2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Ben bi abladan tedaviden kalan ilaçlarını aldım almanyada yasiyormus istanbula gelmiş yaptırmaya tam 16 senedir deniyorMuş cogunu almanyada denemiş yaşi 41 dün aldım haberini ilk testinde 9. Gün 70 çıkmış değeri Rabbim ol dedikten sonra yaşın embriyo sayısının önemi yok sağolsun çık yardimci oldu bana çok dua ettim oldu sonunda inşallah kucağına da alır yavrusunu
bne kadar güzel destek olmuş sana sende dua etmişsin ona çok sevindim allah tamamına erdirsin inş.

kiwicik kiwicik canımın içi bugün hayırlısıysa vatanına geliyosun allahım kazasız belasız gelmeyi nasip etsin bitanem bugün giremessin nete zor olur ailenle hasret giderirsin ama bir geldim iyiyim yaz bize yeter kuzum aklımız sende kalır yoksaa çokkkkk öpüyorummm canım

Canım koyuyorlarsa koydur ben 11 sene önce denememde 4 embiriyo koydular 2 tuttu biri karnmda öldü biri dogdu allaha şükür
Sefam2016 bana biraz bilgi verirsen sevinirim.. o zaman kac yasindaydin? Ve kacinci gün embriyosuydu? Ilk denemenmiydi? Kusura bakma ben bastan beri üç koymak istiyom ama cesaret edemiyorum.. benim burada bir arkadasimda üç koydurttu ve ikizlerine hamile inşallah önümüzdeki ay dogarlar..

X