- Konu Sahibi _oceanshine_
- #2.041
Bu işlerden tam anlamadigim için meraktan diğer topikleri de okuyorum burası kadar eğlenceli ucu kıpır kıpır olan bir topik daha yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet yapiyorlar burada ama iste bilemiyorum..canımmm uc tane koyuyolarmı kııı
Bu işlerden tam anlamadigim için meraktan diğer topikleri de okuyorum burası kadar eğlenceli ucu kıpır kıpır olan bir topik daha yok
bu başırı bizdede olacak inş. canım biz böyle devam ederiz moral bozmak yok hiç :))Ama haziran ayında tüp bebek deneyenlerde ciddi orada bir başarı gördüm darısı bizim başımıza
Ben bi abladan tedaviden kalan ilaçlarını aldım almanyada yasiyormus istanbula gelmiş yaptırmaya tam 16 senedir deniyorMuş cogunu almanyada denemiş yaşi 41 dün aldım haberini ilk testinde 9. Gün 70 çıkmış değeri Rabbim ol dedikten sonra yaşın embriyo sayısının önemi yok sağolsun çık yardimci oldu bana çok dua ettim oldu sonunda inşallah kucağına da alır yavrusunubu başırı bizdede olacak inş. canım biz böyle devam ederiz moral bozmak yok hiç :))
Evet dedigin dogru canim iste ne bilim belki sansim daha cok olur diye düşünüyorum hersey allahin elinde haklisin.. sagol canim insallah senin güzel haberlerini aliriz bizede moral olur.. kivicik memnun kalirsan bizide bilgilendir olurmu cok merak ediyorum oradadaki tedavi acaba buradaki gibimi diye..Canim benim 3 riskli evet. Seni bu konuda aslinda doktorun güzel yönlendirir. 2-3 sayiyi takma bence canim. Olucaksa eger Allah isterse 1 de koysalar oda tutar.. 3 de koysan oda tutmaz. Saglik bakimindan bence dokturunu dinle canim. 3 de tutabilir sonucta Allah isterse
Burada istersen yas 18 olsa bile kanun geregi yapmak zorundalar ama önermezler..ben yaşa göre koyuyarlar diye biliyorum canım 35 yaş üstü mesela
Ne güzel allah saglikli kucagina almayida nasip eder insallah...Ben bi abladan tedaviden kalan ilaçlarını aldım almanyada yasiyormus istanbula gelmiş yaptırmaya tam 16 senedir deniyorMuş cogunu almanyada denemiş yaşi 41 dün aldım haberini ilk testinde 9. Gün 70 çıkmış değeri Rabbim ol dedikten sonra yaşın embriyo sayısının önemi yok sağolsun çık yardimci oldu bana çok dua ettim oldu sonunda inşallah kucağına da alır yavrusunu
İnşallah öyle olcak cnm burdan paylaşcaz hayırlı haberlerimizi..Ama haziran ayında tüp bebek deneyenlerde ciddi orada bir başarı gördüm darısı bizim başımıza
Ne güzel allah isteyince oluyo bi şekilde umut kaybetmek yokBen bi abladan tedaviden kalan ilaçlarını aldım almanyada yasiyormus istanbula gelmiş yaptırmaya tam 16 senedir deniyorMuş cogunu almanyada denemiş yaşi 41 dün aldım haberini ilk testinde 9. Gün 70 çıkmış değeri Rabbim ol dedikten sonra yaşın embriyo sayısının önemi yok sağolsun çık yardimci oldu bana çok dua ettim oldu sonunda inşallah kucağına da alır yavrusunu
Evet ben içiyorumfolik asit iciyormusunuZ kizlar
De folic asit ve estrofem kullanmami istedi doktor onları kullaniyorumfolik asit iciyormusunuZ kizlar
Folik asit ne?Evet ben içiyorum
Canım senin tedavi ne zaman başlıyor belli mifolic plus kullaniyorum bende.doktorumun sekreterine kalite ve sayi icin bisey icmem gereklimi sadece folic plus iciyorum dedim.o da sormus doktora yeterli demis.
muhtemel regl tarihim 30u zamaninda olursam tabi.3.gunu gidicem iste doktoraCanım senin tedavi ne zaman başlıyor belli mi
Hmm anladim canim bi internetten arastirim bengebelik dusunen anneler 3 ay onceden baslamalilar derler hep