2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

selam kizlar.. kanamam halâ devam ediyor az da olsa. bugün kontrole gittim. bebegimin rahim agzina dogru yerlestiğini söyledi kanama bundan olabilir dedi doktorum. 5 günde bir proluton depot yaptiricam ve kanama kesilene kadar yatış verdi. sadece ihtiyac icin kalkacakmisim.. böyle kizlar iste. bu arada kanama olduğu icin ilaclara aynen devam dedi.
Geçmiş olsun canım 12. Haftaya doğru bebek yukarı çıkacak en fazla o zamana kadar belki yatırır
Çok ii bak kendine en ufak hareketten sakın
bişey olmaz deme
Arkadasimda aynı durum vardı bebisleri doğdu bile

Korkma canim ins haftya guzel haberlerini alacaksın gelişecek bebegin

Mevanurcum üzme kendini de bebeğini de o minicigin kalbi atıyor şu An içinde ve seni hissediyor
Benimde bebislerden biri çok minicik tahminim senin ki kadar ama kalbi çok güzel atıyor seninki gibi
Büyüyecek inşallah sen ona çok ıyu bak kalsiyum protein bol bol al
Bol bol dua et bizde edelim
Çok sağolun arkadaşlar. .zaten tel tesellim bebegimin kalbinin atıyor olmasi. .ben ona öyle sıkı sarılıcam ki o da annesini bırakmayacak

Geçmiş olsun canım 12. Haftaya doğru bebek yukarı çıkacak en fazla o zamana kadar belki yatırır
Çok ii bak kendine en ufak hareketten sakın
bişey olmaz deme
Arkadasimda aynı durum vardı bebisleri doğdu bile

sagolasin canim. insallah gecer biran önce. gecmezse de napalim yata yata büyütürüm bebisimi :) dikkat ediyorum canim. zaten esim bisey yaptirmiyor sagolsun. ama yatmak önemli tabi

Amin papatyam allah razi olsun.insallahh bebegim olusmustur.kalbi atmaya baslamistir.
Amin canim :)
Çok sağolun arkadaşlar. .zaten tel tesellim bebegimin kalbinin atıyor olmasi. .ben ona öyle sıkı sarılıcam ki o da annesini bırakmayacak
Aynen oyle eee canım kolay bulmadık onları kolay da bırakmak yok sabahları 41 ayetel kursi okunuyor Canim bi de bebis için yerinde tutunsun diye

sagolasin canim. insallah gecer biran önce. gecmezse de napalim yata yata büyütürüm bebisimi :) dikkat ediyorum canim. zaten esim bisey yaptirmiyor sagolsun. ama yatmak önemli tabi
Aynen kocaman olur en fazla annesi de kendi de oluversin nolcak
Bebisler için herseye razıyız sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü mutlu Bebisler olsun hepimizinki ler
Doğumdan sonra zaten peşlerinde kosturcaklar bol bol şimdi rahatına bak

whiterose00 whiterose00 Allah sabır versin tez zamanda sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin kimselere yaşatmasın canım dualarımdasın
MEVANURRRR MEVANURRRR kalbini ferah tut canım benimde bebişlerimden biri haftasından geride ama kalbi atıyor doktorumda aradaki farkı kapatır endişelenme bol bol dua edelim herşey güzel olacak Allah'ım izniyle kucağımıza alacağız bu bebişlerimden
G geveze2 sende haftaya güzel haberlerle geleceksin inşallah

whiterose00 whiterose00 Allah sabır versin tez zamanda sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin kimselere yaşatmasın canım dualarımdasın
MEVANURRRR MEVANURRRR kalbini ferah tut canım benimde bebişlerimden biri haftasından geride ama kalbi atıyor doktorumda aradaki farkı kapatır endişelenme bol bol dua edelim herşey güzel olacak Allah'ım izniyle kucağımıza alacağız bu bebişlerimden
G geveze2 sende haftaya güzel haberlerle geleceksin inşallah
Insallahh canim ya allah razi olsun.bakalim bebegim gorunup kalp atiai duyulcakmi.dualarinizda benide unutmayin nolur

G geveze2 dualarımdasın canım.strest yapma iyi düşün iyi olsun
Alice amin canim allah razi olsunn.yapmamaya calisiyom ama elimde degil.esimde o orda bak gorcen diyo ama insallahh nedense belirtiler azaldikca daha cok stres yapmaaya basladim.ayni haftalarda sayiliriz senin belirtilerin devam ediyomu canim.

Suan çok kötüyüm bebek 7+3 olması gerekirken 1 hafta geriden geliyormuş. .mercimek kadar görüntüde kalp atışı vardı Dr 1 hafta sonraya tekrar çağırdı. .dua edin lütfen. . Böyle olup gelişen oldu mu
Üzme kendini banada acil gittiğim Dr bi hafta geri gb bişi dedi ama sapmalar olabilir bence cihazını pek sevmemistim zaten alttan baktığı halde kendi Dr daki kadar algılayamadim ekrani

Üzme kendini banada acil gittiğim Dr bi hafta geri gb bişi dedi ama sapmalar olabilir bence cihazını pek sevmemistim zaten alttan baktığı halde kendi Dr daki kadar algılayamadim ekrani
Bana karından bakıldı suan ki ruh halim içimdeki acı korku tarifsiz. .sadece dua ediyorum

Bana karından bakıldı suan ki ruh halim içimdeki acı korku tarifsiz. .sadece dua ediyorum
Canim benim karından bir çok ayrıntı gözden kacabiliyor ve tam sonuç veemiyor
alttan çok daha ayrıntılı görülebiliyor keşke alttan baksaydi
Bebeğin için şu An yaptığın stres çok daha zararlı tam gelişim evresinde o senin karnında ve büyüyor şu An
sen ona iyi bakmaya devam et o da büyüyecek annesi için

Canim benim karından bir çok ayrıntı gözden kacabiliyor ve tam sonuç veemiyor
alttan çok daha ayrıntılı görülebiliyor keşke alttan baksaydi
Bebeğin için şu An yaptığın stres çok daha zararlı tam gelişim evresinde o senin karnında ve büyüyor şu An
sen ona iyi bakmaya devam et o da büyüyecek annesi için
Haklısın canım başka doktora daha gidecektim ama heryer yarım gün çalıştı ve bayramın geçmesini beklicem. .bebeğim birbirimize sıkıca sarilicaz..ben inanıyorum Rabbim bu güzelliği tattirdiktan sonra bizi mahrum etmeyecek. .

X