2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Canim benim sağolasın
Aman olmasın da kanama falan zaten risk döneminde bitmek üzere senin maşallah
Ben ilk defa proluton olcam bakalım insalalh keser
1leri aldı benden bugün 4 verdi Allaha Şükür
ama onlar bile yordu beni
Okula gitmek bile yorucu bir sürü yol gidiyorum
Benim bile Bas agrim gecmiyor canim. Kafayi yemek uzereyim resmen. Paril icmeyi dusunuyorum karnimi doyurduktan sonra. Ben boyleysen sen tam mahvolmussundur.
Proluton faydali gercekten. Ben transferden bu yana hernpazartesi yaptiriyorum. Yarin clexani kesecek insm ama buna ne der bilniyorum. Rapor.hakkim bitene kadar kullanmayi dusunuyorum bende. Sende alabildigin kadar al canim valla. Kolay gelmedik bu gunlere. Az emek vermedik nasilsa

Zuzum durum nedir bitanem?

Canim simdilik hersey yolunda. Bugun yerini tespit edebildiler bende gordum :KK43:(( kalp atisi durmus dr cok iyi embriyoymus dedi ama yanlis yerde iste :KK43:( 2 gun sonra tekrar kan vericem dusme devam ederse sorun yok bakalim. Nedenini az cok biliyorum artik neyse sen nasilsin bakalim hersey yolunda mi? Mide bulantisi falan var mi )

ya kızlar bugun transferimin ikinci gunu tartıya bi çıktım 3 kilo almışım iğnelerden bu yana, sizde de böyle bişey oldu mu ? bir de bünyem kilo almaya çok müsaittir geçmişimde 80 kilo görüp hırsla 30 kilo vermişliğim de var ama şimdi bi tedirgn oldum sizlerde de transfer öncesi sonrası ne biliyim
bu tüp bebek tedavi aşamasında kilo artışı oldu mu ? bebeğim olsun kilom hiç sorun değil ama sağlıkla olsun tek dileğim bu bi an kilo artışı görünce noluyo dedim :S

bende de olmustu canim ilk ignelere basladigimda. bir hafta da 2 kilo almistim. sonra o kilo kendiliginden gitmisti

Canim simdilik hersey yolunda. Bugun yerini tespit edebildiler bende gordum :KK43:(( kalp atisi durmus dr cok iyi embriyoymus dedi ama yanlis yerde iste :KK43:( 2 gun sonra tekrar kan vericem dusme devam ederse sorun yok bakalim. Nedenini az cok biliyorum artik neyse sen nasilsin bakalim hersey yolunda mi? Mide bulantisi falan var mi )
Çok geçmiş olsun zuzu hakkında hayırlısı olsun dilerim en kısa zamanda yeniden bebeğine kavuşursun sağlıkla kucagında olur, nedeni nedir peki?

Benimde iki hafta once sabahlari fenaydi simdilerde de var ama dayanilmiyacak gb degil rahatsizlik veriyorsa naz degildir bence yemeni etkiliyor mu ben mesela yemek yedigim an iyiyim bosta iken daha bulantili

Selam kızlar bugün okulun ilk günü benim için Son günü idi bu hafta için rapor aldım pembeler gene geldi az ama can sıkıcı bir de ağrılarım da var
Doktorum kesin istirahat dedi şimdi proluton vuruncam bide artarsa hastaneye yatırmak zorunda kalırım diyor

Kendinizi yormayin sakın ben sadece bir gün yordum kendimi olan bu

Okulsa çok çok yorucuydu

Günün güzel tarafı bebislerimı gördüm büyümüşler seslerini de dinledim eve ultrason cihazı alasim var o ne güzel bir sestir öyle

Gece uykusu ise hiç yok yastıklarla ancak uyuyorum
Bulantidan ders anlatamadım bugün
Evde ne rahatmışım ben

canim dikkat et kendine. dinlen bol bol. bende dinlenmeye devam ediyorum. bugun yarim depot yaptirdim. insallah yatmalarimiz cok sürmez.

:KK53::KK53:
Oy ben hic kiyamam minnosaa da sana da kuzum..insallah devam edecek dusme, sonra da bir an once toparlanip donmuslarla tekrar deneyeceksin insallah..nedeni neymis kuzum, tupte falan bi sikinti mi varmis?ve tekrar ne zaman deneyebilir missin?

ben cok fena nezle oldum canim, nefes alamiyoruum:KK43:ama onun disinda iyiyim guzel arkadasim, acikirsam bulaniyo midem onun icin surekli ufak ufak atistiriyorum:KK53:

Kızlar bugün çok korktum öğle vakti çok afedersiniz wc ihtiyacı için wc ye girdim ama rahimimde bişey oynuyor bir doluluk var hayırdır inşallah dedim küçük abdestimi yaptım lop diye ses çıktı dondum kaldım düştü dedim içimden kendimi öyle bir sıkmışımki bacaklarımda kıp kırmızı izler oldu bir yandan bakmaya korkuyorum bir yandan ne olduğunu merak ediyorum sonra bir cesaret geldi baktım meğer crinone jelin tortusuymuş top gibi olmuş o düşmüş çok korktum :KK43:

Keseyi gördüm geçen hafta. Ama bu akşam damla damla kanamam oldu. Lütfen dua edin çok korkuyorum. İğne yaptılar yarın doktoruma gideceğim. Aranızda böyle kanaması olan oldumu
Korkma canim gebeliklerin 3'te birinde olurmus, ben dahil bir cok arkadasimizda da oldu..dinlenmene bak..

Kızlar bugün çok korktum öğle vakti çok afedersiniz wc ihtiyacı için wc ye girdim ama rahimimde bişey oynuyor bir doluluk var hayırdır inşallah dedim küçük abdestimi yaptım lop diye ses çıktı dondum kaldım düştü dedim içimden kendimi öyle bir sıkmışımki bacaklarımda kıp kırmızı izler oldu bir yandan bakmaya korkuyorum bir yandan ne olduğunu merak ediyorum sonra bir cesaret geldi baktım meğer crinone jelin tortusuymuş top gibi olmuş o düşmüş çok korktum :KK43:
Ay kiyamam sanaa..of su riskli donemleri sag salim atlatip ikinci trimestera gecsek rahatlicaz alice'im ya

İnşallah canim keser hemen
çok da değil ama artıyor her gün
Aman dikkat edin kendinize hiç yormayin canımcim
Rahatinizi bozmayın :)
Aynen canim:KK19:bu arada ben bebis 12 haftalik olana kadar her hafta yaptircam proluton, cok etkili ya, onu yaptirinca icim rahatliyo resmen:KK58:ama etki etmesi minimum 2 gunu buluomus ya, pembe akintin aninda kesilmezse de korkma hic..

X