- 14 Haziran 2015
- 1.000
- 1.418
-
- Konu Sahibi _oceanshine_
Öyle birden veremezsinki zaten canim cünkü o sekil zaten sagliksiz olur. Sen tedaviye kadar elinden geldigince saglikli beslenmene dikkat et. Insallah bir günde düsersin diledigin kiloyaBen de 65e dussem ne guzel olurdu hadi onu gectim 70e de raziyim
Ayy ben gittim yine neler kaynatmissiniz maşşallah :))))
Sorma canım 2016 dan çok bekletim var şimdiden kendine sıralıyorum bunlar yoksa sende gelme kal yerinde diyorum
Asıl tempo ramazan sonrası başlıyor...
Eşim bugün diyor 20 gün kaldı amaliyat bide sayımış...
Heycan dorukta
Eşinin yorumuna koptum valla supermiş
Bende öyleyim artık şaşırmıyorum beklenmedik haberlere..
Anneme diyorum sen ne zaman doğuracan
Bi ara rüyamda hep bunu görüyodum kafayı yemezsek ii
Canim aramiza hosgeldin. Valla ayni dert bende de var. Umudu kestik ama belki olur diye takip ediyoz o da monotonlastiriyor haliyle. Presed aylardır kullniyoruz ama nafile. Bacaklari yukari dikme keciboynuzu aru sutu vs hepsi denendi ama gelecegi yok inat ediyo iste.öyle canım, preseed jel duydum en son bu ayda onu kullandım, nafile, sanırım kafaya çok taktıkça da olmuyor meret:) koy ver gitsin diyorum ama illa takvimden takip yapıyorum:) inanın cinsel hayatımız monotonlaştı
aynen canım, beynimizi olacağa hazırlamak, kendimizi ikna etmek çok önemli diye düşünüyorum. telkin cümlesine sabah akşam devam edeceğim ben,önce kendim inanmalıyımMart nisan gibi buna çok kafayı takmıştim hergün yapiodum.
Stresi yemek.olumlu düşünmek için baya ise yarıyor yapalım yine ne kaybederiz
hoşbulduk A azee13 canım malesef hepimiz aynı yollarda yürüyoruz, ayakları dikiyoruz vallahi karı kocalıktan çıktık, garip bir çift olduk, adam habire birşeyler yiyor, kadın orasına burasına birşeyler sıkıyor:)Canim aramiza hosgeldin. Valla ayni dert bende de var. Umudu kestik ama belki olur diye takip ediyoz o da monotonlastiriyor haliyle. Presed aylardır kullniyoruz ama nafile. Bacaklari yukari dikme keciboynuzu aru sutu vs hepsi denendi ama gelecegi yok inat ediyo iste.Ama tabi hala umudumuz var. Allahim ilk seferde hepimizin yuzune gulee insallah
Amin canim hepimize insallah. Umutsuz olma nerelerde haber var mi ondan.Hahaha ay alemsin canim son cümlene bi güldüm...
Rabbim bu yolda yar ve yardimcimiz olsun. Insallah bize saglikli ve hayirli evlatlar nasip eder
Rabbim yar ve yardimcin olsun... Anestezi alicaksan sanmiyorum agriyi hissedecegini canimKızlar yarın rahim filmi çektrcem, lokal anestezi ile. Çok ağrı olur mu yaa
Beni de ekler misiniz listeye kızlar. Temmuz 15 gibi baslayacagZ. Adetim gecikmez ya da erken gelmezse tabi. Şişli Memorial da tedavi olacağım. Birinci deneme olacak insallah bebekli bir sonuc olur. Eşimden kaynaklı sorunlar var.az bi sperm var.hızı hiç yok ve cogu da morfolojik sorunlu. Dualarinizi eksik etmeyin bize de.
Rabbim yar ve yardimcin olsun... Anestezi alicaksan sanmiyorum agriyi hissedecegini canim
Senin durum tam benimkiyle aynı Rabbim ikimiz de kolaylıklar versinHayırlı olsun canım.. İnş bebeğine kavuşursun
Beni de ekler misiniz listeye kızlar. Temmuz 15 gibi baslayacagZ. Adetim gecikmez ya da erken gelmezse tabi. Şişli Memorial da tedavi olacağım. Birinci deneme olacak insallah bebekli bir sonuc olur. Eşimden kaynaklı sorunlar var.az bi sperm var.hızı hiç yok ve cogu da morfolojik sorunlu. Dualarinizi eksik etmeyin bize de.
Amin canim hepimize insallah. Umutsuz olma nerelerde haber var mi ondan.
Ay canım benim ya sagol faydam olabiliyorsa ne mutluCanim bu topikte bol nese ve motivasyon bulacaksin...kizcelerimin hepsi nazik.. Ve asil..
ecrin87 mesele bu topigi nese kaynagi ondan geliyo tüm pozitif enerji....
Almanya'dasın demek iyi fazla saat farklı yok aramızdaBen 1 saat geriden geliyorum canim.
Ve iftar almanyada 21:40 da oluyo
Aynı durumdayım bende bekliyoruz ya gelmezhayatımda ilk kez gelecek adetimi sabırsızlıkla beklıorumm yaaaa:)