2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Amin canim ins.
Benim nobet yok cok sukur.
Gecen sene benim uc katim olan bir hocamizi carpip dusurmustu bizimkilerde. Bide ilkokuldayim. O bucuruk halinle nasil becerdiysen onu. Kadini kolu sizlamisti.gogsunun yani morarmisti. Kac gun.cekmisti. bizim kattada hep 1ler var bu sene.acemilerle napcaksak:-)
Olabildigince teneffus.aninda sakin yerlerde kalcaz canim. Yoksa o bir metrelik halleriyle gozumuzun yasina bakmazlar. Hayirlisiyla su.donem bi bitseydi :-)
Aynen canım en kuytu yerlerde geçirmek lazım tenefuslerı
Bizim arkadaşın da bir anda nefesi kesilmişti
Hele ki 1 ler pimi çekilmiş bomba gibiler
Şu dönemi atlatalim inşallah sıkıntısız bir şekilde

Transfer yapildiktan sonra ayaga kalkmadan sedyeden sedyeye aldilar beni sonra yatakda yarim saat dinlendim canim ilk uc denememde de boyle yapmislardi ama tutmamisti seninde insaAllah tedavisiz bebegin seninle olur canim
Amin canim benimmtransferden sonra hemen ayaga kalkip giyinip tuvalete gittim ben

Ben ne kadar yattım hatırlamıyorum ama sanırım 1 saat kadar yattım hiç kalkmadım ve ben transfere girdiğimde yeterince sıkışık değilsin diye sondayla mesaneye su verdiler patlamak üzereydim. Transfer biter bitmez yatakta altıma bişey verdiler seni rahatlatıcak kadar buna yapabilirsin dediler. Çok az yaptım ama ona bile 10dk fln sabretmeye çalıştım. Sonrada hastaneden çıkmadan wc gidip bütün tuvaletimi yaptım
Allah allah bana hemen gidebilirsin dediler yatmadim sonrada eve geldim..

Canim bende yarım saat kadar tuttum zoraki ama opudan dolayi kasiklarda fena ağrı vardı. .2 saat hiç kalkmadim sürgü verdiler. .bunu sanada soylemeleri lazimdi
Yok canim bana wc ye gidebilirsin dediler 1 2 dk icinde kalktimmgiyindjm wc ye gittim sonra da eve sanirim ondan olmadi benim cunku herkes en az yarim saat yatmis...

1_2 dk erken olmuş ama yatağa alındıktan sonra mı 1_2 dk
Ben öyle çok yatmadim canım aşırı sıkışıktim
Doktorumda embriyolar çok ayrı bir yerdeler bişey olmaz dedi
Öyle çok da yatmadim opu dan sonra taşımayla beraber yarım saat yoktur
Üzme kendini hiç herseyin bir vakti zamanı var insalalh en hayırlı zamanda Çifter Çifter gelsinler inşallah canım
Sana ayni gun mu yaptilar transferi anlayamadim canim.

Sagol canim, oyle yaptim bugun, sabahtan beri yatiyorum yarin da ise gitmeyip dinlenecegim yine..1 saat yuzunce pembe akintim oldu yine, prolutona devam. Sen ne alemdesin canim?
Hmm iyi dusunmussun bir gun daha dinlenmeyi.Akinti olsunda kanama olmasin aman.Bende yatmaya devam depot dun du ama yaptirmadim merkezi dinledim kanama olursa diye insaAllah olmaz da.Diger igne ilaclara tam gaz devam.

Su an merkezdeyim tekrar beta yapildi.Igneyle cozmeye calisiyolar cerrahi mudehaleyi en son dusunuruz dediler.Hamisler dua edin dusmus olsun degerim )) Sonuclar cikinca yazarim yine.
Allah yardimcin olsun cnm insallah kolaylikla atlatirsin hamis degilim henuz ama duam seninle umarim en kisa zamanda saglikli sekilde atlatirsin

X