2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Kızlar günaydın Alice o kullandigin multivitamini doktor mu verdi? Ben mide bulantilarindan ölüyorum hicbir sey yiyemiyorum ne olacak halim kizlar yakinda gidip serum taktiricam bebisim besinsiz kalmasın diye ayni durumda olan var mı basucuma cubuk kraker koydum sabah hemen agzima attim nafile illa gidip o safra suyunu cikaricam her gün...umarim cabuk geçer bulantilarim((

çok çok çok geçmiş olsun, inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun...

Bileklik denedin mi cnm? Benimde bulantım çok var ama tam tersi acıkınca bulanıyo o yuzden sık sık biley yiyorum (ne yazıkki sürekli katı şeyler yiyebiliyorım içim almıyo başkasını) benim kuzenimin eşi öyleydi 5kilo vermişti ilk aylar ve ztn zayıftı. Doktorunla konuş cnm bulantı için galiba bişey veriyolar

Bilekligi bilmiyorum canım doktora haftaya cuma gidicem o zamana kadar ne yaparim bilmiyorum ben de kilo vericem bu gidisle eczanelerde satiliyor mu bileklik?

Tatlım sabah 10 da coraspin içiyorum 12 de folbiol ve crinone jel duruyorum eleviti akşam 7 de içiyordum ilaçları birbirine karıştırma fobisi var bende akşam 7 de içmemin bi mahsuru varmı?
Kuzucmm normalde demir emilimi icin elevitin sabah ac karnina icilmesi gerekiyormus ama mide bulantisi yapar diye kahvalti sonrasinda kullan dedi dr. Folbiolle yer degistirsen canim?

Bilekligi bilmiyorum canım doktora haftaya cuma gidicem o zamana kadar ne yaparim bilmiyorum ben de kilo vericem bu gidisle eczanelerde satiliyor mu bileklik?
eczanelerde var mı bilmiyorum canım ama internette bazı sitelerde varmış. geçenlerde burda bi arkadaş söylemişti bende ondan duydum. denemedim ben ama sanırım baya işe yarıyomuş

Boş gebelik evet bitti... ilk kez hamile kalmistim nasıl bir heyecandi kalbim nasıl da hızlıca carpiyordu ve dün artık kesindi boş gebelik bu defa da göz yaşlarıma dur diyemedim kendiliğinden düşmeye başladılar engel olamadım evet biliyorum hersey Rabbim den geliyor hayırlısı böyle imiş ne güzel görünüyor du adımın karşısındaki hamile ikonu ama olmadı Rabbim kimseye yasatmasin isteyen herkese hayirlisini sagliklisini versin

Canim benim, cok uzuldum ama bil ki Allah daha hayirlisi ve sagliklisini nasip edecegi icin bunlari yasatmistir. Ben de birkac ay once bebegimi buyumuyo diye kalbi henuz durmamisken aldirmak zorunda kaldim, hayatimda hic bu kadar cook uzulmemistim. Ama sonra toparlandim ve yoluma devam ettim, sen de oyle yapacaksin canim..dondurulmusun var mi? Bir de dustu mu yoksa kurtaj mi olacaksin?

canim cok gecmis olsun insallah biran önce atlatirsin atlatiriz. benim 10 gün önce olmustu kanamam ilk geldiginde avuc ici kadar kirmizi kanama oldu. tabi cok korktum hemen dr ardik ve depot yaptirdik hemen. sonra bir hafta boyunca kirmizi pembe hatta kahve lekenmeler devam etti. tabi sürekli yatiyorum. ilk iğneden sonra 5 gün araliklarla yarim igne oluyorum. allaha sükür iki gündür hicbisey gelmiyor insallah kesilir artik. sen de dinlen canim, dr kontrolo de git ben gitmistim bebisimin sesini duyunca iyo gelmisti. insan daha iyi hissediyor kendini

A arzm61 canım hepimizin hayatında bir sınavı vardı 2014 yılında İstanbul da kimyasal gebelik geçirdim doktorumun karşısında göz yaşlarım sel olup gitmişti şimdi rabbime Şükürler olsun 8.haftama girdim diyeceğim o ki Allah hepimize bir sınav verip sınıyor emin ol bundan sonra ki gebeliğinde bebeğin sana sağlıklı bir şekilde gelecek bu benim sınavımdı de Allah seni daha güzel ödüllendirecektir güçlü ol ve kendine çok dikkat et şuan bir nevi lohusasın sen.dinlen hemen toparlan ve tedaviyi tekrar et.

Arkadaşlar hamileliğim boyunca bebeklerle alakalı bir kitap okumak istiyorum.Dün araştırmalarıma göre bir kitap buldum internette adana da bu kitabı bulamadım ama her türlü bulurum ve sizinde bu kitabı okumanızı isterim...Anne karnındaki bebeği aslında anne karnında eğitmeye başlamalıymışız...

Kitabın adı 'Seni Duyuyorum Anne'
Yazar:Seher Yılmaz
Timaş Yayınları

Aşağıda kitaptan kesitleri yayınlıyorum...

Anneciğim, sen daha varlığımdan habrdar değilken, ben nelerin farkındayım bir bilsen:
Acını ve hüznünü paylaşırım, hayata küsüp beni istemediğin zaman sana gücenir, ümitsizliğe düşerim. Okşadığın ve iltifat ettiğin zaman sevinir, mutlu olurum. Bir şeyden korktuğun zaman benim minicik kalbim hızlı hızlı atmaya başlar. Seni duyduğumdan, sesini diğer insanların sesinden ayırdığımdan hiç şüphen olmasın anneciğim.’ Ana rahmindeki bebeğin dilinden okuduğunuz bu cümleler gerçektir ve bilimsel araştırmaların verileriyle doğrulanmış bulunmaktadır. Anne baba sorumluluğunun doğumdan sonra başladıgını savunan teoriler artık geride kalmıştır. Bilim adamları yaptıkları araştırmalarda, doğum öncesinde eğitilen çocuklarda, eğitim almayan cocuklara oranla, beyin hücrelerinin ve hücreler arası nöron bağlarının daha fazla olduğunu tesbit etmiş bulunmaktadır.

•Bu kitap bilimsel veriler ışığında, çocuğunuzu anne karnında nasıl eğiteceğinizi anlatmaktadır.

Canim 6haftadan sonra kahve lekelenmeyle basladi lekelenme
Benim 6haftada lekelenme basladi lekelenme kahve kanamaya dondu sonra adet kanamasi gb olmustu depot yaptirdim ertesi gun kesildi cnm hergun progestan ignem vardi yine devam bi hafta oldu depotu olali gelmedi hamdolsun gelirse depotu tekrar yaptirmam soylendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…