2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Hahahahaaha son cümleye koptum canim.
Sorma sorma. Bide "kaza" ile hamile kalip üzülenler grubuda var. Iste hersey nasip....

Ben de bayildim son cumleye ayni fikirdeyim esinle valla

Hahahahaaha son cümleye koptum canim.
Sorma sorma. Bide "kaza" ile hamile kalip üzülenler grubuda var. Iste hersey nasip....
evet ya, bir de onlar var en son çok yakın bir kız arkadaşım,16 haftalık hamileleğini fark etmediğini söyledi, tabi birde durumunu bizim gibilerden saklayanlar off ne bileyim yaaa, sıkıcı her haliyle bu durum, belirsizlik beni çok yıpratıyor

Biz birbirimizi cok iyi anliyoruz canim. Uzaktan bakan veya yasamayan bu durumu bilemez. Ve cok kolay konusur. "Olur olur daha yasiniu genc" cok duydum. Lakin bunlar nasip meselesi. Allah dilerse olur yasa bakmiyor....

Sen hangi ayda evlendin canim? ben eylul 2012..

Oyle tabi ki canim.. Azospermliler topiginde birisi yazdi daha gecenlerde hamileymisim ama düşük yapinca ogrendim testlerde 0 çıkıyordu diye.. Ama ne bileyim o mucize beni bulur mu ki

Hic belli olmaz... Allah dilerse hersey olur!!! Rabbim dualarini kabul buyursun. Sana en güzel mucizeyi kucagina almayi nasip etsin. Innnnsalllahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…