2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Ben de 65e dussem ne guzel olurdu hadi onu gectim 70e de raziyim
Öyle birden veremezsinki zaten canim cünkü o sekil zaten sagliksiz olur. Sen tedaviye kadar elinden geldigince saglikli beslenmene dikkat et. Insallah bir günde düsersin diledigin kiloya

Kazan tam kaynamadan ben uyumusum

Herkesde bi heyecan. Ayyyy rabbim yar ve yardimcimiz olsun. Insaallah en güzel sonuclari almayi rabbim nasip eder. Stressiz olmuyo canim ya ne kadarda kafaya takmamaya gayret göstersekte bilinc altinda bi kere. Bence cokta kötü bisey degil normal yani. Rabbim gönül ferahligi versin hepimize......

Kizlar ...

"Bismillah" her hayrin basidir....

Bu yüzden listemizin en ilk yazisi olarak onu ekledim. Hakkimizda en hayirli sonuclar alalim insallah. Mevlam bize saglikli hayirli evlatlar nasip eylesin...

Canim aramiza hosgeldin. Valla ayni dert bende de var. Umudu kestik ama belki olur diye takip ediyoz o da monotonlastiriyor haliyle. Presed aylardır kullniyoruz ama nafile. Bacaklari yukari dikme keciboynuzu aru sutu vs hepsi denendi ama gelecegi yok inat ediyo iste. Ama tabi hala umudumuz var. Allahim ilk seferde hepimizin yuzune gulee insallah

Mart nisan gibi buna çok kafayı takmıştim hergün yapiodum.
Stresi yemek.olumlu düşünmek için baya ise yarıyor yapalım yine ne kaybederiz
aynen canım, beynimizi olacağa hazırlamak, kendimizi ikna etmek çok önemli diye düşünüyorum. telkin cümlesine sabah akşam devam edeceğim ben,önce kendim inanmalıyım

hoşbulduk A azee13 canım malesef hepimiz aynı yollarda yürüyoruz, ayakları dikiyoruz vallahi karı kocalıktan çıktık, garip bir çift olduk, adam habire birşeyler yiyor, kadın orasına burasına birşeyler sıkıyor:)

Hahaha ay alemsin canim son cümlene bi güldüm...

Rabbim bu yolda yar ve yardimcimiz olsun. Insallah bize saglikli ve hayirli evlatlar nasip eder

Beni de ekler misiniz listeye kızlar. Temmuz 15 gibi baslayacagZ. Adetim gecikmez ya da erken gelmezse tabi. Şişli Memorial da tedavi olacağım. Birinci deneme olacak insallah bebekli bir sonuc olur. Eşimden kaynaklı sorunlar var.az bi sperm var.hızı hiç yok ve cogu da morfolojik sorunlu. Dualarinizi eksik etmeyin bize de.

Hayırlı olsun canım.. İnş bebeğine kavuşursun

Hosgeldin canim. tabiiki eklerim seve seve. Insallah hayirli sonuclar alirsin.
Rabbim yar ve yardimcimiz olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…