- 8 Aralık 2014
- 1.580
- 2.110
- 34
Kontrol edince fark ettim ama şimdi çamaşırım lekeleniyorgeçmiş olsun canım umarım tekrar doktorunla konuş istersen.bu arada bende hiç süt gelmedi yada benmi farketmedim? süt aktığında farkediliyormu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kontrol edince fark ettim ama şimdi çamaşırım lekeleniyorgeçmiş olsun canım umarım tekrar doktorunla konuş istersen.bu arada bende hiç süt gelmedi yada benmi farketmedim? süt aktığında farkediliyormu?
Aminnn canım inşallahHayirlisi insallah canim Rabbim yardimcimiz olsun meleklerimizi bize bagislasin
Çarşamba soracağım canımCanım yeniden sordun mu doktoruna. İhmal etme aman
Hoşgeldin inşallahKizlaaaaaar yeni gordum topigi 37'yim ben de, kontrolum vardi bugun, her sey yolundaymis cok sukur normal dogum dusunuyorum, herkese kolay dogumlar
Hosbulduuuum bu arada benim eli kulaginda, nisanim geldi cunku ilk cocugum, cok heyecanliyim o yuzdenHoşgeldin inşallah
canım çatı muayenende ağrı oldumuKizlar biz bugun doktordan geldik. Cati muayenesi yapti doktor. 1 cm. Acilma varmis. Yerlesmis. bebegin basina dokundum dedi doktor. Normal doguma uygunmus kemik yapim. 3010 kg olmus kuzu. Yalniz nst ye girmeden once gumbur gumbur hareketliydi. Ama nst ye girince uyanmak bilmedi. İki kere nst ye girdim 1.5 saat surdu nerdeyse. O kadar cikolata yedim kac kere karnimi sarstilar yok uyanmadi hanfendi
gözünaydın canım:)Allah sizlere bağışlasın.Kizlar bugun sezeryan oldum defnemi kucagima aldim cok.sukur darisi basinizaa insss
Çok geçmiş olsun arkadaşım. Son haftalarda daha da emanet hissedip daha da endişe eder strese girer oldum bu düşmelerden. Allah hepimizi ve bebeklerimizi sağsalim kurtarsın.B
Bayramda bende düştüm dilerim parçalandı halen daha acıyor geçmiş olsun sanada sezeryan 38+0 haftalıkdan sonra normal ben 38+3 de olacağım
Doktorda aynı şeyi söyledi şimdi alalım demiyorum ama şimdi bile doğsa sağlıklı olur inş. Dedi. . Çok sağolun canım iyiki varsınız. İçimi rahatlattınız.Merak etme canım şimdi bile doğsa Allah'ın izniyle bişe olmaz.benim birinci oğlum 38+0 3.500 kilo 52 cm,ikinci oğlum 37+5 3.250 kilo. 53 cm doğdu.36 hafta bitince sıkıntı olmuyormuş
Çok sağol arkadaşım. Allah hepimizi korusun nazarlardan. Doktor sıkıntı olmaz dedi burda tecrübeli arkadaşlardan da yorum almak istedim açıkcası. İçimi rahatlattınız çok sağolun canım. :)çok geçmiş olsun çok dikkat et canım. nazar falan var herhalde üzerinde:) .ya bana kalırsa ben kıyamıyorum bebişlere yani ne kadar içerde kalabilirlerse o kadar iyi bence tabi zorunlu durumlar hariç.bu benim fikrim,doktorun uygun gördüyse sende hazırsan sorun olmaz bebeğinin kilosu uygun görünüyor.
Allah anali babali büyütsün canim gözün aydin bebiste sen de iyisinizdir insallahKizlar bugun sezeryan oldum defnemi kucagima aldim cok.sukur darisi basinizaa insss
Allah saglikli uzun omur versinKizlar bugun sezeryan oldum defnemi kucagima aldim cok.sukur darisi basinizaa insss
Allah anali babali buyutsun canim!hayirli olsun!Kizlar bugun sezeryan oldum defnemi kucagima aldim cok.sukur darisi basinizaa insss
Hafif oldu. Yine de kendimi kasmamaya çalıştım. Zaten o kadar kısa sürdü ki. 1 dk. Falan bitti sanırım. Çok az açık pembe akıntı oldu sonrsında cay kaşığı yüzeyi kadar. Ama doktorum korkma gelirse normal dedi.canım çatı muayenende ağrı oldumu
Tskler darisi basinizaAllah anali babali buyutsun canim!hayirli olsun!
Aminn cnm sagolun bebis iyi bende iyiyim dikis yerlerim aciyor biraz yarina sanirimAllah anali babali büyütsün canim gözün aydin bebiste sen de iyisinizdir insallah