-
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #10.601
tebriklerrrrr benim de böyle çıkmıştı hatta biraz daha silik. Allah devamını getirsin canımm gözün aydınnn
Icinde demir var kuzucum ondan oluyor. Kahvaltidan sonra aliyorsun degil mi?
çok çok çok geçmiş olsun, inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun...Canim simdilik hersey yolunda. Bugun yerini tespit edebildiler bende gordum(( kalp atisi durmus dr cok iyi embriyoymus dedi ama yanlis yerde iste ( 2 gun sonra tekrar kan vericem dusme devam ederse sorun yok bakalim. Nedenini az cok biliyorum artik neyse sen nasilsin bakalim hersey yolunda mi? Mide bulantisi falan var mi )
Bileklik denedin mi cnm? Benimde bulantım çok var ama tam tersi acıkınca bulanıyo o yuzden sık sık biley yiyorum (ne yazıkki sürekli katı şeyler yiyebiliyorım içim almıyo başkasını) benim kuzenimin eşi öyleydi 5kilo vermişti ilk aylar ve ztn zayıftı. Doktorunla konuş cnm bulantı için galiba bişey veriyolarKızlar günaydın Alice o kullandigin multivitamini doktor mu verdi? Ben mide bulantilarindan ölüyorum hicbir sey yiyemiyorum ne olacak halim kizlar yakinda gidip serum taktiricam bebisim besinsiz kalmasın diye ayni durumda olan var mı basucuma cubuk kraker koydum sabah hemen agzima attim nafile illa gidip o safra suyunu cikaricam her gün...umarim cabuk geçer bulantilarim((
Bilekligi bilmiyorum canım doktora haftaya cuma gidicem o zamana kadar ne yaparim bilmiyorum ben de kilo vericem bu gidisle eczanelerde satiliyor mu bileklik?Bileklik denedin mi cnm? Benimde bulantım çok var ama tam tersi acıkınca bulanıyo o yuzden sık sık biley yiyorum (ne yazıkki sürekli katı şeyler yiyebiliyorım içim almıyo başkasını) benim kuzenimin eşi öyleydi 5kilo vermişti ilk aylar ve ztn zayıftı. Doktorunla konuş cnm bulantı için galiba bişey veriyolar
Kuzucmm normalde demir emilimi icin elevitin sabah ac karnina icilmesi gerekiyormus ama mide bulantisi yapar diye kahvalti sonrasinda kullan dedi dr. Folbiolle yer degistirsen canim?Tatlım sabah 10 da coraspin içiyorum 12 de folbiol ve crinone jel duruyorum eleviti akşam 7 de içiyordum ilaçları birbirine karıştırma fobisi var bende akşam 7 de içmemin bi mahsuru varmı?
eczanelerde var mı bilmiyorum canım ama internette bazı sitelerde varmış. geçenlerde burda bi arkadaş söylemişti bende ondan duydum. denemedim ben ama sanırım baya işe yarıyomuşBilekligi bilmiyorum canım doktora haftaya cuma gidicem o zamana kadar ne yaparim bilmiyorum ben de kilo vericem bu gidisle eczanelerde satiliyor mu bileklik?
Kuzucmm normalde demir emilimi icin elevitin sabah ac karnina icilmesi gerekiyormus ama mide bulantisi yapar diye kahvalti sonrasinda kullan dedi dr. Folbiolle yer degistirsen canim?
Olmaz kuzucummÖyle yapıyım dimi dun eleviti akşam 7 de içtim bugün 12 de içsem sorun olmaz dimi
Canim benim, cok uzuldum ama bil ki Allah daha hayirlisi ve sagliklisini nasip edecegi icin bunlari yasatmistir. Ben de birkac ay once bebegimi buyumuyo diye kalbi henuz durmamisken aldirmak zorunda kaldim, hayatimda hic bu kadar cook uzulmemistim. Ama sonra toparlandim ve yoluma devam ettim, sen de oyle yapacaksin canim..dondurulmusun var mi? Bir de dustu mu yoksa kurtaj mi olacaksin?Boş gebelik evet bitti... ilk kez hamile kalmistim nasıl bir heyecandi kalbim nasıl da hızlıca carpiyordu ve dün artık kesindi boş gebelik bu defa da göz yaşlarıma dur diyemedim kendiliğinden düşmeye başladılar engel olamadım evet biliyorum hersey Rabbim den geliyor hayırlısı böyle imiş ne güzel görünüyor du adımın karşısındaki hamile ikonu ama olmadı Rabbim kimseye yasatmasin isteyen herkese hayirlisini sagliklisini versin
Anladım canım çok sağol. Demekki genelde 6. Haftada oluyor. Ben de bugün 6+1'im. İnsan çok korkuyor, ben yatmaya razıyım yeterki o iyi olsun. Hemen acile gittim doktoru aradık iğne yaptılar. Şimdi kahverengi gelmiş . İnşallah gelmez kırmızı gene. Ama benim içime sinmiyor yarın doktora gideceğim. Doktor kanama kesilirse bi hafta sonra gel demiş. Bi hafta nasıl durayım.lale99 zeymuss sizlerin nasıl oldu.
Olmaz kuzucumm
Canim 6haftadan sonra kahve lekelenmeyle basladi lekelenmeAnladım canım çok sağol. Demekki genelde 6. Haftada oluyor. Ben de bugün 6+1'im. İnsan çok korkuyor, ben yatmaya razıyım yeterki o iyi olsun. Hemen acile gittim doktoru aradık iğne yaptılar. Şimdi kahverengi gelmiş . İnşallah gelmez kırmızı gene. Ama benim içime sinmiyor yarın doktora gideceğim. Doktor kanama kesilirse bi hafta sonra gel demiş. Bi hafta nasıl durayım.lale99 zeymuss sizlerin nasıl oldu.
Benim 6haftada lekelenme basladi lekelenme kahve kanamaya dondu sonra adet kanamasi gb olmustu depot yaptirdim ertesi gun kesildi cnm hergun progestan ignem vardi yine devam bi hafta oldu depotu olali gelmedi hamdolsun gelirse depotu tekrar yaptirmam soylendiAnladım canım çok sağol. Demekki genelde 6. Haftada oluyor. Ben de bugün 6+1'im. İnsan çok korkuyor, ben yatmaya razıyım yeterki o iyi olsun. Hemen acile gittim doktoru aradık iğne yaptılar. Şimdi kahverengi gelmiş . İnşallah gelmez kırmızı gene. Ama benim içime sinmiyor yarın doktora gideceğim. Doktor kanama kesilirse bi hafta sonra gel demiş. Bi hafta nasıl durayım.lale99 zeymuss sizlerin nasıl oldu.