2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Beni de ekler misiniz listeye kızlar. Temmuz 15 gibi baslayacagZ. Adetim gecikmez ya da erken gelmezse tabi. Şişli Memorial da tedavi olacağım. Birinci deneme olacak insallah bebekli bir sonuc olur. Eşimden kaynaklı sorunlar var.az bi sperm var.hızı hiç yok ve cogu da morfolojik sorunlu. Dualarinizi eksik etmeyin bize de.
Insallah bebegne kavusursun canim. Ilk denemede yuzumuz gulsun :anneadayı::KK15:

Slm kızlar nasılsınız 2 gündür girmiyorum kk ya moralim sıfır cuma toplananan yumurta döllenme olmamış dün sabah hastaneden aradılar haftaya diğer 5 şini toplayacaklar inşallah allahım yüzüme bakarda onlar döllenir çok umutsuzluğa kapıldım doktorum yumurtan kaliteliye benziyor ilaçlara hemen cevap verdi demişti ama foss çıktı malesefff
Canim cok zor biliyorum Allah yardimcin olsun. Bu surec zaten zor ve yipratici olacak. Lutfen moralini daha cok bozma. Hormonlarimizi da etkiliyor sonucta. Insallah diger yumurtaların hepsi de dollenir. Dua edecegim senin icin :110:

nisan adetimle basladigimiz tedavimde 2 yumurta buyudu.toplama isleminde 1i toplanabildi.o da kalitesiz oldugundan dollenmedi.hatta doktora gittigimizde bana yumurtamin resmini gosterdi.bi de saglikli bir yumurtayi.gercekten sekli bozuktu.spermi icine enjekte bile etmeyi dusunmemisler zaten kalitesiz iyice yumurtayi bozariz diye.etrafina spermi koymuslar dollenmemis o da.nasip iste.
benim surecim uzun.cok gidip geldim.basarisiz 1 asilamam vvardi.5 olgun yumurtayla tum riskleri alip asilama yaptirmistim o bile tutmamisti.ve o zaman kullndigim doz bundn dha azdi 5 yumurtaya ulasmistik.

Allah yardimcimiz olsun.surec zor ama guclu olmak durumundayiz
Allah hepimize guc versin insallah. Gercekten cok zorlu bir surec. Bak ne guzel pozitif düşünüyorsun super. Canim senin sorun yumurtlamaydi di mi. Daha once soyledin mi tam hatirlayamadim kusura bakma :110:

femera ile ekimde hmile kldim.dusuk yaptim diye dusundum.ama bir turlu regl olamadim.doktoruum anlayamadi bir turlu.25 aralikta ic kanama ile acil ameliyata alindim.megersem dis gebelikmis.olumden dondum.zor bir surecti benim icin.sonra da direk tup bebek dusundum.cok yoruldum cunku,doktor degisikligi yapip basladim nisanda.o da bu sekilde yarida kaldi.ama uzulmedim hic.doktorumu sevdim cunku
Canim ya. Dis gebelik de cok riskli Allah kimseye yasatmasin. Benim doktorum da bende dis gebelik riskimin yuksek oldugunu soyledi. Tuplerde sorun var. Dedigin gibi doktor cok onemli gercekten. Doktora guvenince daha umutlu oluyor insan. Sen de umudunu hic kaybetmiyorsun ne guzel. :KK45:

Kizlar hayırlı iftarlar. Allah orucumuzu kabul etsin . Allahim es isteyene es is isteyene is c9cuk isteyene de cifter cifter bebisler nasip etsin insallah. Allahim kimseyi kaldiramayacagi yukle imtihan etmesin. Hepimize eli ayagi duzgun saglikli hayirli evlatlar uzun omurler nasip etsin insallah. :KK45::KK54:

Evet evet insallaahh:KK76:. Ağustos'ta hamile kaldıktan sonra topigi terketmek yok haa burda doguracaz bebisleri:KK53: olmazsa topigin adını da değiştiririz. "Agustosda tup bebekle hamile kalan birbirlerinden kopamayip burda devam eden hamisler'' diyee:p:rolleyes:

Evet evet terk etmek yok . Ayni kadro devam innnnsallahhhh bol bebis haberleriyle sonrada onlarin hakkknda konusmayi nasip eder rabbim innnnnsallah...

X