliyorum bu sorunlar nedeni ile Allah evladimi bana bagislasin isteyen herkese de bagislasin dilerim ona can versin saglikla kucagima almayi nasip etsin. Dustugum hallere cok uzuldum icimde zaten bi tedirginlik yasiyorum bi de ustune bu gergin ve stresli iki gun beni mahvetti :KK43: uzak durmak ne mumkun iki gundur beynimi yediler, dua edin nolur insallah iyi seyler oluyodur. Test yapmaya bile korkuyorum Allahim yardimcimiz olsun her şerde bi hayir vardir offfff :KK43:
Rabbim istedi ten sonra engel yoktur canım ama bu günden sonra dilinde tesbih le içini ferahl atmaya çalış bebişin insaAllah seninledir

Benim sorun vardı sanırım canım estrofemi ilk dozdan sonra çoğaltmisti kalınlığı ölçüp 6 tane kullanıyordum ben
Bu kadar onun için uzatmistır sanırım bende 10+3 gibi bırakmış olacağım işte Azaltarak
Azalarak birakilmasi daha uygun geliuor bana da ben de birak dedikten 5 gun sonra filan bırakmış oldum.senin dr. Azaltmaya baslamis en azindan.ben aradim kalp atisi duyduk diye estrofem ve progestan igneyi birak fitile devam dedi. Burdaki dr. Igneye de fitile de devam dedi. Ben de devam ediyorum işte.

Aynen canım valla güzel şu an
Sen kaç gün rapor aldın
bulantılarım daha az evde en azindan ağrılarım da çok olmuyor 14. Hafta bitecek rapor bittiğinde o zaman daha iyi olurum heralde
Yok canim calismiyorum ben tedavilerden sebep ayrıldım is hayatını bıraktim:)
Ben kanama lardan yatistayim:)
İlk tehlike dönemini atlatmis olacaksın geriside gelir hayırlısıyla insaAllah

Canim saglik ocaginda 1 kutu yazdır. Bittiği gün 5 kutu yazdirabilirsin

Hoşgeldin canım aramiza ben sağlık ocağına yazdıriyorum sabah akşam yazdırmak dene iki kutu alırsın uzun zaman kullanicaksan
Ya işte çok garip ama bize yakın hiç sağlık ocağı yok .benım kayıtlı olduğum bir aile hekimim de yok.semt poliklinigine gidip aile hekimliginden randevu alıp şansımı deniycem. Inşallah sorun çıkarmazlar.

Maşallah minige :)
Hareketlerinı görünce de başka duygulara giriyor insan acaba hissedermiyim demeye başlıyor bende cumartesi gördüm kıpır kıpır dilar
Ne zaman hissedecegiz ki acaba
Annem diyorki şimdiden hareketlenmisse erkektir. ☺ el ayak erken ayrilirmis erkeklerde. Bakalım annemin tezi tutacak mi Gerçi ben de erkek hissediyorum bakalım. Hareketleri hissetmeyüz şimdilik daha çok minikler:)

Normalde sabah öğle akşam 1er tane içiyodum bugun sabah akşam içiyim yarın ve öbür günde 1er tane içiyim diye düşündüm bende korkuyorum kanama olursa diye
kanama olur diye korkma canım. Günde 3 tane kullanıyordum ben. Dr bırak diyince ertesi gün 2 sonra 1 ve bıraktım. Ertesi gün jel kalıntıları ile kahve pihtilar geldi ama dra sordum önemli değil dinlen dedi. 1-2 gün uzanınca o da gelmedi. Icini ferah tut

Bende tam aksine çok yemeğe düştüm memnun değilim bu durumdan ama midem bayılıyor yemek yemeden yada bişiler atıştırmadan,.Kilo aldım böyle gidersem merak ediyorum sonumu:)
Ya bu topikte bu kadar bulanti çeken benim herhalde :KK43: hicbir sey canim cekmiyor her sey bana tatsız geliyo...ben de zayifladim aksine :KK43:yarin doktora gidiyorum sorucam ona da...

X