2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

ben hiç fiyatını falan sormadım o heycanla :)) dr u araştırdım latif bey ,genelde herkes memnun.. birde türk telekom çalışanıyım,özel sağlık sigortam karşılıyo tüp bebeği anlaşmalı hastanelerinde.. bakalım kısmet artık..
Latif beyi biliyorum ben süleymaniyede çalışırken aşılama yapmıştı bana

bu arada kizlar dün adetim geldi cok sükür ilaca gerek kalmadan :-) insan bu kadar mi sevinir adet gelince :-)

A azee13 yetistim kiz sana :-)

Simdi yardiminiza ihtiyacim var..
Sizce dogum kontrol hapina basliyaYim mi? Vaktinde adet görmek icin yoksa baslamiyayim mi? Akil verin bana :110:

Canım listede bende varım artık :KK33: teşekkür ederim.

Hangi doğum kontrol hapını verdi sana. bana yasmin verdi adetin 2. günü başladım. 3. gün kırmızılar gittiler.
Eğer doktor-hemşiren başla dediyse başla canım, bir dahaki ayda gecikmesinler.

Canım listede bende varım artık :KK33: teşekkür ederim.

Hangi doğum kontrol hapını verdi sana. bana yasmin verdi adetin 2. günü başladım. 3. gün kırmızılar gittiler.
Eğer doktor-hemşiren başla dediyse başla canım, bir dahaki ayda gecikmesinler.

Daha vermedi canim. Adetin gelince ara dedi. Söktürücü vermisti. Benim adetim korktu galiba ilactan geliverdi allahin izniylr :-) cok sükür

Bende yan etkisi olur mi tedavide diye korkuyorum canim... Ondan sordum.

Birazdan doktorumu bu aricam konusucam.

Aaa memlekete yolculuk var desene. Ne güzel ohhhh.. Ne kadar kalicaksiniz canim benim?
Pazar gunune kadar sanırım canım. Ben ev kusuyum ya sıkılıyorum hemen baska yerde. Hem bayram bitse de doktora gitsek diye bekliyorum dort gözle.. Esim test verecek:KK17:Çıkmazsa naparim bilmiyorum hic:110:

Pazar gunune kadar sanırım canım. Ben ev kusuyum ya sıkılıyorum hemen baska yerde. Hem bayram bitse de doktora gitsek diye bekliyorum dort gözle.. Esim test verecek:KK17:Çıkmazsa naparim bilmiyorum hic:110:
Hayirlisi olsun canim benim. Sen simdi orasini takma kafana. Bayramin tadini cikar canim benimm. Ailen ile güzel güzel vakit gecir..
Rabbim hepsini en güzel sekilde ayarlamistir insallah sen hic üzülme....

Hayirlisi olsun canim benim. Sen simdi orasini takma kafana. Bayramin tadini cikar canim benimm. Ailen ile güzel güzel vakit gecir..

Aynen hiç takma canım kafana bunları bayramın tadını çıkar, Tatilini yap güzel güzel memleketinde,

Biz yapamıyoruz kaldık buralarda, Ne otobüste yer var ne gitcek bir araba kaldık vallahi :KK70:

annemsu annemsu canim sen naptin? Doktorunla folik asiti konustun mu..
Kivicik sali günü icin termin verdiler bu haftaya alamadım.. bakalim konusucam haftaya.. senin durumunu takip ediyom.. insallah kisa sürede amacina ulaşır evine dönersin. Gittiginden beri güneşi göremiyoz burada.. oranin o güzel havanin tadını cikar.Sen burada ne tarafta oturuyon?

Kivicik sali günü icin termin verdiler bu haftaya alamadım.. bakalim konusucam haftaya.. senin durumunu takip ediyom.. insallah kisa sürede amacina ulaşır evine dönersin. Gittiginden beri güneşi göremiyoz burada.. oranin o güzel havanin tadını cikar.Sen burada ne tarafta oturuyon?
Canimsin..insallah hersey sendede güzel gelisir ve saglicakla bebislerine kavusursun. Türkiye cok sicak olmaya basladi canim. Almanya 1 hafta sicak 1 haftada yagmurlu oluyor biliyorsun :-)
Insallah hepimiz en güzel ve hayirli sonuclari aliriz canim benimmmm.. Simdi bayram havasi basladi burda o kadar güzel ki... Almanyada herkes calismaktan ona bile hazirlanamiyoruz biliyorsun. Bu arada kardesinin durumu nasil? Var mi bi gelisme?

Ben darmstadta 30 km civarinda uzagim canim.

bu arada kizlar dün adetim geldi cok sükür ilaca gerek kalmadan :-) insan bu kadar mi sevinir adet gelince :-)

A azee13 yetistim kiz sana :-)

Simdi yardiminiza ihtiyacim var..
Sizce dogum kontrol hapina basliyaYim mi? Vaktinde adet görmek icin yoksa baslamiyayim mi? Akil verin bana :110:
Bence kullan herseyin planli olur zaten orada fazla kalamiyosun.. sonradan yine gecikme olursa strese girersin ama yinede kendini nasil iyi hissedersen öyle yap canim:KK36:

Canimsin..insallah hersey sendede güzel gelisir ve saglicakla bebislerine kavusursun. Türkiye cok sicak olmaya basladi canim. Almanya 1 hafta sicak 1 haftada yagmurlu oluyor biliyorsun :-)
Insallah hepimiz en güzel ve hayirli sonuclari aliriz canim benimmmm.. Simdi bayram havasi basladi burda o kadar güzel ki... Almanyada herkes calismaktan ona bile hazirlanamiyoruz biliyorsun. Bu arada kardesinin durumu nasil? Var mi bi gelisme?

Ben darmstadta 30 km civarinda uzagim canim.
Evet bayrami yasayamiyoruz anca telefonu elimize alip ailelerimizi aramak oluyo.. kardesim hasta cok aci cekiyo ameliyattanda korkuyo riskli oldugu icin istemiyo ne yapacagimizi sasirdik.. bana yakinmissin ben Frankfurt ta kaliyorum..

amin insallah canim Sagolasin..

Aynen hiç takma canım kafana bunları bayramın tadını çıkar, Tatilini yap güzel güzel memleketinde,

Biz yapamıyoruz kaldık buralarda, Ne otobüste yer var ne gitcek bir araba kaldık vallahi :KK70:
aaaa:eek: o kadar dolu muymuş yaa.. Kurban oliim o zaman arabamiza:KK53:

Yazik sanaaa. Gece kaynatirken iyidi :KK70::KK70::KK70::KK70: kolay gelsin tatlim
he vallah yaa:KK53: acısı sonradan çıkıyor iste boyleee:KK47:

Evet bayrami yasayamiyoruz anca telefonu elimize alip ailelerimizi aramak oluyo.. kardesim hasta cok aci cekiyo ameliyattanda korkuyo riskli oldugu icin istemiyo ne yapacagimizi sasirdik.. bana yakinmissin ben Frankfurt ta kaliyorum..
Allahim kolaylik versin. Kardesine acil sifalar versin caninmm .o_O Ne yapcaksiniz peki. Ameliyat konusu belli mi e

X