- 27 Mart 2009
- 1.351
- 383
- 40
- Konu Sahibi _oceanshine_
Nyietler önemli canim. Kazasini yaparsini sallah iyi oldugunda. Ne sinavi canim?
Başımızin belası kpssssssss
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nyietler önemli canim. Kazasini yaparsini sallah iyi oldugunda. Ne sinavi canim?
Sınavı'n nasıl geçti canımBaşımızin belası kpssssssss
Aramıza hoşgeldin tedavin hayırlı olsun canım05.08.2015 diyelim canım şimdilik, çünkü ara ara sapıtıyor:) ankara novaart merkezimde. ilk denemem olacak
Başta korkutmuyorlar canım yola bir çıkıyorsun o zaman Başlıyor tahliller Ücret Ödemeler vs bu arada sen hangi ülkedesin aramızda kaç saat fark var merak ettim
Bu ne ya gelin alici gibi...kapida bekleyen kötü abiler gibi Basta söylenilen paranin üzerine ekleniliyor daha cok isteniliyor ....
Sınavı'n nasıl geçti canım
Hadi bakalım Hayırlısı olsun canımAslında zor değildi ama ben pek calismadim öylesine girdim bakalım sonuçlar açıklansin gorecez .
sağol canım hepimizin inşallahAramıza hoşgeldin tedavin hayırlı olsun canım
yanlız değilsin canımmmKizlaaaar hepiniz gidiyosunuz ben geliyorum yaa tam gece kusu oldum tamm
hosgeldin canımm hayırlısı olsunn tedavınınn..sizin sorununuz ne acabaasağol canım hepimizin inşallah
hoşbulduk, ne güzel bir topik bu böyle herkes ayrı ayrı hoşgeldin dedi:) canım biz 3 yıllık evliyiz. 35 yaşındayım. 2 yıldır bebek için uğraşıyoruz, eşim varikosel ameliyatı oldu. ileri hız da ve morfolojide sorun vardı. kaan aydos hoca ile çok şükür bu sıkıntıları atlattık ama doğal yoldan hamile kalamadık, acele ediyoruz yaş nedeniyle bu yüzden de tüpe karar verdik artık. Bu arada başarısız da bir aşılamam mevcut anlayacağın hiç hamile kalamadım, korkuyorum, endişeleniyorum ....hosgeldin canımm hayırlısı olsunn tedavınınn..sizin sorununuz ne acabaa
Gece kusum burdayizKizlaaaar hepiniz gidiyosunuz ben geliyorum yaa tam gece kusu oldum tamm
biakaç arkadasta daha eşlerde problem war benim de esimde problemm bizde dee sperm azz milyonlar olması gerekirken sadece 100.000 hakkımızda hayırlısı canımmmhoşbulduk, ne güzel bir topik bu böyle herkes ayrı ayrı hoşgeldin dedi:) canım biz 3 yıllık evliyiz. 35 yaşındayım. 2 yıldır bebek için uğraşıyoruz, eşim varikosel ameliyatı oldu. ileri hız da ve morfolojide sorun vardı. kaan aydos hoca ile çok şükür bu sıkıntıları atlattık ama doğal yoldan hamile kalamadık, acele ediyoruz yaş nedeniyle bu yüzden de tüpe karar verdik artık. Bu arada başarısız da bir aşılamam mevcut anlayacağın hiç hamile kalamadım, korkuyorum, endişeleniyorum ....
hoşbulduk, ne güzel bir topik bu böyle herkes ayrı ayrı hoşgeldin dedi:) canım biz 3 yıllık evliyiz. 35 yaşındayım. 2 yıldır bebek için uğraşıyoruz, eşim varikosel ameliyatı oldu. ileri hız da ve morfolojide sorun vardı. kaan aydos hoca ile çok şükür bu sıkıntıları atlattık ama doğal yoldan hamile kalamadık, acele ediyoruz yaş nedeniyle bu yüzden de tüpe karar verdik artık. Bu arada başarısız da bir aşılamam mevcut anlayacağın hiç hamile kalamadım, korkuyorum, endişeleniyorum ....
hayırlısı canım evet, ne zormuş bu tarz sağlık problemleri ile uğraşmak, allahım isteyen herekese evlat sevgisini tadırsın:)biakaç arkadasta daha eşlerde problem war benim de esimde problemm bizde dee sperm azz milyonlar olması gerekirken sadece 100.000 hakkımızda hayırlısı canımmm
maşallah hepinize o zaman...Canim bu topikte bol nese ve motivasyon bulacaksin... kizcelerimin hepsi nazik.. Ve asil..
ecrin87 mesele bu topigi nese kaynagi ondan geliyo tüm pozitif enerji....
Hadi bakalim hakkinda hayirlisi.. Hem cocuk hem kariyer heeee innnnsallahh her ikisinide hem eline hem kuacgina alirsin canimAslında zor değildi ama ben pek calismadim öylesine girdim bakalım sonuçlar açıklansin gorecez .
aminn amiinn canımmm hepimizeee ilk seferde insallahhhh:)hayırlısı canım evet, ne zormuş bu tarz sağlık problemleri ile uğraşmak, allahım isteyen herekese evlat sevgisini tadırsın:)
Başta korkutmuyorlar canım yola bir çıkıyorsun o zaman Başlıyor tahliller Ücret Ödemeler vs bu arada sen hangi ülkedesin aramızda kaç saat fark var merak ettim
maşallah hepinize o zaman...