2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Aksam ucagi kismetse 20:40 türkiye saati ile tam iftar vakti beni düsün o anda :-)!

Evet evet bende okudum canim. O yüzden gelmeden kilo verme derdindeyim. Ama anama gidiyorum simdi. Sen noooolmusun dicek ve agzima dayicak börek cörekleri :-) ah canim anam

Sende gece kusumu oldun Citirim :-) yakalayamadik birbirimizi....

Ahhhh ahhh insallah. Allah büyük canim yaaaa.... Hakkimizda ne hayirli ise o olsun...

Ilaclari dert etme @Serpil2630 halleder :-)
Ilaclarda bir ton para dimi? Allah yardimcimiz olsun yandan yandan üstüne ekleniyor ...
Ya sorma adim attigin yer para. Iyi yolculuklar canimcim. Anana kavusacaksin sonunda hadi bakalim. :KK54:Seninki gelmedi mi hala:KK45:

Kizlar sizin fikirlerinizede ihtiyacim var.. insallah yumurta olusursa ben üç koymak istiyorum ama esim iki olsun diyor ve riskli oldugunuda biliyorum ama bu üçüncü denemem yani sizce koydurtsammi? Olmayincada keske yapsaydim diyorum.. yardiminiza fikirlerinize ihtiyacim var:KK51:
Canım koyuyorlarsa koydur ben 11 sene önce denememde 4 embiriyo koydular 2 tuttu biri karnmda öldü biri dogdu allaha şükür

Ben bi abladan tedaviden kalan ilaçlarını aldım almanyada yasiyormus istanbula gelmiş yaptırmaya tam 16 senedir deniyorMuş cogunu almanyada denemiş yaşi 41 dün aldım haberini ilk testinde 9. Gün 70 çıkmış değeri Rabbim ol dedikten sonra yaşın embriyo sayısının önemi yok sağolsun çık yardimci oldu bana çok dua ettim oldu sonunda inşallah kucağına da alır yavrusunu
Baharcıgım ben alıcaktım melis ablanın ilaclarını sana mı nasip oldu benim ogün kızı düştü gidemedim tel var bende görüşüyorm dedi bana gencecik bir kız aldı maltepedeydi

önümüzde ki ay inş. son adetin ( 9ay olmazsın)olur canım hadi hayırlısı
Amiiiin insallah canım benimm:))

Hayırlı cumalar kızlar... Bol bol dua edelim birbirimize inşallah.. Rabbim ağustosta birer birer sağlıklı hamileliklerimizin haberini vermeyi nasip etsin insallahhh:KK68:

X