- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #10.941
Kızlar crinone jelin ucunu kopardıktan sonra kalıntıları elinizle temizleyin ben öyle yapıyorum tırtıkları temizleyip ilacı yapıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
"ucunu kopardıktan sonra kremi biraz dışarı çıkar, bu rahatça uygulamanı ve tahrişi önler. kayganlık sağlıyor, ilişki gibi düşün. merak etme geri kalanı sana yeter. " demişti. tahriş ile ilgi bir problemim olmadı, başlarda alışmakta zorlandım ama yine de uygulamak sinir bozucuKızlar crinone jel kullananlar kullandıktan sonra yanma oluyo mu bazen. Hani sistit olmuşun gibi?
hemşire demişti bu arada"ucunu kopardıktan sonra kremi biraz dışarı çıkar, bu rahatça uygulamanı ve tahrişi önler. kayganlık sağlıyor, ilişki gibi düşün. merak etme geri kalanı sana yeter. " demişti. tahriş ile ilgi bir problemim olmadı, başlarda alışmakta zorlandım ama yine de uygulamak sinir bozucu
Kızlar crinone jel kullananlar kullandıktan sonra yanma oluyo mu bazen. Hani sistit olmuşun gibi?
elimi ne kadar yıkasam da içeri giren kısma kesinlikle dokunmuyorum..ne olur ne olmazKızlar crinone jelin ucunu kopardıktan sonra kalıntıları elinizle temizleyin ben öyle yapıyorum tırtıkları temizleyip ilacı yapıyorum
Nasılsın canım nerelerdesin nasıl Bebis?bende biraz oluyor canim ama hemen geciyor oyle kalici yada uzun süreli degil
Nasılsın canım nerelerdesin nasıl Bebis?
Dinlenmeye devam mı
Ah canım benim bende yapıyorum bazen öyle işte alışmamışlıksagolasin canim benim. dinlenirsem yatarsam iyiyim canim. iki gün önce düsüncesizlik edip biraz ayakta kaldim hemen kirmizi kanama oldu. hemde 4 gün boyunca hicbisey yoktu tam gecti heralde diyordum. tabi esim kizdi ben kendime kizdim ama akillandim :) evi pislik götürsede ayakta kalmicam. zaten bugun kontrolo gidecegiz yatmaya devam derse annem gelecek. bende durumlar böyle sen nasil oldun canim?
Ah canım benim bende yapıyorum bazen öyle işte alışmamışlık
Hemen ıyi olunca burayı mi toplasam şurayı mı temizlesem
Dün ben de senin gibi yaptım ağrılar ve pembe bir leke
Hadi bakalım güzel haberlerle dön kontrolden Canim :)
Yarın benim kontrolüm var duruma göre bende annemi cagiracagim
Bol bol izle minigini bugün Video da çek bence ben yarın çekicegim:) bosver canim işi gücü artik ben oyle yapmaya calisiyorum. bebislerimizi kolay bulmadik. maddi manevi ne zorluklar yasiyoruz.
bebisimi görecegim icin heyecenliyim, ozledim minigimi :) ama muhtemelen yatmaya devam der diye düsünüyorum. hayirlisi bakalim
Yok canım bende temizlik falan yaptığım yok ama o dediklerini yapmaya bile gelmiyor eğilmeli kalkmalı hareketlere gelmiyor benimkilerÇamaşır bulaşık pratik yemek dışında iş yapmıyorum eve yardımcı ablamız gelip evimizi siliyor temizliyor saolsun.bugün çok huysuzum ben başım ağrıyor uykusuzum her şey batıyor gözüme çevremde ki insanların soruları boğuyor beni ne yiyosun ne içiyorsun ilaç kullanıyor musun crinone jeli nasıl uyguladığıma kadar soruyolar bu bahsettiğim kişiler kendi ailem değil ailem soru sormaz çünkü ne kadar olgun olup böyle didiklenmekten hoşlanmadığımı bilir.bazı insanlar bebeğimin burcuna kadar araştırıyorlar ya sabır ya muhammed...
Yok canım bende temizlik falan yaptığım yok ama o dediklerini yapmaya bile gelmiyor eğilmeli kalkmalı hareketlere gelmiyor benimkiler
bulaşık makinesini de eşim Boşaltıyor artik
Çok nazlilar çok
Azcik kanama yaşadım artsin istemiyorum ondan sonra tamamen yatış diyecek çünki
Ben de de ikiz deyince hemen tup bebek mi muhabbeti herkes de bilsin istemiyorum
Ne sorular ne sorular
Alice maalesef öyle insanlar hepimizin çevresinde var çok meraklılar
Aa hadi hayırlısı olsun salı günü güzel haberlerle gel bize. Cnm bulantıya en iyi sık aralıklarda bileyler yemek iyi geliyo. Ben geçen hafta berbattım çubuk kraker aldım her saat başı 2-3 atsam bile ağzıma bulantıyı geçirdiğini hissettim. Acıkmamaya çalış. 2-3 saatte bir ana yemek ara öğün dengesini kur faydasını göürceksinpapatya1655 zeymuss dmthly nasılsınız? Ben yatıp duruyorum işte lekeler gelmeye devam ediyor ama azaldı şükürler olsun . Bizimkiler gerçekten çok nazlı. Vee kızlar galiba benimkiler de iki tane. Geçen salı bir kese daha görünüverdi. Bıcırık saklanmış galiba. Ama doktor kanama alanımı kesemi emin olamadım dedi ama bence kese ben de gördüm fotoğrafta bile belli. Kanama alanı solda var, o farklı . Bakalım önümüzdeki salı belli olacak inşallah. sağlıklı olsunlar da kaç tane olursa olsunlar. Bir de mide bulantılarım başladı . Hergün bi posta wcdeyim. Sea bandten alacağım.