2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

S sulltan canım ağlama lütfen bebeğin etkilenmesin sen korktuğun zaman onun kalbi daha hızlı atarmış sakinleş tatlım bebeğini bişey yiyip ödüllendir annesi korkmuştur çok kıyamam
Elimde degil canim. Sinirden kuduruyorum resmen.ya dusseydim nolcakti.ben bu gunlere gelebilmek icin neleri goze alip duzenimi degistirdim..onlar anca cocuklari erken yasta okula postalamayi bilsinler baska neyden anlarlarki

M MissBbs ve G Germinal kızlar tek ben yiyemiyorum sanıyordum hepimiz aynıymışız meğer kendimi suçluyordum bebeğimi besleyemiyorum diye:KK43:

S sulltan canım benim rabbim korumuş böyle şeyleri üstelenme bir daha anası babasında suç nasıl yetiştirmişler böyle yerinde olsam velilerini çağrır şikayet ederdim senin taşıdığın can değil mi ay çok sinirlendim
Onlar icin analik babalik sadece cocuk yapip dogurup sokaga ve okula postalamaktan ibaret canim.baska becerebildikleri bisey yokm allahim bizleri bilincli anne baba. Evlatlarimizida hayirli saglikli ahlakli evlat nasip etsin ins

Cok sinirliyim kizlar.elimden gelse yemin ederim bitane patlatacaktim cocuga.
Ben pdr'ciyim ve malesef ilkokulda calisiyorum. bu hafta derslere girmeyen bir ucuncu sinif ogrencimiz varmis.daha dun haberim oldu.ogretmenine soyledim gorusmek istedigimi. Sinifta yokmus.bahcede gosterdi kim oldugunu.cagirmaya indim.odaya cikiyorduk el ele . Duraklayip beni geriletlemeye basladi. Baktm basedemicem kendimi kascam biraktim.
Kuzenimin yanina gidiyorum demisti. Gittim kuzenini ikna ettim. Ikisinide goturdum odaya. Soru soruyoeum ama cocuun agzindandan suratindanda huysuzluk aksilik akiyor. Araba falan var odada. Onu gostereyim diye dolaba dogru gecmem gerekti. Ama cocugun onunden gecmem lazim. Masada sandalyeye yakin oldugu icin alan dar biraz.
Sinirden hala agliyorum kizlar. Tam ben gecerken bu akilli ayagini uzatip celme takti. Masadan zor tuttum dusmeyeyim diye. Dusseydim eger kolum kafam masaya carpar yere kapaklanirdim allah korusun. Eve geldim hala agliyorum . Suan karsimda olsa o cocugu elimden kimse alamazdi. Kendimi siktim resmen.
Ya bebislerime o akilsiz yuzunden bisey olsaydi diye dusunmekten kafayi yicem.
Allahim sen sonumuzu hayreyle ins.
Canım Allah korusun bebeğini de seni de. Gerçekten bu çocukların yaramazlıkları haylazlık fln değil canavarlık! sakin olmaya çalış eve gelmişin uzan bişeyler ye dinlen ve rahatlamaya çalış lütfen

Selamlar kızlar. .bebislere iyi bakin. Tedavi aşamasında olan tüm anne adaylarindan da güzel haberler bekliyoruz. Çok sık gelemiyorum bu aralar. Iki gündür yogun bir başağrısı vardı. Bugun dayanamadim dr.u aradim.parol almami soyledi. Aldim ama simdi de stresinden başım ağrıyor. Uff ne zor yaa

kafam da cok karisti bu arada. Burdaki kadin dogum uzmanim progesteron igne ve fitile devam ,estrofemi tüp bebek dr.unuz ne kadar dediyse o kadar kullanin dedi. Tüp bebek dr.umu aradım progesteron igne ve estrofemi kes dedi. Gecen hafta kanamam olmuştu biliuorsunuz dedim.bir daha olmadiysa mesele yok kes dedi.sadece fitile devam dedi. Kafam karıştı.

Elimde degil canim. Sinirden kuduruyorum resmen.ya dusseydim nolcakti.ben bu gunlere gelebilmek icin neleri goze alip duzenimi degistirdim..onlar anca cocuklari erken yasta okula postalamayi bilsinler baska neyden anlarlarki
Canim benim rahatla biraz uzat ayaklarını kendini bebk lerini şımart acak bişeyler yap bugün
Bir de şekerli su iç iyi gelir derler
Hangi çocuk öğretmenine bu hareketi yapacak kadar hadsiz olabilir ki dediklerinde çok haklısın
evde biraz eğitseler çocuklarını işimiz çok daha kolay olurdu sonra öğretmene suç bulurlar
Bu saatten sonra senle bebislerden daha kıymetli hiç birşey yok Canim zor bulduk neler çektik bu süreçte
İki gün tatil en azından iyice dinlenirsin
Ay o kadar anlıyorum ki seni ödüm kopuyor bebişlerime bişey olacak diye
Acaip sinir oldum o çocuğa da ailesine de

Canım Allah korusun bebeğini de seni de. Gerçekten bu çocukların yaramazlıkları haylazlık fln değil canavarlık! sakin olmaya çalış eve gelmişin uzan bişeyler ye dinlen ve rahatlamaya çalış lütfen
amin kuzum ins.
Simariklik canim baska.aciklamasi yok bu durumun.. aman kafami agritmasin sessizce otede dursun diye her istedigini yapip her elini uzattigini alirsan boyle canavarlar geliyor ve bizim basimiza corap oruyorlar malesef. Evlenmeden egitilmeli ciftler.bunun onemini birkez daha anladim

Canim benim rahatla biraz uzat ayaklarını kendini bebk lerini şımart acak bişeyler yap bugün
Bir de şekerli su iç iyi gelir derler
Hangi çocuk öğretmenine bu hareketi yapacak kadar hadsiz olabilir ki dediklerinde çok haklısın
evde biraz eğitseler çocuklarını işimiz çok daha kolay olurdu sonra öğretmene suç bulurlar
Bu saatten sonra senle bebislerden daha kıymetli hiç birşey yok Canim zor bulduk neler çektik bu süreçte
İki gün tatil en azından iyice dinlenirsin
Ay o kadar anlıyorum ki seni ödüm kopuyor bebişlerime bişey olacak diye
Acaip sinir oldum o çocuğa da ailesine de
Cocuk falan degildi resmen ocanim ya. Hani liseli problemli ogrenciler olurda.iki km oteden anlarsin ya cocugun normal olmadigini. Onun kuculmus versiyonuydu resmen.
Ailede once kendi analik babaligini sorgulasinda sonra bizim ogretmenligimizi sorgulayabilirler hic problem degil. Tabi yuz.bulabilirlerse!!
Kasik agrim var. Alttanda basinc gibi hafif agri oluyordu. Doktorumu aradim. Gecmezse yarin gel dedi.hayirlisi bakalim. Allahtan kanama yok. Takip etcem surekli
Wcye girince jel parcasi geldi bide kocaman. Aklim cikiyordu resmen. Allahim gozyaslarimi goruyor. Saglikla kucagimiza verie.ins.hepimizin bebisleeini

papatya1655 papatya1655 @zeymuss dmthly dmthly nasılsınız? Ben yatıp duruyorum işte lekeler gelmeye devam ediyor ama azaldı şükürler olsun . Bizimkiler gerçekten çok nazlı. Vee kızlar galiba benimkiler de iki tane. Geçen salı bir kese daha görünüverdi. Bıcırık saklanmış galiba. Ama doktor kanama alanımı kesemi emin olamadım dedi ama bence kese ben de gördüm fotoğrafta bile belli. Kanama alanı solda var, o farklı . Bakalım önümüzdeki salı belli olacak inşallah. sağlıklı olsunlar da kaç tane olursa olsunlar. Bir de mide bulantılarım başladı . Hergün bi posta wcdeyim. Sea bandten alacağım.
ben en son kese gördüm bir daha gitmedim pazartesi yada salı gideceğim bi aksilik olmazsa kalp atışını duyacağız bende lekelenme olmadı ama ilaçlar tam gaz devam hergün progestan hipor coraspirin folbiol zinco bakalım iğneleri kesince ne olacağım

Onlar icin analik babalik sadece cocuk yapip dogurup sokaga ve okula postalamaktan ibaret canim.baska becerebildikleri bisey yokm allahim bizleri bilincli anne baba. Evlatlarimizida hayirli saglikli ahlakli evlat nasip etsin ins
Canim cok geçmiş olsun. Hep tetikte olmak durumundasiniz iş icabi. Bence de ailesini cagirip uyarmak lazim.neler cektigimizi biz biliyoruz.

Cocuk falan degildi resmen ocanim ya. Hani liseli problemli ogrenciler olurda.iki km oteden anlarsin ya cocugun normal olmadigini. Onun kuculmus versiyonuydu resmen.
Ailede once kendi analik babaligini sorgulasinda sonra bizim ogretmenligimizi sorgulayabilirler hic problem degil. Tabi yuz.bulabilirlerse!!
Kasik agrim var. Alttanda basinc gibi hafif agri oluyordu. Doktorumu aradim. Gecmezse yarin gel dedi.hayirlisi bakalim. Allahtan kanama yok. Takip etcem surekli
Wcye girince jel parcasi geldi bide kocaman. Aklim cikiyordu resmen. Allahim gozyaslarimi goruyor. Saglikla kucagimiza verie.ins.hepimizin bebisleeini
Canim cok geçmiş olsun benimde sinirleri bozuldu okuyunca ağrın kendini kastigin içinde olabilir belki ama geçmese git bebişini gör canım

Yarın git canım için rahat etsin bebislerini gör daha rahat olursun
Kendini rahatlatacak bişeyler yap muhakkak bebislerin artık senin yediklerinden besleniyor kocaman bir bitter çikolata ye hem magnezyum kaynağı hem de bebisleri hareket ettiriyor belki hissedersin böyle gaz gibi kelebek kanat cirpmasi gibi biseymis ay çok merak ediyorum hareketlerini
Bizim kızlar ultrasondan önce yada hareket hissetmezlerse çikolata yerlerdi cokk ise yariyor acaip hareketleniyorlar

S sulltan canım çok geçmiş olsun. Sınır bozucu bir olay yasamissin canım lakin Allah şükür kötü birşeyin eşiğinden donmussun. Şöyle olsaydı böyle olsaydı diye düşünme canım. Bak o olasılıklar olmamış. Ihtimaller üzerine düşünüp yıpratma kendini. Bak ne güzel Allah korumuş seni o canavardan.

Evet hatta dün akşam biraz zorlandım yaparken o tırtıklar yüzünden. Olabilir cnm. Ama doğru düzgün kopmuyoki napalım

Kızlar crinone jelin ucunu kopardıktan sonra kalıntıları elinizle temizleyin ben öyle yapıyorum tırtıkları temizleyip ilacı yapıyorum
Kızlar ben her wc gidisimde resmen kazı çalışması yapıyorum parçaları çıkarmak için :KK70::KK70:

Doktorunla gorus nobete dair.bir rapor al ve tutma canim. Artik hic umrunda degill. Kimin cocugu yaramazmis. Kim derse girmiyormus. Dogurup dogurup salmayi bisey saniyorlar afedersin. 11cocugu olan velim var ya.ne bekleyebilirimki bunlardan. Hepsinden nefret ediyorum. Okul yansa umrumda degul bu saatten sonra. Ben kac senedir tedaviyle ugrasiyorum. Sirf bu yuzden merkeze tayin istedim .gurbetteyim kac yildir
Haklisin valla düşünen yok bizi oyle bi rapor yok diyolar cnm nobet tutmama gibi sordum yoksa :KK43:

ben en son kese gördüm bir daha gitmedim pazartesi yada salı gideceğim bi aksilik olmazsa kalp atışını duyacağız bende lekelenme olmadı ama ilaçlar tam gaz devam hergün progestan hipor coraspirin folbiol zinco bakalım iğneleri kesince ne olacağım
Aman iyi olmasın olmaz inşallah. Ben de salı gideceğim tek mi çiftmi öğrenmeye :KK66:

Cok sinirliyim kizlar.elimden gelse yemin ederim bitane patlatacaktim cocuga.
Ben pdr'ciyim ve malesef ilkokulda calisiyorum. bu hafta derslere girmeyen bir ucuncu sinif ogrencimiz varmis.daha dun haberim oldu.ogretmenine soyledim gorusmek istedigimi. Sinifta yokmus.bahcede gosterdi kim oldugunu.cagirmaya indim.odaya cikiyorduk el ele . Duraklayip beni geriletlemeye basladi. Baktm basedemicem kendimi kascam biraktim.
Kuzenimin yanina gidiyorum demisti. Gittim kuzenini ikna ettim. Ikisinide goturdum odaya. Soru soruyoeum ama cocuun agzindandan suratindanda huysuzluk aksilik akiyor. Araba falan var odada. Onu gostereyim diye dolaba dogru gecmem gerekti. Ama cocugun onunden gecmem lazim. Masada sandalyeye yakin oldugu icin alan dar biraz.
Sinirden hala agliyorum kizlar. Tam ben gecerken bu akilli ayagini uzatip celme takti. Masadan zor tuttum dusmeyeyim diye. Dusseydim eger kolum kafam masaya carpar yere kapaklanirdim allah korusun. Eve geldim hala agliyorum . Suan karsimda olsa o cocugu elimden kimse alamazdi. Kendimi siktim resmen.
Ya bebislerime o akilsiz yuzunden bisey olsaydi diye dusunmekten kafayi yicem.
Allahim sen sonumuzu hayreyle ins.
Geçmiş olsun canım. Ne şımarık çocuklar ya. Öğretmenliğin bu yanları çok zor. Kızmadınmı çocuğa? Gerçi suç çocukta değil onu yetiştiren anne babada. Veliye şikayet etsen çocuğa bağırıp kızacak belki de dövecek. Bu da çözüm değil malesef...

Haklisin valla düşünen yok bizi oyle bi rapor yok diyolar cnm nobet tutmama gibi sordum yoksa :KK43:
Var canım herkes alıyor bende bilmiyordum önceden ama var
Durumundan bahset nöbetten bahset ne kadar ayakta kaldigimizdan doktora zaten direk veriyorlar
Nöbet tutması uygun değildir gibi bişeyler yazıyorlar imzaliyorlar

Canim cok geçmiş olsun. Hep tetikte olmak durumundasiniz iş icabi. Bence de ailesini cagirip uyarmak lazim.neler cektigimizi biz biliyoruz.
Sagol canim. Allahim hepimizi korusun ins. En ufak bi tehlikeden bile

Canim cok geçmiş olsun benimde sinirleri bozuldu okuyunca ağrın kendini kastigin içinde olabilir belki ama geçmese git bebişini gör canım
Biraz hafifledi agri canim ama yarin giderim heralde.
Yarın git canım için rahat etsin bebislerini gör daha rahat olursun
Kendini rahatlatacak bişeyler yap muhakkak bebislerin artık senin yediklerinden besleniyor kocaman bir bitter çikolata ye hem magnezyum kaynağı hem de bebisleri hareket ettiriyor belki hissedersin böyle gaz gibi kelebek kanat cirpmasi gibi biseymis ay çok merak ediyorum hareketlerini
Bizim kızlar ultrasondan önce yada hareket hissetmezlerse çikolata yerlerdi cokk ise yariyor acaip hareketleniyorlar
Gitmeyi duaunuyorum ins
Canim. Rahat uyurum en azindan. Bugun kendimi bi yoklayayimda. Cikolatayida duymustum. Hatta haftaya muayneye giderken yiyeyim belki cinsiywt gosterirler diyordum
Ama suan.tek temennim iyi olmalari

X