- Konu Sahibi _oceanshine_
- #2.081
Kocaeli /gebzeEvet canım sen hangi semte oturuyon
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kocaeli /gebzeEvet canım sen hangi semte oturuyon
bne kadar güzel destek olmuş sana sende dua etmişsin ona çok sevindim allah tamamına erdirsin inş.Ben bi abladan tedaviden kalan ilaçlarını aldım almanyada yasiyormus istanbula gelmiş yaptırmaya tam 16 senedir deniyorMuş cogunu almanyada denemiş yaşi 41 dün aldım haberini ilk testinde 9. Gün 70 çıkmış değeri Rabbim ol dedikten sonra yaşın embriyo sayısının önemi yok sağolsun çık yardimci oldu bana çok dua ettim oldu sonunda inşallah kucağına da alır yavrusunu
sana da hayırlı cumalar canımHayırlı cumalar olsun kızlar..
folik asit iciyormusunuZ kizlar
Evet ben içiyorum
bende içiyorum folbiol 5 mgBen
De folic asit ve estrofem kullanmami istedi doktor onları kullaniyorum
kiwicik slm canım bem biraz geç geliverdim manyak oldum ben ya 7/24 uyuyorum amlamadım havalardanmı yok iğnelermi yaptı bilmiyorumBurdayiz canım geliverdim
Uzakmışsin canmKocaeli /gebze
ben 2 tane bile koydurmaya korkuyorum sanki yaa ya olmazsa rahim ikisinide kabul etmezse falan diyeCanım koyuyorlarsa koydur ben 11 sene önce denememde 4 embiriyo koydular 2 tuttu biri karnmda öldü biri dogdu allaha şükür
Geçmiş olsun bende soruyordum kızlar 2 günden beri görmedik diyekiwicik slm canım bem biraz geç geliverdim manyak oldum ben ya 7/24 uyuyorum amlamadım havalardanmı yok iğnelermi yaptı bilmiyorum
Estrofeme dün başladım 10 gün boyunca iç dedibende içiyorum folbiol 5 mg
baharcım estrofem daha önce kullandım ama adet olup transfer gününe kadar kulladım transferden sonrada devam etmiştim galıba
Brnde bugün doktor sadi konuga hastanesine ittim geldim sicaktan piştim
Sefam2016 bana biraz bilgi verirsen sevinirim.. o zaman kac yasindaydin? Ve kacinci gün embriyosuydu? Ilk denemenmiydi? Kusura bakma ben bastan beri üç koymak istiyom ama cesaret edemiyorum.. benim burada bir arkadasimda üç koydurttu ve ikizlerine hamile inşallah önümüzdeki ay dogarlar..Canım koyuyorlarsa koydur ben 11 sene önce denememde 4 embiriyo koydular 2 tuttu biri karnmda öldü biri dogdu allaha şükür
Hayirli cumalar canimAmiiiin insallah canım benimm:))
Hayırlı cumalar kızlar... Bol bol dua edelim birbirimize inşallah.. Rabbim ağustosta birer birer sağlıklı hamileliklerimizin haberini vermeyi nasip etsin insallahhh