- 30 Ağustos 2009
- 1.025
- 691
- Konu Sahibi _oceanshine_
aminnnnn, inşallahhhhinsallah agustostada böyle neseli oluruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aminnnnn, inşallahhhhinsallah agustostada böyle neseli oluruz
Belki de dogal yoldan gelir bi surpriz yapiverir bebiiiss :) hosgeldin demeyen bi ben kaldim sanirim canim hosgeldiiinnnhoşbulduk, ne güzel bir topik bu böyle herkes ayrı ayrı hoşgeldin dedi:) canım biz 3 yıllık evliyiz. 35 yaşındayım. 2 yıldır bebek için uğraşıyoruz, eşim varikosel ameliyatı oldu. ileri hız da ve morfolojide sorun vardı. kaan aydos hoca ile çok şükür bu sıkıntıları atlattık ama doğal yoldan hamile kalamadık, acele ediyoruz yaş nedeniyle bu yüzden de tüpe karar verdik artık. Bu arada başarısız da bir aşılamam mevcut anlayacağın hiç hamile kalamadım, korkuyorum, endişeleniyorum ....
hoşbuldukkkk:) valla doğal olsun die neler yaptık ama bu da son ay artık, lekelenmelerim başladı, ağustosta da olmaz artık hiç sanmıyorum...Belki de dogal yoldan gelir bi surpriz yapiverir bebiiiss :) hosgeldin demeyen bi ben kaldim sanirim canim hosgeldiiinnn
hoşbuldukkkk:) valla doğal olsun die neler yaptık ama bu da son ay artık, lekelenmelerim başladı, ağustosta da olmaz artık hiç sanmıyorum...
Ayyy bu gece herkes burdaymiss oleeyy
öyle canım, preseed jel duydum en son bu ayda onu kullandım, nafile, sanırım kafaya çok taktıkça da olmuyor meret:) koy ver gitsin diyorum ama illa takvimden takip yapıyorum:) inanın cinsel hayatımız monotonlaştıAh ah ne kürler.. Neler denemedik. Hele ben her duyduguma atladim yedim ictim hep. Sonra aglamalar.. Hersey nasip gercekten ondan ötesi olmuyo. Rabbim 'Ol' desin insallaj bizede nasip etsin
Hahah kıskanma kuzucum hep burda ol birlikte kaynatalimmSeni birakirmiyim hic yalniz. Sonra bensiz cosuyosun burda kiskaniyom
Evet canim en guzeli rahat olmak ama ne mümkün.. Insan kafaya takiyo:) ama ben esimdeki sorunu ogrendikten sonra oyle bi koyverdim ki suan itibariyle adetim 10 gun gecmis durumdaöyle canım, preseed jel duydum en son bu ayda onu kullandım, nafile, sanırım kafaya çok taktıkça da olmuyor meret:) koy ver gitsin diyorum ama illa takvimden takip yapıyorum:) inanın cinsel hayatımız monotonlaştı
bi noktadan sonra yumurtlama gunlerını falan takıp edıp ona gore ılıskıye gırırosun zatenn...öyle canım, preseed jel duydum en son bu ayda onu kullandım, nafile, sanırım kafaya çok taktıkça da olmuyor meret:) koy ver gitsin diyorum ama illa takvimden takip yapıyorum:) inanın cinsel hayatımız monotonlaştı
Evet canim en guzeli rahat olmak ama ne mümkün.. Insan kafaya takiyo:) ama ben esimdeki sorunu ogrendikten sonra oyle bi koyverdim ki suan itibariyle adetim 10 gun gecmis durumda
yawruu sen bı test yapsanaaaEvet canim en guzeli rahat olmak ama ne mümkün.. Insan kafaya takiyo:) ama ben esimdeki sorunu ogrendikten sonra oyle bi koyverdim ki suan itibariyle adetim 10 gun gecmis durumda
ayyy belkide bebiş geliyordurrrrr:)Evet canim en guzeli rahat olmak ama ne mümkün.. Insan kafaya takiyo:) ama ben esimdeki sorunu ogrendikten sonra oyle bi koyverdim ki suan itibariyle adetim 10 gun gecmis durumda
öyle canım, preseed jel duydum en son bu ayda onu kullandım, nafile, sanırım kafaya çok taktıkça da olmuyor meret:) koy ver gitsin diyorum ama illa takvimden takip yapıyorum:) inanın cinsel hayatımız monotonlaştı
Geldim iste senin icinHahah kıskanma kuzucum hep burda ol birlikte kaynatalimm
Kiz yok ne testiben biliyorum daha iki haftasi var adetiminyawruu sen bı test yapsanaaa
Ay sormaaaaa.bi noktadan sonra yumurtlama gunlerını falan takıp edıp ona gore ılıskıye gırırosun zatenn...
Oyyyy severim seniiGeldim iste senin icin
yaaa bir de aksi gibi hiç hamile kalmayı düşünmeyen, hamile kalamayacak durumda tüm tanıdık, eş, dost, hısım, akraba hamile kaldı son 2 yıldır etrafımda:) asıl kabus buydu inanın:) eşim bile inanır oldu yaşadığımız bu tuhaf çekime:) ananaem hamileyim dese şaşırmayacağım diyor artık:))Ah canim bilmezmiyim. Diyorum ya bisey okuyodum forumda hemen uyguluyodum. Biri sunu bunu yapinca oluyomus diodu hemen yapiodum. Aslinda hepsi bosmus Allah OL diyince oluyormus ama iste bizde binvesile aradik kendimize. Ay ne biliim dügme yok ki canim basipta bu düsünceyi kapatalim. Ne kadar stres yapmamaya gayret göstersekte o bilinc altinda. Nerde bebek görsek nerde hamile olan birinden haber alsak hep yürege düsüyor iste o özlem. Yani oda cok normal. Rsbbim insallaj bizede saglikli hayirli evlatlar nasip ederd
hayatımda ilk kez gelecek adetimi sabırsızlıkla beklıorumm yaaaa:)Kiz yok ne testiben biliyorum daha iki haftasi var adetimin