2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Alice in Wonderland Alice in Wonderland doğum günün kutlu olsun canım:KK200: en kötü günün böyle mutluluklarla sevinçlerle dolu olsun. 2 kişi olduğunuz son doğum günü olsun:emir_bebek:. Benimde doğum günüm yaklaşıyo 25inde. Bu sene en güzel hediyeleri aldık galiba:nazar::nazar::nazar::nazar:

Canım benim çok teşekkür ederim tatlım dediğin gibi en güzel hediyeleri aldık çok şükür rabbime binlerce şükür...

Seni üzenlere gül geç annen babanın evinde kalacaksın tabbi ki onlardan başka kimimiz var rabbim başımızdan eksik etmesin.Destek yerine köstek olanlarında yüzlerine alaycı tavırla gül geç ben öyle yapıyorum insanlar çok acaip daha dün canım cicim diyen arkadaşlarım hamileyim diye kıskançlıklarından arayıp sormamaya başladılar çok ta tın çok ta fifi benim bebeğim daha önemli onlardan bu yüzden canını sıkıp strest yapma koca bir kahkaha at gitmesi gereken yere öyle güzel gidiyor ki donup kalıyorlar salla güzelim salla sen kendinle ve bebeğinle ilgilen boşver geri tırs gelir tırs gider :)

Sağol canım bende sabrediyorum imtihanıma. .güzel temennin için çok teşekkür ederim. .benim daha kanama başlamadi bekliyorum. Doktor 1 hafta da başlar dedi. .benim de gelişmedigi için 6 haftalik kürtaj olmak istemiyorum. .Bu gecede bunun stresinden yavrumun acisindan uyuyamadim. .

Ne kadar güzel yüreğin var senin canım. .çok sağol canım. .benim de isteğim bu artık hastane görmek istemiyorum olacaksa kendiliğinden olsun..doktor da rahim gebeliği öğrendi dedi. .inşallah öyle olur. .Rabbim sizlere kucağıniza almayi nasip eylesin
İnşallah öyle olacak canım
çabucak toplansin vücudun kontrollerini aksatma canımcim
sağlığına kavuş
Bebislere sağlıklı anneler lazım

2 gundur cok sanci cektim.Dun serum falan yaptilar.Ama doktorum dayan degerlerin iyi gidiyor ameliyata almayayim seni diyor.Ise gitmiyorum iki gundur agri kesici falan dayanmaya calisiyorum.Cumartesi kontrolume kadar sabredebilirsem cok iyi olacak.
Zuzu sen çok güçlü bir kadınsın burda hep bunu dusunmisumdur senin için seni görmesem de
Dikkat et kendine şu An önemli olan sensin
senjn sağlığın artık insallah cumartesiye kadar atlatmış olursun

Alice in Wonderland Alice in Wonderland doğum günün kutlu olsunnn
dogum-gunu-s%C3%B6zleri.jpg

Canım benim ya çok teşekkür ederim mumlarımı üfledim çok mersi

Canım benim çok teşekkür ederim tatlım dediğin gibi en güzel hediyeleri aldık çok şükür rabbime binlerce şükür...

Seni üzenlere gül geç annen babanın evinde kalacaksın tabbi ki onlardan başka kimimiz var rabbim başımızdan eksik etmesin.Destek yerine köstek olanlarında yüzlerine alaycı tavırla gül geç ben öyle yapıyorum insanlar çok acaip daha dün canım cicim diyen arkadaşlarım hamileyim diye kıskançlıklarından arayıp sormamaya başladılar çok ta tın çok ta fifi benim bebeğim daha önemli onlardan bu yüzden canını sıkıp strest yapma koca bir kahkaha at gitmesi gereken yere öyle güzel gidiyor ki donup kalıyorlar salla güzelim salla sen kendinle ve bebeğinle ilgilen boşver geri tırs gelir tırs gider :)
Alice ee tekrar mutlu yıllara güzel annecik :)
Bir daha tüm doğum günlerini bebisin le geçir inşallah
(Burda ne kadar ekim doğumlu anne varmış bu arada bende 15 ekim :KK66: )

Alice ee tekrar mutlu yıllara güzel annecik :)
Bir daha tüm doğum günlerini bebisin le geçir inşallah
(Burda ne kadar ekim doğumlu anne varmış bu arada bende 15 ekim :KK66: )

Canım narin papatyam çok teşekkür ederim canım benim amin hep beraber inşallah.Ekim ayının guzel anneleri Allah hepinizin gönlüne göre versin ekim de doğmayıp diğer aylarda doğan annelerin de tabbi ki hepiniz iyi ki varsınız yol arkadaşlarım ...

Çok ağrılı oluyormuş canım ama 1 hafta içinde geçer inşallah
Dinlenerek geçir canım allahın izniyle çabuk toparlansin vücudunuz bebislere hazırlansın insallah
Rahim alıştı bir kere süpriz bebekler geliverir inşallah dualarım hep sizle canım
Sagol papatyam insallah canim ya insallah.rabbim insallahhh sizin dogum yapcaginiz gunlerde bizlere dua etmeyi nasip eder.hayirlisiyla kucaklariniza alin insallahh mis kokulu bebislerinizi.siz stres olmayin uzuntu yasamayin biz zamanla atlatcaz insallah :*

Kızlar aranızda acı içinde kıvrananlarınızı görünce içim parçalanıyor rabbim size en kısa surede en sağlıklı,en hayırlı,en dünyalar güzeli bebekleri nasip eylesin rabbim acınızı tez vakitte dindirip evlat ile ödüllendirsin inşallahhhh.
Allah razi olsun canimm insallahh.ama size uzuntu yasak buda rabbimin taktiri siz bole guzel haberler yazinki bizede moral olsun ama siz bizimle.uzulmeyin yigenlerimize stres yasak.bu arada hepimiz terazi kadiniyiz sanirim :)

Canim benim ne demek. Ben ivfe baslamadan once kullandim, gunde 200mgx3 adet olmak uzere. Tedavi esnasinda kullanmadim kuzucum. Yan etkisi yok hatta cildin guzellesmesineve enerjinin yukselmesine de yariyor. Forumlarda da arat kuzucum, goreceksin sen de..
Merhaba ben de enzim q 10 ,kore gisengi ve c vitamini,omega 3 tedaviden önce kullandım. Yumurtaların toplanacağı gün bıraktım. Cumartesi transfer günüm yumurtalarım 1 ay donduruldu. Acaba başlasam mı diyordum. Sen bırakmışsın. Doğru olan bu mu . Bu konuda kafam karışıktı. Bilgin varsa sevinirim.

Kizlar neden hala icim de bir umut var acaba hic boyle birseh yasayan varmi doktor ilaclari birak dedi ya sonucta 2 adet embrigo transfer edildi digeri belkide gec tutunmustur aklim cok karisik galiba kabullenemiyorum :cry:

Kizlar neden hala icim de bir umut var acaba hic boyle birseh yasayan varmi doktor ilaclari birak dedi ya sonucta 2 adet embrigo transfer edildi digeri belkide gec tutunmustur aklim cok karisik galiba kabullenemiyorum :cry:
Dua et cnm rabbim hayirlisini versin insallah insanın içinde hep bir umut var zor bir durum rabbim kolaylik versin

canım umut bitmiyor..bende gidip tekrar yavruma baksam mı diyorum..belki gelişmiştir diyee..UMUT UMUT UMUT

Merhaba ben de enzim q 10 ,kore gisengi ve c vitamini,omega 3 tedaviden önce kullandım. Yumurtaların toplanacağı gün bıraktım. Cumartesi transfer günüm yumurtalarım 1 ay donduruldu. Acaba başlasam mı diyordum. Sen bırakmışsın. Doğru olan bu mu . Bu konuda kafam karışıktı. Bilgin varsa sevinirim.
Canim merhaba. Benim doktorum herhangi baska ilac kullanmami istemedigi icin tedavi esnasinda biraktim ama oncesinde 3 ay kadar kullandim. Senin zaten dondurulmuslar transfer edilecekse yumurta kalitesi arttiracak herhangi bir ilac kullanmana gerek yok diye dusunuyorum. Bazi doktorlar tedavi esnasinda ve sonrasinda prenatal disinda omega 3 de kullandirtiyorlar, belki ona devam edersin bir. Dualarim seninle, insallah 2 hafta sonra senin guzel haberlerini de alacagiz canim..

2 gundur cok sanci cektim.Dun serum falan yaptilar.Ama doktorum dayan degerlerin iyi gidiyor ameliyata almayayim seni diyor.Ise gitmiyorum iki gundur agri kesici falan dayanmaya calisiyorum.Cumartesi kontrolume kadar sabredebilirsem cok iyi olacak.
Oy hic kiyamam zuzum ama cok agrin olursa Cumartesiyi beklemeden mutlaka git, ilerleyen vakalarda daha kotu sonuclari olabiliyor biliyosun..dualarim hep seninle guzel&guclu arkadasimm:KK19::KK200:

Canim merhaba. Benim doktorum herhangi baska ilac kullanmami istemedigi icin tedavi esnasinda biraktim ama oncesinde 3 ay kadar kullandim. Senin zaten dondurulmuslar transfer edilecekse yumurta kalitesi arttiracak herhangi bir ilac kullanmana gerek yok diye dusunuyorum. Bazi doktorlar tedavi esnasinda ve sonrasinda prenatal disinda omega 3 de kullandirtiyorlar, belki ona devam edersin bir. Dualarim seninle, insallah 2 hafta sonra senin guzel haberlerini de alacagiz canim..
Sağol canım bu arada doğum günün kutlu olsun. Bebişinle sağlıkla kutlarsın inşallah. Cumartesi transfer günüm. Bilgilerinize ve desteğinize ihtiyacım var

Arkadaşlar topiği biraz ön sayfalardan okumaya çalıştım. Bebişlerine kavuşan arkadaşları şimdiden tebrik ediyorum. İnşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız, alırız. Kaybeden ya da risk taşıyan arkadaşlar için çok üzüldüm. Herşey Allahtan. Doğal seleksyona inanıyorum. İnşallah sağlıklı bebeklerimiz olur. Ömür boyu hem bebek hem biz sıkıntı çekeceğimize hayırlısı bu. Tabiki kabullenmek çok zor ama biz yılmayız bebişlerimize kavuşana kadar uğraşıcaz. Allah sağlıklı yavrularımızı nasip etsin. Her şerde bir hayır vardır. İnanın daha güzel kaderler bizi bekliyodur inşallah. Geçen ay 3 yumurtam donduruldu 3. Gün. Cumartesi transferim var ve çok heyecanlıyım. Bu dönemde yardımlarını bekliyorum. Herşey Allahtan hayırlısıysa sağlıklıysa olsun yok değilse Allah en iyisini bilir. Onun verdiğine şükür....

X