2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Z zuzu3434 bitanecim ne yaptin? Son durumun nasil?

Vefalı kankam :)) hersey yolunda.Bugün dr gittim çok küçülmüş artık korkmamıza gerek yok dedi.Mide bulantım ve koku hassasiyetimde çok çok azaldı en çok ona seviniyorum :)) allahın izniyle ameliyatsız atlatıyorum gibi.Tek sıkıntım deger sıfırlanana kadar kan verecek olmam ona da şükür :)) Hamileliğinizin tadını çıkarın belki bende bir sonraki denememle siz doğurmadan yetişirim :))

Bende 8+6 gittim şükür kalp atışını duydum ama Kıpirdama görmedim erkenmiydi acaba
Benim Bebisler biraz önden gidiyorlar Canim (maşallah ) normal vakitlerinden 4_5 gün ilerdeler belki erken olduğundandir
Benim minik önce hafif kımıldadı sonra bayagi hareketlendi alttaki de daha rahatti yavaştı
İkisi bile hir değil bebişlerin anliycağin canım normaldir o

Annem diyorki şimdiden hareketlenmisse erkektir. ☺ el ayak erken ayrilirmis erkeklerde. Bakalım annemin tezi tutacak mi Gerçi ben de erkek hissediyorum bakalım. Hareketleri hissetmeyüz şimdilik daha çok minikler:)

kanama olur diye korkma canım. Günde 3 tane kullanıyordum ben. Dr bırak diyince ertesi gün 2 sonra 1 ve bıraktım. Ertesi gün jel kalıntıları ile kahve pihtilar geldi ama dra sordum önemli değil dinlen dedi. 1-2 gün uzanınca o da gelmedi. Icini ferah tut
Biri çok hareketli üstteki alttaki daha relax di biri kız biri erkek olur mu ki ne güzel olur
İlk çocukta anlaşılmıyormus hemen ikinciye hamile kalanlar 10 da 11 de bile anlıyorlar ne güzel :)

Azalarak birakilmasi daha uygun geliuor bana da ben de birak dedikten 5 gun sonra filan bırakmış oldum.senin dr. Azaltmaya baslamis en azindan.ben aradim kalp atisi duyduk diye estrofem ve progestan igneyi birak fitile devam dedi. Burdaki dr. Igneye de fitile de devam dedi. Ben de devam ediyorum işte.
İki doktorun da dediği birbirini tutmuyor ki maalesef
Benimde ;
İki günde bir Clexane
5 günde bir proluton
Gunde 2 defa jel devam ediyor
Birde estrofemi kesiyor işte
Alıştık artık ilaçlara da bebislere bişey olmasın yeter

İyi aksamlar arkadaslar insallah hepiniz iyisinizdir ve bebislerinizle :emir_bebek:.canlar benim regl gunum 31 di biliyorsunuz zaten negatif aldim ama halen hastalanmadim acaba icimde bir mucize mi var yoksa ilaclarin etkisi mi :KK64:

Vefalı kankam :)) hersey yolunda.Bugün dr gittim çok küçülmüş artık korkmamıza gerek yok dedi.Mide bulantım ve koku hassasiyetimde çok çok azaldı en çok ona seviniyorum :)) allahın izniyle ameliyatsız atlatıyorum gibi.Tek sıkıntım deger sıfırlanana kadar kan verecek olmam ona da şükür :)) Hamileliğinizin tadını çıkarın belki bende bir sonraki denememle siz doğurmadan yetişirim :))
İnşallah bugünleri atlatıp bize yetisir sin cnm rabbim gönlüne göre versin

İstanbulda çok daha fazla seçenek var canım bursa için henüz çok fazla kişi bulamadım bende bulurum inşallah arada ona da gitmek istiyorum ikisi birlikte devam ederim heralde
Ben acıbademde indirimim olduğu için hem doğumda hem de muayenelerde orayı tercih ediyorum nasılsa doktor alternatifi de çok. Maslak acıbademde 7tane prof 5tane dr kadın doğum uzmanı var. Elbet 1i iyidir içlerinde.

Herkese günaydınlar kızlar, çoktandır giremiyordum umarım herkes iyidir. Maşallah bebekler hareketlenmeye başlamış :nazar::nazar::nazar::nazar: Ben de henüz bir değişiklik yok, ara ara adet sancılarım oluyor, bulantılarım başlamadı henüz. 13 ekimde kese görmeye gidicem çok heyecanlıyım :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: Zaman bir önce geçsin istiyorum, gözümü açsam kapatsam da 12. haftayı bitirmiş olsam :) Kaybetme endişesi yüzünden henüz kimseye de söyleyemedim hamileliğimi ama içimde tutmakta da zorlanıyorum haykırmak istiyorum hamileyim diye :21::21::21:

Günaydın kızlar....

M MissBbs canım doktorunun biraz sorumsuzluğuna üzüldüm açıkçası sizlere merkezden ilaçlarınızın yazılı olduğu bir kağıt vermediler mi? Bana verdiler hangi ilacı ne zaman keseceğimi çok güzel bir şekilde anlatıp yazmışlar ...
Benim bir arkadaşım maslak acıbadem de Halit Fırat Erden mi ne öyle bir doktor varmış ona gidiyor oda tüp bebek yaptırdı arkadaşım çok memnun bir de ona gözük istersen canım...
Benim doktorum perinatoloji uzmanı aynı zamanda jinekologlar derneği başkanı siz ikiz bekliyorsunuz perinatoloji uzmanına gitmeniz daha sağlıklı olur ...

M matildaaa canım rahat bir hamilelik geçirirsin inşallah canım :)

K kalp atışı duyan anneler Allah tamamına erdirsin inşallah

Benim Bebisler biraz önden gidiyorlar Canim (maşallah ) normal vakitlerinden 4_5 gün ilerdeler belki erken olduğundandir
Benim minik önce hafif kımıldadı sonra bayagi hareketlendi alttaki de daha rahatti yavaştı
İkisi bile hir değil bebişlerin anliycağin canım normaldir o
Canım senin lekelenmeler devam ediyor mu? Rahimde kanama alanı falan oldumu hiç? Benim de lekelenmeler vardı biliyorsun. Üç gündür kesilmişti, normal beyaz akıntıydı. Akşam gene kahve gelmeye başladı. Yormadım da hiç kendimi. Gece uyuyamadım hiç. 12'de dr randevum var. Allahım bebeklerimizi bize bağışlasın. :KK43:

Canım senin lekelenmeler devam ediyor mu? Rahimde kanama alanı falan oldumu hiç? Benim de lekelenmeler vardı biliyorsun. Üç gündür kesilmişti, normal beyaz akıntıydı. Akşam gene kahve gelmeye başladı. Yormadım da hiç kendimi. Gece uyuyamadım hiç. 12'de dr randevum var. Allahım bebeklerimizi bize bağışlasın. :KK43:
Allaha Şükür kesildi Canim
Ama kanama olacaksa istirahat etsen de olurmus
Kanama yaşayan bir sürü insan var allahın izniyle bişey olmamıştır

Kanama alanı görmedi doktorum zaten çok azdı kanamam sadece rengi pembe olduğu için korkmuştum ben
Çok dinleniyorum canım bende cumartesi biraz alışveriş yaptık 2 gün ağrı çektim kasiklarim da

Günaydın kızlar....

M MissBbs canım doktorunun biraz sorumsuzluğuna üzüldüm açıkçası sizlere merkezden ilaçlarınızın yazılı olduğu bir kağıt vermediler mi? Bana verdiler hangi ilacı ne zaman keseceğimi çok güzel bir şekilde anlatıp yazmışlar ...
Benim bir arkadaşım maslak acıbadem de Halit Fırat Erden mi ne öyle bir doktor varmış ona gidiyor oda tüp bebek yaptırdı arkadaşım çok memnun bir de ona gözük istersen canım...
Benim doktorum perinatoloji uzmanı aynı zamanda jinekologlar derneği başkanı siz ikiz bekliyorsunuz perinatoloji uzmanına gitmeniz daha sağlıklı olur ...

M matildaaa canım rahat bir hamilelik geçirirsin inşallah canım :)

K kalp atışı duyan anneler Allah tamamına erdirsin inşallah
Sorma cnm bende çok üzüldüm. Sanırım onlar da tüp bebek tedavisi kısmına ağırlık verip sonrası için pek hasta almaktan yana değiller diye bi izlenim oluştu bende. Çünkü bgn yine hemşirelerinden biri mail atıp evet o 2 ilacı (estrofem ve crinone) hemen kesin, proluton depoyuda normalde 10.haftada kesiyoruz ama siz 22 ekime kdr haftada 1 e düşürün dedi:) yani demekki herkese mail atmasam öğrenemiycem. Perşembe günü için yine acıbademde prof dr cem batukana randevu aldım. Aynı zmnda perinatolog. Baya iyi yorumlar okudum hakkında inşallah memnun kalırım çok ilgiliymiş ve her an ulaşabiliyomuşun. Zaten orda o kdr tedavi görmek için gelen insan var ki psikolojik olarak ta daha iyi gelicek bana başka bi kadın doğum uzmanına gitmek.

Herkese günaydınlar kızlar, çoktandır giremiyordum umarım herkes iyidir. Maşallah bebekler hareketlenmeye başlamış :nazar::nazar::nazar::nazar: Ben de henüz bir değişiklik yok, ara ara adet sancılarım oluyor, bulantılarım başlamadı henüz. 13 ekimde kese görmeye gidicem çok heyecanlıyım :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: Zaman bir önce geçsin istiyorum, gözümü açsam kapatsam da 12. haftayı bitirmiş olsam :) Kaybetme endişesi yüzünden henüz kimseye de söyleyemedim hamileliğimi ama içimde tutmakta da zorlanıyorum haykırmak istiyorum hamileyim diye :21::21::21:
Aynen canım keşke öyle olsa ne güzel olur 13 ekim çok geç değil mi sen gitsen direk görürsün
13 ekimde kalp atışı görür belki doktorun bayagi olmuş oluyor

X