2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Ya öylemi canım damla damla kırmızımı oldu? Ne zaman bitti? Ne kadar sürdü? Biraz anlatırmısın.
Canim kirmizi degil de pembe oldu benim, 6+2'de basladi ilk, 3 gun boyunca ara ara geldi, hemen proluton depot oldum. Sonra 7. Haftada yine oldu iki kere, gorunce korkuyorum cok hemen kendimi atiyorum yataga. Bu arAda zeymuss zeymuss ve lale99 lale99 in arada kirmizilari da oldu canim..onlar da yardimci olacaktir, korkmamaya calis kuzucum, igne kesecektir..

Canim kirmizi degil de pembe oldu benim, 6+2'de basladi ilk, 3 gun boyunca ara ara geldi, hemen proluton depot oldum. Sonra 7. Haftada yine oldu iki kere, gorunce korkuyorum cok hemen kendimi atiyorum yataga. Bu arAda zeymuss zeymuss ve lale99 lale99 in arada kirmizilari da oldu canim..onlar da yardimci olacaktir, korkmamaya calis kuzucum, igne kesecektir..
Anladım canım çok sağol. Demekki genelde 6. Haftada oluyor. Ben de bugün 6+1'im. İnsan çok korkuyor, ben yatmaya razıyım yeterki o iyi olsun. Hemen acile gittim doktoru aradık iğne yaptılar. Şimdi kahverengi gelmiş . İnşallah gelmez kırmızı gene. Ama benim içime sinmiyor yarın doktora gideceğim. Doktor kanama kesilirse bi hafta sonra gel demiş. Bi hafta nasıl durayım. lale99 lale99 zeymuss zeymuss sizlerin nasıl oldu.

Benim bile Bas agrim gecmiyor canim. Kafayi yemek uzereyim resmen. Paril icmeyi dusunuyorum karnimi doyurduktan sonra. Ben boyleysen sen tam mahvolmussundur.
Proluton faydali gercekten. Ben transferden bu yana hernpazartesi yaptiriyorum. Yarin clexani kesecek insm ama buna ne der bilniyorum. Rapor.hakkim bitene kadar kullanmayi dusunuyorum bende. Sende alabildigin kadar al canim valla. Kolay gelmedik bu gunlere. Az emek vermedik nasilsa
Katılıyorum canım sana
Az mı uğraştık ne günler gecti tedavilerle
raporum az kaldı ama heyet raporu falan artık bişeyler yapcam
Yani bebislerden kıymetli değil şu An hiç birşey
Allahtan parol kullanabiliyoruz inşallah hemencecik geçer baş ağrısı Canim

Aynen canim:KK19:bu arada ben bebis 12 haftalik olana kadar her hafta yaptircam proluton, cok etkili ya, onu yaptirinca icim rahatliyo resmen:KK58:ama etki etmesi minimum 2 gunu buluomus ya, pembe akintin aninda kesilmezse de korkma hic..
Sagol canim içimi rahatlattiniz vallahi
Şimdi iğne vururup geldik ordaki hemşire kadın doğumda çalışmış uzun zaman bol bol istirahat bol bol su dedi çözümü
Ama su an daha iyiyim şükür moral olarak özellikle
Nezlen geçmemiş canım kullanılabilecek ilaçlar var bi doktoruna sorsan mi ki

canim dikkat et kendine. dinlen bol bol. bende dinlenmeye devam ediyorum. bugun yarim depot yaptirdim. insallah yatmalarimiz cok sürmez.
İnşallah canim rapor alabildikten sonra yatarım biraz daha
Valla olmasinda yatmaya razıyım çok korkutucu onları görmek
Seninki lerde gitsinler gelmesinler bir daha kırmızılar pembeler insalalh canım

papatya1655 papatya1655 sende de mi kanama oldu? Damla damla bazen kırmızı bazen kahve geliyor. Vajinamda da zonklama gibi bi ağrı oluyor ara ara. Bu gece uyuyamaycağım galiba
Canim benim pembe geldi bende aşırı da değil di ama artıyordu hergün
Tabi ağrım var aynı şekilde seninki gibi Canim
Ama doktorum net konuştu istirahat konusunda sende dinlen canım bol bol uzat ayaklarını bol bol su iç

Canim benim pembe geldi bende aşırı da değil di ama artıyordu hergün
Tabi ağrım var aynı şekilde seninki gibi Canim
Ama doktorum net konuştu istirahat konusunda sende dinlen canım bol bol uzat ayaklarını bol bol su iç
Sağol canım Allahtan benim de öyle yoğun değil inşallh da olmaz. Cevabın için teşekkürler. Ne kadar zaman sonra kesildi peki

X