2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Bu işlerden tam anlamadigim için meraktan diğer topikleri de okuyorum burası kadar eğlenceli ucu kıpır kıpır olan bir topik daha yok

Ama haziran ayında tüp bebek deneyenlerde ciddi orada bir başarı gördüm darısı bizim başımıza
bu başırı bizdede olacak inş. canım biz böyle devam ederiz moral bozmak yok hiç :))

bu başırı bizdede olacak inş. canım biz böyle devam ederiz moral bozmak yok hiç :))
Ben bi abladan tedaviden kalan ilaçlarını aldım almanyada yasiyormus istanbula gelmiş yaptırmaya tam 16 senedir deniyorMuş cogunu almanyada denemiş yaşi 41 dün aldım haberini ilk testinde 9. Gün 70 çıkmış değeri Rabbim ol dedikten sonra yaşın embriyo sayısının önemi yok sağolsun çık yardimci oldu bana çok dua ettim oldu sonunda inşallah kucağına da alır yavrusunu

Canim benim 3 riskli evet. Seni bu konuda aslinda doktorun güzel yönlendirir. 2-3 sayiyi takma bence canim. Olucaksa eger Allah isterse 1 de koysalar oda tutar.. 3 de koysan oda tutmaz. Saglik bakimindan bence dokturunu dinle canim. 3 de tutabilir sonucta Allah isterse :-)
Evet dedigin dogru canim iste ne bilim belki sansim daha cok olur diye düşünüyorum hersey allahin elinde haklisin.. sagol canim insallah senin güzel haberlerini aliriz bizede moral olur.. kivicik memnun kalirsan bizide bilgilendir olurmu cok merak ediyorum oradadaki tedavi acaba buradaki gibimi diye..

Ben bi abladan tedaviden kalan ilaçlarını aldım almanyada yasiyormus istanbula gelmiş yaptırmaya tam 16 senedir deniyorMuş cogunu almanyada denemiş yaşi 41 dün aldım haberini ilk testinde 9. Gün 70 çıkmış değeri Rabbim ol dedikten sonra yaşın embriyo sayısının önemi yok sağolsun çık yardimci oldu bana çok dua ettim oldu sonunda inşallah kucağına da alır yavrusunu
Ne güzel allah saglikli kucagina almayida nasip eder insallah...

Ama haziran ayında tüp bebek deneyenlerde ciddi orada bir başarı gördüm darısı bizim başımıza
İnşallah öyle olcak cnm burdan paylaşcaz hayırlı haberlerimizi..
Ne güzel allah isteyince oluyo bi şekilde umut kaybetmek yok :KK54:

folic plus kullaniyorum bende.doktorumun sekreterine kalite ve sayi icin bisey icmem gereklimi sadece folic plus iciyorum dedim.o da sormus doktora yeterli demis.

X