2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Kızlar bu estrofemi bitek ben hala kullanıyorum galiba. Yarın 11.haftama giriyorum ve bi sonraki kontrolüm 22sinde. 13.haftamda olucam. İlaçlar aynen devam dedi :/

Merhaba kizlar ben de okul dönüsü attim kendimi yataga yorulmuşum malum aç yasiyorum resmen biraz cubuk kraker oglen yogurt ve elma...ne zaman gecer bulantilar neyse ki aks yemeğinde bir sey yiyorum gidip zeytinyağlı dolma yapicam etsiz:KK66: acı ve eksi yiyebiliyorum tatliyi canim hic cekmiyor...

Günaydın kızlar :)
30 günlük heyet raporu aldım bebislerimle yata yata büyüycez bir ay artık insallah
littlebirdie littlebirdie hoşgeldin aramiza
Doktora gidecekler güzel haberler le dönün inşallah
30 günlük heyet raporu aldım bebislerimle yata yata büyüycez bir ay artık insallah
Ohhh ne guzel.ev kusu olacak bebisler.darisi benimkilere:-) heyette zorluk cikardilarmi canim. Nasil oldu. Tupcun mu verdi :-)

Merhaba kizlar ben de okul dönüsü attim kendimi yataga yorulmuşum malum aç yasiyorum resmen biraz cubuk kraker oglen yogurt ve elma...ne zaman gecer bulantilar neyse ki aks yemeğinde bir sey yiyorum gidip zeytinyağlı dolma yapicam etsiz:KK66: acı ve eksi yiyebiliyorum tatliyi canim hic cekmiyor...
Kiz bebis mi geliyo ki yoksa:-)aynen canim bende.simdi attim kendimi eve. Azsomrada yataga atcam. Dayanamiyirum resmen. Yolda gelirken uyucaktim :-)

Kiz bebis mi geliyo ki yoksa:-)aynen canim bende.simdi attim kendimi eve. Azsomrada yataga atcam. Dayanamiyirum resmen. Yolda gelirken uyucaktim :-)
Ya herkes kız hissediyor ben de nedense öyle hissediyorum bakalım hayirlsi neyse o olsun :) hem hamilelik hem is yoruyor insani ama ikisi de lazim tabi evde olunca surekli bunaliyorum ben :)

littlebirdie littlebirdie canım aramıza hoşgeldin :) rabbim sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin inşallah:) ben aslen İstanbul'luyum Adana'ya gelin geldim adana'da acıbadem hastanesi tüp bebek merkezinde Prof.Dr.Volkan Noyan hocamın hastasıyım :)

Ankarada büyüdüm ama izmirliyim :)

Hoşgeldin. Allah tamamina erdirsin.

Ya herkes kız hissediyor ben de nedense öyle hissediyorum bakalım hayirlsi neyse o olsun :) hem hamilelik hem is yoruyor insani ama ikisi de lazim tabi evde olunca surekli bunaliyorum ben :)
Bende evde is yapamayinca daraliyordum canim. Ama evde olup isttedigim saatte yatip kalkip yemek icmek ilgisiz Milletin cocuklariyla ugrasmamak isterdim

Bir de kızlar size bir sorum olacak.
Crinone jeli biz tüp bebek merkezinin SGK anlaşması olmadığı için hep ücret ödeyerek aldık.eczane de söylemedi bize.ama geçen sefer başka bir eczaneden alırken eşime yazdırabilirsiniz demişler.yarın gidip yazdırayım diyorum ama bizim eve yakın bir devlet hastanesinin semt Polikliniği var .ordada kadın doğum bölümü yokmuş..Aile hekimliğinden randevu alsam onlarda yazar mı yoksa illa kadın doğum uzmanı mı yazabiliyor?

Bende evde is yapamayinca daraliyordum canim. Ama evde olup isttedigim saatte yatip kalkio yemek icmek ilgisiz Milletin cocuklariyla ugrasmamak isterdim
Bir de kızlar size bir sorum olacak.
Crinone jeli biz tüp bebek merkezinin SGK anlaşması olmadığı için hep ücret ödeyerek aldık.eczane de söylemedi bize.ama geçen sefer başka bir eczaneden alırken eşime yazdırabilirsiniz demişler.yarın gidip yazdırayım diyorum ama bizim eve yakın bir devlet hastanesinin semt Polikliniği var .ordada kadın doğum bölümü yokmuş..Aile hekimliğinden randevu alsam onlarda yazar mı yoksa illa kadın doğum uzmanı mı yazabiliyor?
Aile.hekimi yazabiliyor canim. Kadin dogumcu sart degil

Bende evde is yapamayinca daraliyordum canim. Ama evde olup isttedigim saatte yatip kalkio yemek icmek ilgisiz Milletin cocuklariyla ugrasmamak isterdim

Aile.hekimi yazabiliyor canim. Kadin dogumcu sart degil
Çok teşekkür ederim canım.yarın inşallah bir gidip şansımı deneyeyim.
Aile hekimi de benim kayıtlı olduğu.m aile hekimi değil hastane bünyesinde aile hekimliği inşallah sorun çıkarmaz

M MissBbs canım doktorunun vardır bir bildiği...

papatyacığım raporun hayırlı olsun bol bol dinlen :)
Sagol tatlım :) evde olmaya bayılıyorum
Ohhh ne guzel.ev kusu olacak bebisler.darisi benimkilere:-) heyette zorluk cikardilarmi canim. Nasil oldu. Tupcun mu verdi :-)
Biz ailecek Evi sevicez sanırım keyifleri yerinde şu an :) :emir_bebek::emir_bebek:
Yok canım tup bebek dokrorunyn verme durumu yok
Devlet hastanesinden aldım doktorum görüş gönderdi
onu gösterdim
Allaha Şükür hemencik verdiler

Son düzenleme:
Kızlar bu estrofemi bitek ben hala kullanıyorum galiba. Yarın 11.haftama giriyorum ve bi sonraki kontrolüm 22sinde. 13.haftamda olucam. İlaçlar aynen devam dedi :/
Bende 10 gun daha kullanacagim canım yavaş yavaş kesiyor şimdi 2 ye düşürdük bir kaç gün sonra 1 olacak sonra bitecek :)
Doktorun vardir bir bildiği bencede
Bende evde is yapamayinca daraliyordum canim. Ama evde olup isttedigim saatte yatip kalkip yemek icmek ilgisiz Milletin cocuklariyla ugrasmamak isterdim
Kuzum valla çok yorma kendini zaten 20 den sonra çok yoruluyormuş ikiz anneleri
Bayagi zorlaniyorlar
rapor almaya ihtiyacımız olacak sanırım yine

Sagol tatlım :) evde olmaya bayılıyorum

Biz ailecek Evi sevicez sanırım keyifleri yerinde şu an :) :emir_bebek::emir_bebek:
Yok canım tup bebek dokrorunyn verme durumu yok olsa on kere almıştım
Devlet hastanesinden aldım doktorum görüş gönderdi
onu gösterdim
Allaha Şükür hemencik verdiler
Ay ben zaten ev kusuyum canim.tam benlik bu heyet isi ama 20ggun rapor hakkim kaldi.oni bitireyim. Gelecek senenin hakkina hic dokunmamam lazim:-) bize keske iki kat fzla rapor hakki verseler :-)

Ay ben zaten ev kusuyum canim.tam benlik bu heyet isi ama 20ggun rapor hakkim kaldi.oni bitireyim. Gelecek senenin hakkina hic dokunmamam lazim:-) bize keske iki kat fzla rapor hakki verseler :-)
Katılıyorum canım kesinlikle iki katı rapor istiyorum bende :)
Ne kadar rahat olurdu
Benimde 20 gün kaldı raporum ama onu kullansam yeni öğretmen gelmiycek ti
Heyete mecbur kaldım bende
Gelecek sene ayarlayabilirsek ücretsiz izin dusunuyoruz bakalım inşallah olur

Ya çok komik daha doğrusu trajikomik bişey oldu ve hastaneyi aradım ben yarın 11 haftama giriyorum bu ilaçlarla ilgili bülent bey kontrolde bişey demedi sonrasında baş hemsireye sordum bi sonraki kontrole kdr kullan dedi ama bnm içim rahat diil dedim
Ve kadın ne dese beğenirsin? Estrofem ve crinone jeli 10.haftada kesiyoruz dedi. Onları bırak dedi! Hemen hocaya mail attım hocam kontrolde ben sormadım sizde söylemediniz biley ilaçlarla ilgili yardımıcınız 2 ilacı bırakmamı söyledi diye. Hemen cvp attı hoca doğrudur o şekilde yapın diye. Şaka gibi bgn kendi kendime kuruntu yapıp tekrar aramasam daha 3 hafta kullanıcaktım ilaçları baş hemşire öyle dedi diye. Gülüyüm mü ağlayım mı bilemedim:/ sinirlenmiycem söz verdim kendime..

X