- 14 Haziran 2015
- 1.000
- 1.418
-
- Konu Sahibi _oceanshine_
yaaa bir de aksi gibi hiç hamile kalmayı düşünmeyen, hamile kalamayacak durumda tüm tanıdık, eş, dost, hısım, akraba hamile kaldı son 2 yıldır etrafımda:) asıl kabus buydu inanın:) eşim bile inanır oldu yaşadığımız bu tuhaf çekime:) ananaem hamileyim dese şaşırmayacağım diyor artık:))
hayatımda ilk kez gelecek adetimi sabırsızlıkla beklıorumm yaaaa:)
Maalesef hiiic umitlenmiyorum canim.. Esim azosperm benimayyy belkide bebiş geliyordurrrrr:)
Ben de bayildim son cumleyeyaaa bir de aksi gibi hiç hamile kalmayı düşünmeyen, hamile kalamayacak durumda tüm tanıdık, eş, dost, hısım, akraba hamile kaldı son 2 yıldır etrafımda:) asıl kabus buydu inanın:) eşim bile inanır oldu yaşadığımız bu tuhaf çekime:) ananaem hamileyim dese şaşırmayacağım diyor artık:))
Maalesef hiiic umitlenmiyorum canim.. Esim azosperm benimstresten gecikmis olmali..
evet ya, bir de onlar var en son çok yakın bir kız arkadaşım,16 haftalık hamileleğini fark etmediğini söyledi, tabi birde durumunu bizim gibilerden saklayanlarHahahahaaha son cümleye koptum canim.
Sorma sorma. Bide "kaza" ile hamile kalip üzülenler grubuda var. Iste hersey nasip....
Oyle tabi ki canim.. Azospermliler topiginde birisi yazdi daha gecenlerde hamileymisim ama düşük yapinca ogrendim testlerde 0 çıkıyordu diye.. Ama ne bileyim o mucize beni bulur mu kiAh bu stresler canim....
Ama yinede kim bilir.. Rabbim icin hic birsey imkansiz degildir
istenilen sadece sağlıklı, hızlı bir adet spermen aslında çok değil, neden olmasın:)Maalesef hiiic umitlenmiyorum canim.. Esim azosperm benimstresten gecikmis olmali..
evet ya, bir de onlar var en son çok yakın bir kız arkadaşım,16 haftalık hamileleğini fark etmediğini söyledi, tabi birde durumunu bizim gibilerden saklayanlaroff ne bileyim yaaa, sıkıcı her haliyle bu durum, belirsizlik beni çok yıpratıyor
Sen hangi ayda evlendin canim? ben eylul 2012..evet ya, bir de onlar var en son çok yakın bir kız arkadaşım,16 haftalık hamileleğini fark etmediğini söyledi, tabi birde durumunu bizim gibilerden saklayanlaroff ne bileyim yaaa, sıkıcı her haliyle bu durum, belirsizlik beni çok yıpratıyor
bende haziran 2013Sen hangi ayda evlendin canim? ben eylul 2012..
Ağzınızdan bal damliyo kizlaarristenilen sadece sağlıklı, hızlı bir adet spermen aslında çok değil, neden olmasın:)
Oyle tabi ki canim.. Azospermliler topiginde birisi yazdi daha gecenlerde hamileymisim ama düşük yapinca ogrendim testlerde 0 çıkıyordu diye.. Ama ne bileyim o mucize beni bulur mu ki
Aa 3 yillik evliyim deyince ayni yildayiz sandim ben :))bende haziran 2013
2 yazmıştım ama 3 mü yazmışım yoksa?Aa 3 yillik evliyim deyince ayni yildayiz sandim ben :))
Amiiiiiiinnnnnn.:) ooh ne guzel dua oldu :)))Hic belli olmaz... Allah dilerse hersey olur!!! Rabbim dualarini kabul buyursun. Sana en güzel mucizeyi kucagina almayi nasip etsin. Innnnsalllahhh
Belki de ben oyle okudum canim hic bilmiyorum valla2 yazmıştım ama 3 mü yazmışım yoksa?
kafa gitmiş 3 yazmışım:)2 yazmıştım ama 3 mü yazmışım yoksa?
Cok sagol canim herkes gobegime takilmis bu gunlerde haliyle bendede takinti olduBence cok guzel kilodasin canım ben de o kiloda olmak isterdim :/ diyet olarak degil ama sağlıklı beslenmek her zaman icin guzel tabi ki :)