2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

merhaba canım ben pkoluyum ilk dene taze 1 emriyo oldu 2 deneme dondurulmuşlarla 2 emriyo oldu . bu 3,deneme olcak inş. dondurulmuşlarla olacak yanlış hatırlamıyorsam 7 emriyo döllenmişti ( maşallah) 3 gitti geriye 4 emriyom kaldı donmuş bu denemede de tahminimce 2 emriyo koyarlar canım daha doktorumla görüşmedim adet olayaım bu ay gidip görüşme yapacağım ya bu ay olacak tedavim yada önümüzdeki ay sen hangi merkezdesin canım
Ecrincim sen bu sefer kaç tane oyacaksin? Ben almanyada yaptiriyorum ama iki üç mü koydurtsam acaba kararsizim.. senin fikrin ne olabilir?

Ecrincim sen bu sefer kaç tane oyacaksin? Ben almanyada yaptiriyorum ama iki üç mü koydurtsam acaba kararsizim.. senin fikrin ne olabilir?
canım kesin yine iki tane emriyo koyarlar diye düşünüyorum bakalım hayırlısı çokda koydurmak istemiyorum rahim taşı mı sıkıntı olmasın diye

Kizlar sizin fikirlerinizede ihtiyacim var.. insallah yumurta olusursa ben üç koymak istiyorum ama esim iki olsun diyor ve riskli oldugunuda biliyorum ama bu üçüncü denemem yani sizce koydurtsammi? Olmayincada keske yapsaydim diyorum.. yardiminiza fikirlerinize ihtiyacim var:KK51:

Kizlar sizin fikirlerinizede ihtiyacim var.. insallah yumurta olusursa ben üç koymak istiyorum ama esim iki olsun diyor ve riskli oldugunuda biliyorum ama bu üçüncü denemem yani sizce koydurtsammi? Olmayincada keske yapsaydim diyorum.. yardiminiza fikirlerinize ihtiyacim var:KK51:
canımmm uc tane koyuyolarmı kııı

:KK68:Kizlar cumaniz mübarek olsunnnnn... :KK68:
Dualariniz kabul olur insallah.
Bu güzel ve mübarek günün yüzü suyu hürmetine rabbim hayirli ve saglikli yavrucaklar nasip eder insallah bizlere...:KK68:
amin canım amin hayırlı cumalar
Simdi bekliyorum ya gelmez:mad::mad:
aynen öyle oluyor ya sorma bende bekliyorum ya gelmez de gelmez artık beklemesek hemen gelir ama
Hayırlı cumalar bacilar
hayırlı cumalar canım

Canim benim 3 riskli evet. Seni bu konuda aslinda doktorun güzel yönlendirir. 2-3 sayiyi takma bence canim. Olucaksa eger Allah isterse 1 de koysalar oda tutar.. 3 de koysan oda tutmaz. Saglik bakimindan bence dokturunu dinle canim. 3 de tutabilir sonucta Allah isterse :-)

X