2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Gercekten mi ama ben transferden sonra vurundum 18inde vurundum en son 1500 luk once ki gunlerde daha koyuydu cizgi simdi hayalet gibi ne dersin var midir sence
olmasaydı silik bile çıkmazdı canım.

Bana karından bakıldı suan ki ruh halim içimdeki acı korku tarifsiz. .sadece dua ediyorum
canım cihazlara göre de değişkenlik gösteren bir durum. Benim geçenlerde gittiğim Dr kalp atışından emin olamadi ve 3 gün geride göründü. Başka doktora gittim kalbi de güzel atıyordu haftasiyla da uyumluydu. Dikkat edersen Dr ultrasonda boyunu olcuyor sanırım ona göre haftası belirleniyor. Cihazdan kaynaklanıyor olabilir değilse bile yavaş yavaş yakalayacaktir gününü. Kalbi attikca büyüyüp gelişecek güzel dusunki güzellikler bulsun. Bol dua edelim

Haklısın canım başka doktora daha gidecektim ama heryer yarım gün çalıştı ve bayramın geçmesini beklicem. .bebeğim birbirimize sıkıca sarilicaz..ben inanıyorum Rabbim bu güzelliği tattirdiktan sonra bizi mahrum etmeyecek. .
İnşallah canim hersey çok güzel olacak bebis bayramda etleri tatlıları yiycek büyüycek
İkinci bir görüş her zaman iyidir ne kadar doktorumu za güvensekte gitmek lazım baskasinada ultrason cihazı bile farkediyor
arkadaşım Jimeré gidiyor orda 3d ultrason cihazı var çok iyi görüntü veriyor bebis çok net görünüyor ultrason fotoğrafları bile farklı

canım cihazlara göre de değişkenlik gösteren bir durum. Benim geçenlerde gittiğim Dr kalp atışından emin olamadi ve 3 gün geride göründü. Başka doktora gittim kalbi de güzel atıyordu haftasiyla da uyumluydu. Dikkat edersen Dr ultrasonda boyunu olcuyor sanırım ona göre haftası belirleniyor. Cihazdan kaynaklanıyor olabilir değilse bile yavaş yavaş yakalayacaktir gününü. Kalbi attikca büyüyüp gelişecek güzel dusunki güzellikler bulsun. Bol dua edelim
Amin cnm insallah nolur dua edin bana da benim duam hepiniz icin rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah

canım cihazlara göre de değişkenlik gösteren bir durum. Benim geçenlerde gittiğim Dr kalp atışından emin olamadi ve 3 gün geride göründü. Başka doktora gittim kalbi de güzel atıyordu haftasiyla da uyumluydu. Dikkat edersen Dr ultrasonda boyunu olcuyor sanırım ona göre haftası belirleniyor. Cihazdan kaynaklanıyor olabilir değilse bile yavaş yavaş yakalayacaktir gününü. Kalbi attikca büyüyüp gelişecek güzel dusunki güzellikler bulsun. Bol dua edelim[/QUOTE
Bayramdan sonra gerekirse başka Dr a giderim. .yolk kesesi de var altında mercimek kadar bebek oluşmuş kalp te atıyor ama istediği gibi değil. .umarım ultrason kaynaklidir

İnşallah canim hersey çok güzel olacak bebis bayramda etleri tatlıları yiycek büyüycek
İkinci bir görüş her zaman iyidir ne kadar doktorumu za güvensekte gitmek lazım baskasinada ultrason cihazı bile farkediyor
arkadaşım Jimeré gidiyor orda 3d ultrason cihazı var çok iyi görüntü veriyor bebis çok net görünüyor ultrason fotoğrafları bile farklı
Bende jimeri çok duydum oraya giderim olmazsa. .

Kızlar gülerken yumurtalıklarınızda (sanırım orası yumurtalık oluyo) ağrı hissediyomusunuz sanki çatlıycak gibi oluyorum

Alice amin canim allah razi olsunn.yapmamaya calisiyom ama elimde degil.esimde o orda bak gorcen diyo ama insallahh nedense belirtiler azaldikca daha cok stres yapmaaya basladim.ayni haftalarda sayiliriz senin belirtilerin devam ediyomu canim.

Tatlım kusura bakma yeni gördüm yazdığını benim belirti sadece halsizlik uykusuzluk arada mide kazınması ve ağlamaklı hallerim dışında bi belirtim yok mide bulantısı hiç olmadı bende çok şükür bazı bebekler belirti vermezmiş sessizce büyürmüş...bu arada 2 gecedir uyuyamıyordum onu eklemeyi unutmuşum.

Ultrason cihazı çok önemli bir olay benim doktorumun Cansun hocamın muayne ücreti. 300 tl ama cihazları son model bebek ayrıntılı bir şekilde görülüyor bazı cihazlar eski model doktorlarınızın yeni cihaz kullandığına dikkat edin ki yanılmalar olmasın bugün elevit adlı multivitamine başladık haydi bismillah...

Iyi bayramlar arkadaslar. Sevdiklerinizle ve ins. Bebislerimizle.beraber nice nice bayramlara ins. Hayirlisyla seneye babamizi bebegimizle.ugurlariz ins.bayram.namazina.
Yalniziz bu bayram...kizkardesim vardi ama birazdan onuda ginderecegim.
Benim minnaklar babalarini beklemeden anneleriyle bayramlastilar sanirim :-)esimi gonderdim .kahvalti hazirlamadan 5dk oturayim demistimkiii hooooppp dogru tuvalete :-) mide bulantisindan anca kendime geldim.ama rabbime sukurler olsun bu bile guzeldi

İyi bayramlar annecikler :KK73:
Bi daha ki bayram bebislerimizle olacağız inşallah
Bunu düşünmek bile ayrı bir heyecan:) şükürler olsun
Bayramda yormayin aman kendinizi birde çiğ ete çıplak elle dokunmak yok kızlar :)
biz babamizdan bayram harçlığı aldık bile hemde 3 kere o da alışsın dimi şimdiden :) :KK6:

Süper baldanda tatlı şeker mi şeker anne adayları hepinizin bayramı kutlu olsun rabbim seneye yavrularımızla bayramı geçirmeyi nasip eylesin inşallah bu ara da eti çok tüketmeyin özellikle tavuğu balık yiyin daha faydalı...

Transferin 12. Gunu aci gercek yuzume tokat gibi carpti tokat degil icimi acitan bu baska birsey cok baska birsey gene husran allahim kucaklarimjzi bos birakma.yarabbim bizlere guc ver biz sadece senden istiyoruz allahim nolur..:KK43:.

X