2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Anladım canım dogru diyosunben en çok şu antibiyotikten çok korkmuştum ama anladım ki hiç birinizde diğer yerde yazılanlar gibi problem olmamış çok şükür. İçim rahatladı sizlerden de kullananları duyunca, çok teşekkürler cnm sana da çok geçmiş olsun umarım sağlıkla kucağına alırsın sevgiler
Zaten uc tane olmasi lazim icinde bunyen saglamsa sorun olmaz hepimiz kullandik sanirim o antibiyotigi.Amin canim insaAllah

Cnm öncelikle haberine çok sevindim Allah ailenize bağışlasın inşallah, mesajını okuyunca sen dr a gitmeden senin için dua etmiştim çok şükür mutlu haberlerle geldin :) verdiğin bilgiler için çok teşekkürler arkanızdan geliyorum bakalım inşallah bebişlerinize arkadaş getiricem :) Allah hepinizden razı olsun tecrübelerinizi sabırla paylaşıyosunuz :)

Canııım Allah razı olsun duan için bizde dua ediyoruz isteyen herkes için inşallah tatlım bizim bebişlere bir sürü kardeş gelir burada

Canım öncelikle geçmiş olsun
Tetradox bende kullandım transferden sonra kutu bitince kes demişdi hemşirem.
Estrofemi de transferden sonra kullanmaya başladım ve dün kestim.
Progestan iğne kullanıyordum onuda transferden sonra kullanmaya başladım 11 eylülde kestim.
Crinone jel bunuda hemşirem progestan ampul iğneyi kesince crinone jele başlıycaksın dedi sabah akşamdı bugünden itibaren günde 1 e düştü...

Doktordan geldim kızlar miniğimin kalbi pıt pıt atıyordu rabbim herkese nasip etsin sorunsuz bir şekilde kucağımıza da alalım inşallah...7 haftalık dedi doktor karından baktı ...şimdi bebeğim annesini üzmediği için süt ve bisküvi keyfi yapıyoruz :) 12 ekimde tekrar kontrole çağırdı...
Oyyy maşallah bayram şekeri oldu bu güzel gün sana:)

Mevlanurr yarin senin icin buyuk gun :) bana ise gunler hic gecmiyo :KK43: korkuyorumda kalp atisini bende bi duysaydim kizlar icim rahat etcekti :KK43:
Aynen canım yaa nasıl heyecanlıyım anlatamam. .kalp atışını duyu ca gönül rahatlığıyla bekleriz artık. .
@dmthly gozun aydın canım...

Ya kızlar kadın doğum doktoruma crinone jeli folbiolu kullandığımı söyledim ama coraspini söylemeyi unuttum birde bu doktorum bana elovit mi ne öyle bir multivitamin verdi.coraspini sormayı unuttum bişey olmaz dimi
Canim bende günde yarım coraspin kullaniyorum doktorum ben bırak diyene kadar devam dedi. .sorun yoktur..Bu arada sormanız gereken sorular varsa yarın sorayım :)

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    105,9 KB · Görüntüleme: 63
Heyecandan önemli soruları sormayı unutuyoruz...
Ben doktoruma hocam ben süsüme düşkünüm saçlarımı ne zaman boyatabilirim diye sordum sen böylede güzelsin dedi boyatma dedi :KK70:
Bu arada eşimde ilişkiyi sordu :KK70: doktorum ilk 3ay yasak dedi
Yaaa hiç mi boyatma dedi :/ ya ben 4.ayımı bekliyodum izin verir belki diye. Sarı benim saçlarım balyajlı boyalı valla bizim bi orta yolu bulmamız lazım:KK47:

Ya ben hep unutuyorum utrasyon kağıdını istemeye eşimde yanımda oda unutuyor doktorda vermiyor bu sefer isteyecem çok güzel bir duygu hamilelik esim hemen doğsun diyor çok sabırsız rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin bebislerimı Zi sağ salim dogsunlar

X