2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Transferin 12. Gunu aci gercek yuzume tokat gibi carpti tokat degil icimi acitan bu baska birsey cok baska birsey gene husran allahim kucaklarimjzi bos birakma.yarabbim bizlere guc ver biz sadece senden istiyoruz allahim nolur..:KK43:.
Canim senin adına çok üzüldüm. .üzülme demem çok yersiz biliyorum ama sabretmekten başka yapacak birsey yok :KK43: yaşananlar kolay süreç değil. .bende suan da diken ustundeyim bebeğim nasıl sonuç ne olacak ne yapmam lazım bilemiyorum. .o yüzden nasıl ruh halinde olduğunu az çoktan edebiliyorum ama lütfen ümidini kaybetme. .o bebekler bizim kucagimiza gelecek insallah

Transferin 12. Gunu aci gercek yuzume tokat gibi carpti tokat degil icimi acitan bu baska birsey cok baska birsey gene husran allahim kucaklarimjzi bos birakma.yarabbim bizlere guc ver biz sadece senden istiyoruz allahim nolur..:KK43:.
Allahım tez zamandan vakti zamanını kılsın inşallah. testler silik çıktığı halde nasıl negatif oldu hala çözemedim :KK43:

Canim senin adına çok üzüldüm. .üzülme demem çok yersiz biliyorum ama sabretmekten başka yapacak birsey yok :KK43: yaşananlar kolay süreç değil. .bende suan da diken ustundeyim bebeğim nasıl sonuç ne olacak ne yapmam lazım bilemiyorum. .o yüzden nasıl ruh halinde olduğunu az çoktan edebiliyorum ama lütfen ümidini kaybetme. .o bebekler bizim kucagimiza gelecek insallah
Bekleme surecinde asla umutsuz omagin arkadaslar her zaman pozitif dusunun ben dusunemedim hissedemedim nedense suanda kan testi vermeye geldim bakalim hayirlisi olsun...

minik_eller minik_eller canım umutsuzluk her zaman umutsuzluğu peşinde sürükler bu yüzden lütfen bir daha ki tedavinde pozitif ol ve hepimizin bir sınavı olduğunu unutma ümitsiz olma bundan sonraki tedavine odaklan lütfen soylemesi kolay diyeceksin belki ama Allah karamsar insanları sevmezmiş lütfen kendini yıpratma vardır herşey de bir hayır...toparlan lütfen

Bekleme surecinde asla umutsuz omagin arkadaslar her zaman pozitif dusunun ben dusunemedim hissedemedim nedense suanda kan testi vermeye geldim bakalim hayirlisi olsun...
Benimde ilk denemem negatifti o üzüntüyü yaşayan bilir ancak üzüntünü yaşa ama diğer tedavinde umutlu ve pozitif ol canım Allah hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize

İnşallah bir dahakine yüzün güler canım hatta süpriz bir şekilde gelir bebis sana inşallah
Sen dün kan testi yaptırdin mi bu arada
Tedavide pozitif düşünce kesinlikle çok önemli ingilizler tup bebk sürecinde hayalini kuran pozitif düşünenlerin pozitif sonuç alma oranının daha yüksek olduğunu kanitlamislar

İnşallah bir dahakine yüzün güler canım hatta süpriz bir şekilde gelir bebis sana inşallah
Sen dün kan testi yaptırdin mi bu arada
Tedavide pozitif düşünce kesinlikle çok önemli ingilizler tup bebk sürecinde hayalini kuran pozitif düşünenlerin pozitif sonuç alma oranının daha yüksek olduğunu kanitlamislar
Yok bugun yaptirdim.sonucu bekliyorum canim insallah toparlanir ve dediklerini uygularjm

Arkadaşlar merhaba, bende çok şükür pozitif sonuç aldım 10. Gün 151. 11.gün 204 ve 12. Gün 345 çıktı sonuçlarım iki tane transfer edilmişti.. Değerlere göre sizce ikiz olabilir mi ? Bir de siz folik asit kullanmaya başladınız mı ? Doktoruma sormadan başlasam ne olurki , sizler nasıl yaptınız .. Tabi bu arada Dr Um vitamin kullanmamı istemişti ona da devam ediyorum..yardımcı olursanız memnun olurum.. Ayrıcaa herkesin Bayramı'nı kutlarım bu mübarek günlerde Rabbim sağlıklı sıhhatli muradımıza erdirsin..

Arkadaşlar merhaba, bende çok şükür pozitif sonuç aldım 10. Gün 151. 11.gün 204 ve 12. Gün 345 çıktı sonuçlarım iki tane transfer edilmişti.. Değerlere göre sizce ikiz olabilir mi ? Bir de siz folik asit kullanmaya başladınız mı ? Doktoruma sormadan başlasam ne olurki , sizler nasıl yaptınız .. Tabi bu arada Dr Um vitamin kullanmamı istemişti ona da devam ediyorum..yardımcı olursanız memnun olurum.. Ayrıcaa herkesin Bayramı'nı kutlarım bu mübarek günlerde Rabbim sağlıklı sıhhatli muradımıza erdirsin..

hayırlı olsuun canım. hemen başla folik asite. gebeliğin ilk haftalarında kullanmak mühim

Hayırlı olsun canım
Olma ihtimali var bu deger artışı ile
değerle de belli olmuyor her zaman canım
benim öyle aşırı değildi ikizmis başka arkadaşlarında çok yuksekti ikiz değilmiş
bir fikir veriyor ama en iyısi kesede görmek keseler de de biri daha sonra görünebilir çünki bir kese diğerinden geride geliyor ikizlerde
Allah gönlüne göre versin canim

Yok bugun yaptirdim.sonucu bekliyorum canim insallah toparlanir ve dediklerini uygularjm
Nerden bu fikre kapıldın peki adet kanaması geçirip hamile olanlar var
İdrarda ki negatif zaten hiç önemli değil
Bakalim test ne çıkacak önce
Negatif de olsa hiç umudunu kesme insallah olacak çok yakın zamanda

Nerden bu fikre kapıldın peki adet kanaması geçirip hamile olanlar var
İdrarda ki negatif zaten hiç önemli değil
Bakalim test ne çıkacak önce
Negatif de olsa hiç umudunu kesme insallah olacak çok yakın zamanda
Kan sonucu da geldi simdi cnm malesef negatif hayırlısı olsun rabbim en iyisini bilir ona biraktim ben insallah bizlerin de kucagini birakmaz bos sagolun destegjniz icin hapiniz hakkinizi helal edin belli.sure girmiycem kendimi toparlamam lazim :KK43:

Benim icin soylencek sozler bitti.tek bi isim konuldu bos gebelik halbuki ne kadarda dolu doluydu bize hissettirip yasattiklari....

X