2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

S sulltan canım çok geçmiş olsun. Sınır bozucu bir olay yasamissin canım lakin Allah şükür kötü birşeyin eşiğinden donmussun. Şöyle olsaydı böyle olsaydı diye düşünme canım. Bak o olasılıklar olmamış. Ihtimaller üzerine düşünüp yıpratma kendini. Bak ne güzel Allah korumuş seni o canavardan.
Cok sukur.canim. gerci suan olumsuz bisey varmi onu bile.bilmiyoeum. kanama olmaynca rahatlatmaya calisiyorum kendimi.
Haklisin valla düşünen yok bizi oyle bi rapor yok diyolar cnm nobet tutmama gibi sordum yoksa :KK43:
Direkt oyle bir rapor olmasada nobet tutup ayakta kalmasi sakincalidir gibi bir belgeyle okul idaresine dilekce yazarsi canim. Denemektwn.bisey kaybetmeyix.nasilsa

Geçmiş olsun canım. Ne şımarık çocuklar ya. Öğretmenliğin bu yanları çok zor. Kızmadınmı çocuğa? Gerçi suç çocukta değil onu yetiştiren anne babada. Veliye şikayet etsen çocuğa bağırıp kızacak belki de dövecek. Bu da çözüm değil malesef...
Cabuk cik demekten baska bisey yapamadimki canim. Yoksa o can havliyle cocugu elimden alamazdi kimse

Bu çikolata hangi haftalar için geçerli ayyy canım çekti çikolataya hayır demem :)
Bebek bazennhareketsiz.duruyor.canim. oyle oluncada ultrasonda cinsiyetini anlayamiyorlar donmeyincem cikolata yiyince kipir kipir oluyormus.donuncede cinseyeti gorebiliyirlarmis. 13.haftalardan sinra ogreniliyor flgenelde cinsiyette

Bu çikolata hangi haftalar için geçerli ayyy canım çekti çikolataya hayır demem :)
Bebisler bizden beslenmeye başladıklarında canım yani 12. hafta sonrası diye biliyorum
Kıpır kıpır hareket ediyorlarmis
Sultana yazdıktan sonra benim de canım çekti tatlı hiç yiyemiyorum normalde ama şimdi yiycem bitter çikolata :)

Bebek bazennhareketsiz.duruyor.canim. oyle oluncada ultrasonda cinsiyetini anlayamiyorlar donmeyincem cikolata yiyince kipir kipir oluyormus.donuncede cinseyeti gorebiliyirlarmis. 13.haftalardan sinra ogreniliyor flgenelde cinsiyette
Sultancim içinden ne geçiyor kız mı erkek mi ikisi de hangi cinsiyet anneler hisseder mis ya hani

Sultancim içinden ne geçiyor kız mı erkek mi ikisi de hangi cinsiyet anneler hisseder mis ya hani
Hep saglikli bir sekilde olsun yeterki cinsoyeti hic farkwtmez diyorum canim ben. Ama doktorum ilk ikiz oldugunu soyledigi anda bu kizzzz bu erkekkk diye keseleri gostermisti. Bizde ondanmi bilmiyorum ama hep soldaki kiz sagdaki erkek olarak konusup dokunuyoruz onlara :-) esim bile sol tarafima dokunupppp kiziiiimmmmm ben cikiyorum falanndiyor. Alistik sanirim bu muhabbete
Ama heleki bugunku korkumdan sonrada kesinlikle saglik saglik ve saglik diliyorum

Bebisler bizden beslenmeye başladıklarında canım yani 12. hafta sonrası diye biliyorum
Kıpır kıpır hareket ediyorlarmis
Sultana yazdıktan sonra benim de canım çekti tatlı hiç yiyemiyorum normalde ama şimdi yiycem bitter çikolata :)
Ay bende bayramda kiz kardesim gelmisti. Onunla annemlere kus lokumu gondereyim diye almistim .birazda eve aldim. Onu yiyordum hep:-)
Zarari olmuyordur ins. Cunku bitti ve tekrar almayi duaunuyorumdaa

Var canım herkes alıyor bende bilmiyordum önceden ama var
Durumundan bahset nöbetten bahset ne kadar ayakta kaldigimizdan doktora zaten direk veriyorlar
Nöbet tutması uygun değildir gibi bişeyler yazıyorlar imzaliyorlar
Sagol canim valla sali gunu gidicem doktoruma soylerim ins verir...

Ay bende bayramda kiz kardesim gelmisti. Onunla annemlere kus lokumu gondereyim diye almistim .birazda eve aldim. Onu yiyordum hep:-)
Zarari olmuyordur ins. Cunku bitti ve tekrar almayi duaunuyorumdaa
Hadi bakalım ne güzel olur bir kız bir erkek rüya gibi
Genelde hep hissetmisler
Bana iki oğlum olacak gibi geliyor bide rüyasını görenler var iki erkek diye
Ondan öyle düşünüyorum galiba
Ama ben biri kız olsun istiyorum
Ama dediğin gibi kesinlikle sağlıkli olsunlar en önemlisi o
Sağlıkla kucağımiza alalım
Lokum ilk başlarda rüyamda görmüştüm ben kendini hemen şımartmalısin sen o lokumlari aldır eşıne
Ben bitter çikolata larımı aldırdım :kk77:

Fazlaya kaçmadan tüketin şekerli şeyleri. Hiç sağlıklı değil kızlar. Mümkün olduğunca sütlü tatlılar yemeye çalışın. Tabi kendinize söz geçirebilirseniz:) bende bayramda tel kadayıf istedi canım sağolsun annemde herkese tel kadayıf aşeriyo demiş heralde bize gelen herkes kadayıfı kapıp gelmiş:)) evde 4 kilo fln kadayıf olmuştu. Ama bi parça yedikten sonra çok istediğim şeylerden soğuyorum. Sizde de oluyo mu

benim de bebegim annesini birakmis... halâ inanmak istemiyorum ama bebegim gelismemis ve kalbi durmus. simdiye kadar bebegimi görmek icin duymak icin bekledigim doktor eandevusunu bu sefer kürtaj icin beklicem.

benim de bebegim annesini birakmis... halâ inanmak istemiyorum ama bebegim gelismemis ve kalbi durmus. simdiye kadar bebegimi görmek icin duymak icin bekledigim doktor eandevusunu bu sefer kürtaj icin beklicem.

:KK43: Bunlari duydukca tup bebekten soguyorum. Demekki Rabbimin bildigi var insallah saglikli oldugu zaman kendiliginden tutar zaten cok cok gecmis olsun Rabbim sabir versin :KK61::KK61:

İçim titredi acıdı
allah sabır versin
Diyecek söz bulamıyorum gerçekten içimde hissediyorum acını
Burdayız burdayım canım ne zaman istersen

İnanamıyorum :KK43: şuan içim cız etti.. O duyguyu çok iyi biliyorum :KK43: içini ferah tutmaya çalış cnm biz burdayız umudunu kaybetme vazgeçmek yok.. Bakarsın hiç ummadığın bi anda tutunur sana bırakmaz.. Dua etmekten Allahtan hayırlısını istemekten vazgeçme cnm..

Zeymus bunun tesellisi olmuyo canim ne diycegimi bilmiyorum rabbim bol bol sabir versin ve en yakin zamanda acini unutturcak saglikli hayirli bi bebek nasip etsin

Çok üzüldüm teselli edecek hicbirsey yok biliyorum sadece kendini çok uzupte yıpratma kendimden biliyorum Rabbime siginacagiz bol bol dua edeceğiz inşallah bizlerin de yakın zaman da sağlıklı bebislerimi olacak buna inanalim

Çok üzüldüm bende senin güzel haberlerini bekliyordum doktora gidecem demiştin öğlen sabır versin dua et cnm en kisa zamanda mutlu haberlerini duyariz zeymuss zeymuss

X