- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #11.021
Bu çikolata hangi haftalar için geçerli ayyy canım çekti çikolataya hayır demem :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok sukur.canim. gerci suan olumsuz bisey varmi onu bile.bilmiyoeum. kanama olmaynca rahatlatmaya calisiyorum kendimi.
Direkt oyle bir rapor olmasada nobet tutup ayakta kalmasi sakincalidir gibi bir belgeyle okul idaresine dilekce yazarsi canim. Denemektwn.bisey kaybetmeyix.nasilsaHaklisin valla düşünen yok bizi oyle bi rapor yok diyolar cnm nobet tutmama gibi sordum yoksa
Cabuk cik demekten baska bisey yapamadimki canim. Yoksa o can havliyle cocugu elimden alamazdi kimseGeçmiş olsun canım. Ne şımarık çocuklar ya. Öğretmenliğin bu yanları çok zor. Kızmadınmı çocuğa? Gerçi suç çocukta değil onu yetiştiren anne babada. Veliye şikayet etsen çocuğa bağırıp kızacak belki de dövecek. Bu da çözüm değil malesef...
Bebek bazennhareketsiz.duruyor.canim. oyle oluncada ultrasonda cinsiyetini anlayamiyorlar donmeyincem cikolata yiyince kipir kipir oluyormus.donuncede cinseyeti gorebiliyirlarmis. 13.haftalardan sinra ogreniliyor flgenelde cinsiyetteBu çikolata hangi haftalar için geçerli ayyy canım çekti çikolataya hayır demem :)
Ben kulak copuyle temizliyordum canim. 4gun oldu birakalim ama gunde bir kez geliyir yine koca koca parcalarKızlar ben her wc gidisimde resmen kazı çalışması yapıyorum parçaları çıkarmak için
Bebisler bizden beslenmeye başladıklarında canım yani 12. hafta sonrası diye biliyorumBu çikolata hangi haftalar için geçerli ayyy canım çekti çikolataya hayır demem :)
Sultancim içinden ne geçiyor kız mı erkek mi ikisi de hangi cinsiyet anneler hisseder mis ya haniBebek bazennhareketsiz.duruyor.canim. oyle oluncada ultrasonda cinsiyetini anlayamiyorlar donmeyincem cikolata yiyince kipir kipir oluyormus.donuncede cinseyeti gorebiliyirlarmis. 13.haftalardan sinra ogreniliyor flgenelde cinsiyette
Hep saglikli bir sekilde olsun yeterki cinsoyeti hic farkwtmez diyorum canim ben. Ama doktorum ilk ikiz oldugunu soyledigi anda bu kizzzz bu erkekkk diye keseleri gostermisti. Bizde ondanmi bilmiyorum ama hep soldaki kiz sagdaki erkek olarak konusup dokunuyoruz onlara esim bile sol tarafima dokunupppp kiziiiimmmmm ben cikiyorum falanndiyor. Alistik sanirim bu muhabbeteSultancim içinden ne geçiyor kız mı erkek mi ikisi de hangi cinsiyet anneler hisseder mis ya hani
Ay bende bayramda kiz kardesim gelmisti. Onunla annemlere kus lokumu gondereyim diye almistim .birazda eve aldim. Onu yiyordum hepBebisler bizden beslenmeye başladıklarında canım yani 12. hafta sonrası diye biliyorum
Kıpır kıpır hareket ediyorlarmis
Sultana yazdıktan sonra benim de canım çekti tatlı hiç yiyemiyorum normalde ama şimdi yiycem bitter çikolata :)
Sagol canim valla sali gunu gidicem doktoruma soylerim ins verir...Var canım herkes alıyor bende bilmiyordum önceden ama var
Durumundan bahset nöbetten bahset ne kadar ayakta kaldigimizdan doktora zaten direk veriyorlar
Nöbet tutması uygun değildir gibi bişeyler yazıyorlar imzaliyorlar
Hadi bakalım ne güzel olur bir kız bir erkek rüya gibiAy bende bayramda kiz kardesim gelmisti. Onunla annemlere kus lokumu gondereyim diye almistim .birazda eve aldim. Onu yiyordum hep
Zarari olmuyordur ins. Cunku bitti ve tekrar almayi duaunuyorumdaa
benim de bebegim annesini birakmis... halâ inanmak istemiyorum ama bebegim gelismemis ve kalbi durmus. simdiye kadar bebegimi görmek icin duymak icin bekledigim doktor eandevusunu bu sefer kürtaj icin beklicem.
İçim titredi acıdıbenim de bebegim annesini birakmis... halâ inanmak istemiyorum ama bebegim gelismemis ve kalbi durmus. simdiye kadar bebegimi görmek icin duymak icin bekledigim doktor eandevusunu bu sefer kürtaj icin beklicem.
İnanamıyorum şuan içim cız etti.. O duyguyu çok iyi biliyorum içini ferah tutmaya çalış cnm biz burdayız umudunu kaybetme vazgeçmek yok.. Bakarsın hiç ummadığın bi anda tutunur sana bırakmaz.. Dua etmekten Allahtan hayırlısını istemekten vazgeçme cnm..benim de bebegim annesini birakmis... halâ inanmak istemiyorum ama bebegim gelismemis ve kalbi durmus. simdiye kadar bebegimi görmek icin duymak icin bekledigim doktor eandevusunu bu sefer kürtaj icin beklicem.
Zeymus bunun tesellisi olmuyo canim ne diycegimi bilmiyorum rabbim bol bol sabir versin ve en yakin zamanda acini unutturcak saglikli hayirli bi bebek nasip etsinbenim de bebegim annesini birakmis... halâ inanmak istemiyorum ama bebegim gelismemis ve kalbi durmus. simdiye kadar bebegimi görmek icin duymak icin bekledigim doktor eandevusunu bu sefer kürtaj icin beklicem.
Çok üzüldüm teselli edecek hicbirsey yok biliyorum sadece kendini çok uzupte yıpratma kendimden biliyorum Rabbime siginacagiz bol bol dua edeceğiz inşallah bizlerin de yakın zaman da sağlıklı bebislerimi olacak buna inanalimbenim de bebegim annesini birakmis... halâ inanmak istemiyorum ama bebegim gelismemis ve kalbi durmus. simdiye kadar bebegimi görmek icin duymak icin bekledigim doktor eandevusunu bu sefer kürtaj icin beklicem.