2015 Ağustos Anneleri Doğum Yapanların Buluşma Noktası ;)

canım çatı muayenende ağrı oldumu
 
B

Bayramda bende düştüm dilerim parçalandı halen daha acıyor geçmiş olsun sanada sezeryan 38+0 haftalıkdan sonra normal ben 38+3 de olacağım
Çok geçmiş olsun arkadaşım. Son haftalarda daha da emanet hissedip daha da endişe eder strese girer oldum bu düşmelerden. Allah hepimizi ve bebeklerimizi sağsalim kurtarsın.
 
Merak etme canım şimdi bile doğsa Allah'ın izniyle bişe olmaz.benim birinci oğlum 38+0 3.500 kilo 52 cm,ikinci oğlum 37+5 3.250 kilo. 53 cm doğdu.36 hafta bitince sıkıntı olmuyormuş
Doktorda aynı şeyi söyledi şimdi alalım demiyorum ama şimdi bile doğsa sağlıklı olur inş. Dedi. . Çok sağolun canım iyiki varsınız. İçimi rahatlattınız.
 
Çok sağol arkadaşım. Allah hepimizi korusun nazarlardan. Doktor sıkıntı olmaz dedi burda tecrübeli arkadaşlardan da yorum almak istedim açıkcası. İçimi rahatlattınız çok sağolun canım. :)
 
kizlar bugun randevum vardi ultrasyon mst cati!oglum 2680 olmus bana az gibi geldi sizce normalmi bugun 35+2 olduk nst normal cikti hala 4cm doktor bu haftayi atlatabilecegimi soyledi bebekler 36. haftasinda tamamliyorlarmis cigerlerinin gelisimini insallah bu haftayida atlatirim Allahin izniyle!haftaya pazartesi yine ultrasyon nst cati ve group b strep testim var insallah haftaya kadar oglum bekler!
 
canım çatı muayenende ağrı oldumu
Hafif oldu. Yine de kendimi kasmamaya çalıştım. Zaten o kadar kısa sürdü ki. 1 dk. Falan bitti sanırım. Çok az açık pembe akıntı oldu sonrsında cay kaşığı yüzeyi kadar. Ama doktorum korkma gelirse normal dedi.
 
neredeyse dogum yaptim yapicam!doktor birde back boyunun 34 haftayla uyumlu!oldugunu soyledi bu durum cok normalmis!sizcede normalmi cok kotu oldum boyle durumla karsilasanlar yada duyanlar varmi!ben 160 boyundayim bacak boyum uzub degil ama babasi 193bacak boyu uzun genetik!olabilirmi banami cekmis bilemedim!
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…