- 26 Ağustos 2014
- 1.792
- 2.491
- Konu Sahibi _oceanshine_
Yok yok takma sen kimseyi iyisinCok sagol canim herkes gobegime takilmis bu gunlerde haliyle bendede takinti oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok yok takma sen kimseyi iyisinCok sagol canim herkes gobegime takilmis bu gunlerde haliyle bendede takinti oldu
aynen oyle canım yaa aylarca gecıksın belkı bişi vardır dıye beklerken simdi biran once olsun dıye beklıyoruzzzNe kadar ilginc degil mi insan bide sevinecek geldiginde
ya benim kaynanam bile acele edınıonuz diyo olurrr iştee ilaç kullanıyo oglum dıyo yaaanı gerısını sız dusunun...Biz birbirimizi cok iyi anliyoruz canim. Uzaktan bakan veya yasamayan bu durumu bilemez. Ve cok kolay konusur. "Olur olur daha yasiniu genc" cok duydum. Lakin bunlar nasip meselesi. Allah dilerse olur yasa bakmiyor....
Ne var sahurda söyle bakalim? Ona göre gelcem sanaKizlar ben sahur hazırlamaya gidiyorum kaybolmayin bi yeree
Evet evet. Simdiden günler gecmek bilmiyor dimi az kaldi insallah.aynen oyle canım yaa aylarca gecıksın belkı bişi vardır dıye beklerken simdi biran once olsun dıye beklıyoruzzz
Güzelmis canim. Tskler ..bu aralar olumlu düşüncelere sevk etmeye çalışıyorum kendimi, sizlerlede paylaşmak isterim müsadenizle;
Hamile kalmayı aşırı istemenin bunu engellediğini herkes bilir..Kadınlar genellikle bebek istemiyi artık "unuttukları" zaman hamile kalırlar.Bu da o soyut kuralın bir sonucudur aslında.İsteklerin güçlendikçe onlara erişmekten o kadar ayrı düşersin.Bir şeyleri zorladığın zaman aslında onun olmayacağından korkuyorsun demektir.Zorla hamile kalmaya çalıştıkça da hamile kalamamaktan korkacaksın ve maalesef bu inancın gerçekleşecek.Önce gevşe derin bir nefes al.Şimdi çok özlediğin hamilelik durumunu hayale başla,Doktorun gebelik testinin olumlu çıktığını söyledi,sende eşine müjdeyi verdin çok mutlusunuz. Şişmiş karnınla gurur duyarak dolaşıyorsun,arkadaşların sevincine ortak oluyor.Kurduğun hayallerin ertesi gün etkisini göstermez ama zihnindeki hamile kalmaya engel olanı yavaş yavaş kaldırır.Hür ve bağımsız olursun..Unutma bedeni yöneten zihindir..
Bu telkini her sabah ve yatamadan önce okumayı kendine adet edin..
Telkin;Şu andan itibaren hamileliğimin gerçekleşmesine izin veriyorum.Bir çocuk sahibi olmak için ideal koşullara sahibim.Yaradanın yaratıcı gücüne minnettarım,şükürler olsun..
gec kaldın cicim bitti kiiiNe var sahurda söyle bakalim? Ona göre gelcem sana
Aminn.. Iyi geceler canimİyi geceler hatunlar İnş hepimizşn duaları kabul olur, Allah gönlümüze göre verir. Biz evlat sahibi olmak için niyet ettik gerisi Allah'a kalmış Hepinizi kocaman öperim, iyi geceler...
Amin canim benim.. Sanada iyi geceler.İyi geceler hatunlar İnş hepimizşn duaları kabul olur, Allah gönlümüze göre verir. Biz evlat sahibi olmak için niyet ettik gerisi Allah'a kalmış Hepinizi kocaman öperim, iyi geceler...
Aaaaa nekaaaaa ayip.Aminn.. Iyi geceler canim
Bizim yarım saat kaldi canim yidik bitirdikAaaaa nekaaaaa ayip.
Afiyet olsun canim. Bizim daha 2 saate yakin zamanimiz var
Afiyet sifa olsun. Ben yemek türü yiyemiyorum sahurda. Müsli beni iyi tutuyoBizim yarım saat kaldi canim yidik bitirdik
Sagolasin canim.. Biz de kahvaltı yiyoruz hep. Bazıları her gun hamur isi çörek börek yiyo valla :))Afiyet sifa olsun. Ben yemek türü yiyemiyorum sahurda. Müsli beni iyi tutuyo
Ay yok bide onu yesem iyice dumbala olurum.Sagolasin canim.. Biz de kahvaltı yiyoruz hep. Bazıları her gun hamur isi çörek börek yiyo valla :))
Ben de 65e dussem ne guzel olurdu hadi onu gectim 70e de raziyimAy yok bide onu yesem iyice dumbala olurum.
56 a düsmeliyimmmmm... Bunun icin agustosa kadar disimi skmam lazim
Hadi bakalim hakkinda hayirlisi.. Hem cocuk hem kariyer heeee innnnsallahh her ikisinide hem eline hem kuacgina alirsin canim
yaaa bir de aksi gibi hiç hamile kalmayı düşünmeyen, hamile kalamayacak durumda tüm tanıdık, eş, dost, hısım, akraba hamile kaldı son 2 yıldır etrafımda:) asıl kabus buydu inanın:) eşim bile inanır oldu yaşadığımız bu tuhaf çekime:) ananaem hamileyim dese şaşırmayacağım diyor artık:))
bu aralar olumlu düşüncelere sevk etmeye çalışıyorum kendimi, sizlerlede paylaşmak isterim müsadenizle;
Hamile kalmayı aşırı istemenin bunu engellediğini herkes bilir..Kadınlar genellikle bebek istemiyi artık "unuttukları" zaman hamile kalırlar.Bu da o soyut kuralın bir sonucudur aslında.İsteklerin güçlendikçe onlara erişmekten o kadar ayrı düşersin.Bir şeyleri zorladığın zaman aslında onun olmayacağından korkuyorsun demektir.Zorla hamile kalmaya çalıştıkça da hamile kalamamaktan korkacaksın ve maalesef bu inancın gerçekleşecek.Önce gevşe derin bir nefes al.Şimdi çok özlediğin hamilelik durumunu hayale başla,Doktorun gebelik testinin olumlu çıktığını söyledi,sende eşine müjdeyi verdin çok mutlusunuz. Şişmiş karnınla gurur duyarak dolaşıyorsun,arkadaşların sevincine ortak oluyor.Kurduğun hayallerin ertesi gün etkisini göstermez ama zihnindeki hamile kalmaya engel olanı yavaş yavaş kaldırır.Hür ve bağımsız olursun..Unutma bedeni yöneten zihindir..
Bu telkini her sabah ve yatamadan önce okumayı kendine adet edin..
Telkin;Şu andan itibaren hamileliğimin gerçekleşmesine izin veriyorum.Bir çocuk sahibi olmak için ideal koşullara sahibim.Yaradanın yaratıcı gücüne minnettarım,şükürler olsun..