- 13 Temmuz 2014
- 412
- 251
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #2.061
Gebelikten 3 ay önce kullanılmaya başlanmalı. Bebeğin gelişimi için çok önemli. Dr lar gebelik düşünüyorum dediğin an folik asite başlatıyorlar cnm.Folik asit ne?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gebelikten 3 ay önce kullanılmaya başlanmalı. Bebeğin gelişimi için çok önemli. Dr lar gebelik düşünüyorum dediğin an folik asite başlatıyorlar cnm.Folik asit ne?
Sağol canim bilgin icin.. bana öyle birsey vermedilerGebelikten 3 ay önce kullanılmaya başlanmalı. Bebeğin gelişimi için çok önemli. Dr lar gebelik düşünüyorum dediğin an folik asite başlatıyorlar cnm.
Dun benim de misafirim vardi canim. Ama yine fena kaynatmislarcanım dün yoktum misafirliğe gittim ordada size bakamadım aklım hep sizdeydi ama okuyup okuyup gülüyorum kaynatmışsınız yine :)
Ya sorma adim attigin yer para. Iyi yolculuklar canimcim. Anana kavusacaksin sonunda hadi bakalim. Seninki gelmedi mi halaAksam ucagi kismetse 20:40 türkiye saati ile tam iftar vakti beni düsün o anda !
Evet evet bende okudum canim. O yüzden gelmeden kilo verme derdindeyim. Ama anama gidiyorum simdi. Sen noooolmusun dicek ve agzima dayicak börek cörekleri ah canim anam
Sende gece kusumu oldun Citirim yakalayamadik birbirimizi....
Ahhhh ahhh insallah. Allah büyük canim yaaaa.... Hakkimizda ne hayirli ise o olsun...
Ilaclari dert etme @Serpil2630 halleder
Ilaclarda bir ton para dimi? Allah yardimcimiz olsun yandan yandan üstüne ekleniyor ...
İlaçları ben burdan bi eczaneynen görüştüm indir 1000Ilaclar ne kadar tutar canim biliyo musun. Bunun icinde tahlil ucreti yok de mi. Ben de bu araryayim da konusayim bakalim. Sagol canim
Canım koyuyorlarsa koydur ben 11 sene önce denememde 4 embiriyo koydular 2 tuttu biri karnmda öldü biri dogdu allaha şükürKizlar sizin fikirlerinizede ihtiyacim var.. insallah yumurta olusursa ben üç koymak istiyorum ama esim iki olsun diyor ve riskli oldugunuda biliyorum ama bu üçüncü denemem yani sizce koydurtsammi? Olmayincada keske yapsaydim diyorum.. yardiminiza fikirlerinize ihtiyacim var
Baharcıgım ben alıcaktım melis ablanın ilaclarını sana mı nasip oldu benim ogün kızı düştü gidemedim tel var bende görüşüyorm dedi bana gencecik bir kız aldı maltepedeydiBen bi abladan tedaviden kalan ilaçlarını aldım almanyada yasiyormus istanbula gelmiş yaptırmaya tam 16 senedir deniyorMuş cogunu almanyada denemiş yaşi 41 dün aldım haberini ilk testinde 9. Gün 70 çıkmış değeri Rabbim ol dedikten sonra yaşın embriyo sayısının önemi yok sağolsun çık yardimci oldu bana çok dua ettim oldu sonunda inşallah kucağına da alır yavrusunu
Canım ilaçları neye göre hesaplattiniz hangi ilaçlar olduğu belli miİlaçları ben burdan bi eczaneynen görüştüm indir 1000
1500 tutuyor tahlilleri ben ücretsiz yaptırďm
evet canımmmfolik asit iciyormusunuZ kizlar
Evet abla ben aldım bir kaçını ama alalı 10 gün falan olduBaharcıgım ben alıcaktım melis ablanın ilaclarını sana mı nasip oldu benim ogün kızı düştü gidemedim tel var bende görüşüyorm dedi bana gencecik bir kız aldı maltepedeydi
O genç benimEvet abla ben aldım bir kaçını ama alalı 10 gün falan oldu
Puregon 600iu 250 ye veririm dedi eczacıCanım ilaçları neye göre hesaplattiniz hangi ilaçlar olduğu belli mi
O ilaç için çok iyi fiyat 3o0 luk olmasınPuregon 600iu 250 ye veririm dedi eczacı
Biliyorum ben gidemicektm kızimin kolu kirildi eger o ilaçlardan alırsan beraber alalim fazla ilaç gelince fiyatı düşuyormüsO genç benim
Amiiiin insallah canım benimm:))önümüzde ki ay inş. son adetin ( 9ay olmazsın)olur canım hadi hayırlısı
yoO ilaç için çok iyi fiyat 3o0 luk olmasın
Deyil 432 250 ye düştüBiliyorum ben gidemicektm kızimin kolu kirildi eger o ilaçlardan alırsan beraber alalim fazla ilaç gelince fiyatı düşuyormüs
Biliyorum ben gidemicektm kızimin kolu kirildi eger o ilaçlardan alırsan beraber alalim fazla ilaç gelince fiyatı düşuyormüs[/QUOTE
Saol canım sizede hayırli cumalar pirensesAmiiiin insallah canım benimm:))
Hayırlı cumalar kızlar... Bol bol dua edelim birbirimize inşallah.. Rabbim ağustosta birer birer sağlıklı hamileliklerimizin haberini vermeyi nasip etsin insallahhh
Evet canım sen hangi semte oturuyonPuregon 600iu 250 ye veririm dedi eczacı