2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Allah Allah halbuki bende Acıbadem Adana Prof.Dr.Volkan Noyan da tedavi oldum opu da 2.5 saat hastanede kaldım hatta hemşirem kendini iyi hissedene kadar burada yatağında yatacaksın dedi ama transferim olduğu gün 4 saat yattım hatta idrar torbamı boşalttıktan sonra benim odamda dinlenirken aniden tuvaletim geldi hemşirem mümkün değil biraz daha tut dedi yatım saat sonra wc ye girdim hemşirenin ve annemin yardımıyla baş dönmesi olmasın diye Allah razı olsun hepsinden çok özel davrandılar özel hissettirdiler beni. Hastaneden çıksrken bütün hemşireler arkamdan el salladılar gelde o hastane de doğum yapma ...ben İstanbul da yaşasaydım kesinlikle Doğduğum hastane Amerikan Hastanesinde doğum yapmak isterdim.
Amerikan hastanesi istanbuldaki tek en iyi özel hastaneydi tabi fiyatları da öyle:) özel sağlık sigortan yoksa ve Allah korusun başına önemli bi iş gelmişse malı mülkü oraya yatırman lazım:) babam ciddi bi trafik kazası geçirmişti ve hiç düşünmeden oraya gitmiştik yanlış hatırlamıyosam bi araba parasına yakın para ödemiştik. Zaten o olaydan sonrada annemde babamda her yıl tam kapsamlı sağlık sigortası yaptırmaya başladılar ama sonradan maslak acıbadem açıldı (ama maslak sadece) orayla yarışır şuanda. Hem hizmet hem profesörlerin yeterliliği hem de tüm cihazların en son teknoloji olması. acıbademden bile aldığım doğum fiyatı epidural sezeryan (ikizler için) 17.500 baro indirimli hali. 2500tl de günlük tek bebek küvöz ücretiymiş ilaçlara göre artış gösterebilirmiş. Her duruma hazırlıklı olmak için bu hafta biraz bilgi aldım. Odada kalmak istediğin ekstra her gün de 1.500tl. Hizmeti iyi veriyolar evet ama ödediğimiz ücretleri de düşününce bence vermeliler diye düşünüyorum. Gelişmiş ülkelerde bizim Amerikandan Acıbademden aldığımız hizmet standartlarını devlet hastaneleri veriyo ya. Biz de Allah düşürmesin

Haklısın canım Daha dun babam eşime benim doğduğum hastane hakkında bilgi verdi 1983 senesinde bile annem için çok büyük paralar verdiğini söylemişti babam annemin doktoru prof.Dr.Muzaffer Burgazlıoğlu imiş doktor hem alman hem Amerikan hastanesiyle anlaşmalıymış annemde benim gibi özel olsun bebeğim en iyi hastanede doğsun istemiş doktorunuda çok seviyormuştu hoş 1990 senesinde kardeşimde aynı doktorda yine aynı hastanede bu sefer daha pahalı bir şekilde doğum yapmış annem :) Babam da eşime bebek önemli doğum önemli hastane için paraya kıyacaksın dediydi tek doğumla kalmıyor ki bir suru ıvır zıvırı çıkıyor hastane süslemesi,doğum fotoğrafçısı vs.katlanır daha :KK70:

ya kızlar bugun transferimin ikinci gunu tartıya bi çıktım 3 kilo almışım iğnelerden bu yana, sizde de böyle bişey oldu mu ? bir de bünyem kilo almaya çok müsaittir geçmişimde 80 kilo görüp hırsla 30 kilo vermişliğim de var ama şimdi bi tedirgn oldum sizlerde de transfer öncesi sonrası ne biliyim bu tüp bebek tedavi aşamasında kilo artışı oldu mu ? bebeğim olsun kilom hiç sorun değil ama sağlıkla olsun tek dileğim bu bi an kilo artışı görünce noluyo dedim :S

Selam kızlar bugün okulun ilk günü benim için Son günü idi bu hafta için rapor aldım pembeler gene geldi az ama can sıkıcı bir de ağrılarım da var
Doktorum kesin istirahat dedi şimdi proluton vuruncam bide artarsa hastaneye yatırmak zorunda kalırım diyor
Kendinizi yormayin sakın ben sadece bir gün yordum kendimi olan bu

Okulsa çok çok yorucuydu

Günün güzel tarafı bebislerimı gördüm büyümüşler seslerini de dinledim eve ultrason cihazı alasim var o ne güzel bir sestir öyle

Gece uykusu ise hiç yok yastıklarla ancak uyuyorum
Bulantidan ders anlatamadım bugün
Evde ne rahatmışım ben

ya kızlar bugun transferimin ikinci gunu tartıya bi çıktım 3 kilo almışım iğnelerden bu yana, sizde de böyle bişey oldu mu ? bir de bünyem kilo almaya çok müsaittir geçmişimde 80 kilo görüp hırsla 30 kilo vermişliğim de var ama şimdi bi tedirgn oldum sizlerde de transfer öncesi sonrası ne biliyim bu tüp bebek tedavi aşamasında kilo artışı oldu mu ? bebeğim olsun kilom hiç sorun değil ama sağlıkla olsun tek dileğim bu bi an kilo artışı görünce noluyo dedim :S
Bende çok Kilo aldim canım bünyeden bünyeye çok farkediyor
Tabi çoğu şiş onların
İnsqllah hamile olursan kalıyor senle
Olmazsan ilk adette gidiyor
İnşallah Bebisler gelir kilolarda kalsın nolcak
tuzu azaltmak lazımmış ama ben geç öğrendim onu faydası oluyormuş

Selam kızlar bugün okulun ilk günü benim için Son günü idi bu hafta için rapor aldım pembeler gene geldi az ama can sıkıcı bir de ağrılarım da var
Doktorum kesin istirahat dedi şimdi proluton vuruncam bide artarsa hastaneye yatırmak zorunda kalırım diyor

Okulsa çok çok yorucuydu

Günün güzel tarafı bebislerimı gördüm büyümüşler seslerini de dinledim eve ultrason cihazı alasim var o ne güzel bir sestir öyle

Evde ne rahatmışım ben
Ay kiyamam canim cook dikkat et kendine, bacaklarinin altina yastik koy yat guzelce, proluton cok etkili zaten, hemen kesecek...

Canim bana da aynisi oldu sonra bi anda dustu geri, odemmis tamamen...

Bende çok Kilo aldim canım bünyeden bünyeye çok farkediyor
Tabi çoğu şiş onların
İnsqllah hamile olursan kalıyor senle
Olmazsan ilk adette gidiyor
İnşallah Bebisler gelir kilolarda kalsın nolcak
tuzu azaltmak lazımmış ama ben geç öğrendim onu faydası oluyormuş
Allah bebeği bize nasip etsin de ben yine veririm kiloları inşallah, ama bi artış oldu şaşırdım saol cnm demekki yanlız değilim korkmuştum, sana da çok geçmiş olsun iyi olmuş rapor alman bol bol dinlen Allah bebeğini bağışlasın sana :)

Okulsa çok çok yorucuydu

Evde ne rahatmışım ben
Oyyy kuzummm aman dikkat et ya. Halini tahmin edebiliyorum. Bizim birlerde perisandi bugun. Benimde hala.kafam agriyo. Alnimi tulbentle bagladim yatiyorum valla. Dayanamiyorum yoksa.
Rapor aldignda iyi olmus. Hatta soyle.bence birleri alsinlar senden. Hicbisey senden bebeginden daha onemli degil. Simdi iki gun sonra rapor aliyon diyede laf edip canini sikmasinlar.
Cok sukur kanamam olmadi su ana kadar ama doktor prolutonu keselim derse korkcam bende ya

Oyyy kuzummm aman dikkat et ya. Halini tahmin edebiliyorum. Bizim birlerde perisandi bugun. Benimde hala.kafam agriyo. Alnimi tulbentle bagladim yatiyorum valla. Dayanamiyorum yoksa.
Rapor aldignda iyi olmus. Hatta soyle.bence birleri alsinlar senden. Hicbisey senden bebeginden daha onemli degil. Simdi iki gun sonra rapor aliyon diyede laf edip canini sikmasinlar.
Cok sukur kanamam olmadi su ana kadar ama doktor prolutonu keselim derse korkcam bende ya
Canim benim sağolasın
Aman olmasın da kanama falan zaten risk döneminde bitmek üzere senin maşallah
Ben ilk defa proluton olcam bakalım insalalh keser
1leri aldı benden bugün 4 verdi Allaha Şükür
ama onlar bile yordu beni
Okula gitmek bile yorucu bir sürü yol gidiyorum

Allah bebeği bize nasip etsin de ben yine veririm kiloları inşallah, ama bi artış oldu şaşırdım saol cnm demekki yanlız değilim korkmuştum, sana da çok geçmiş olsun iyi olmuş rapor alman bol bol dinlen Allah bebeğini bağışlasın sana :)
Yok canım yalnız değilsin :)
İnşallah senin de güzel haberlerini alalım tatlım :)

X