Canım bana normal geldi kilosu. Bizim ki 37.2 haftada 3010 kg. Normal kilosu dedi bugün doktorum. Geçen pazartesi de 285kizlar bugun randevum vardi ultrasyon mst cati!oglum 2680 olmus bana az gibi geldi sizce normalmi bugun 35+2 olduk nst normal cikti hala 4cm doktor bu haftayi atlatabilecegimi soyledi bebekler 36. haftasinda tamamliyorlarmis cigerlerinin gelisimini insallah bu haftayida atlatirim Allahin izniyle!haftaya pazartesi yine ultrasyon nst cati ve group b strep testim var insallah haftaya kadar oglum bekler!
ne bilim canim o kadar yiyorum sirf kilo alsin diye 2750 falan!bekliyordum!ben bu hafta 1 kilo vermisimCanım bana normal geldi kilosu. Bizim ki 37.2 haftada 3010 kg. Normal kilosu dedi bugün doktorum. Geçen pazartesi de 285
Selam Amerika ya dogum için mi gittin? Orada mı yaşıyorsun? Ben de New Jersey deyim doğum için.canim cocoa butter oil al son aylarda acilan yirtiklari kapatiyor dogum sonrasida kullan. krem olanini degil yag olanini al!
burada yasiyorum ben!siz ne kadarlik hamilesiniz kacinci haftaniz?Selam Amerika ya dogum için mi gittin? Orada mı yaşıyorsun? Ben de New Jersey deyim doğum için.
gunaydin' nasilsin bebis nasil?Herkese gunaydin
37+2 bugün. Ben de epidural normal doğum istiyorum ama burada epidurali tamamen uyuşturarak yapıyorlarmış. Oysa Tüekiye de walking epidural yapıyorlar. Dolayısıyla açılma ve ıkınma daha kolay oluyor. Şaşırdım açıkçası burada ki epidural sistemine.burada yasiyorum ben!siz ne kadarlik hamilesiniz kacinci haftaniz?
sağol inşallah canım aynenÇok geçmiş olsun arkadaşım. Son haftalarda daha da emanet hissedip daha da endişe eder strese girer oldum bu düşmelerden. Allah hepimizi ve bebeklerimizi sağsalim kurtarsın.
ayyy ne güzell hergün doğum haberleri gelliyorrr gözün aydın tatlımmmm bende az kaldığını düşününce içim kıpır kıpır oluyorrrKizlar bugun sezeryan oldum defnemi kucagima aldim cok.sukur darisi basinizaa insss
hadi yaaa dikkatli ol Allah bi nefeste kurtarsın tatlım ilk çocuk bir başka oluyor heralde canımmm benimde ilkimmm acemilik heyecan bir aradaHosbulduuuumbu arada benim eli kulaginda, nisanim geldi cunku ilk cocugum, cok heyecanliyim o yuzden
hayırlı uğurlu olsun canım.Allah analı babalı büyütsün.darısı bizim başımıza inşallahKizlar bugun sezeryan oldum defnemi kucagima aldim cok.sukur darisi basinizaa insss
tamamen uyusturmak ne demek Bilmiyorum ama bana soylemilen belin alt kismi kalcanin yaklasik 1 karis yukarisindan epidural verilecegi ve cok kisa bir surede etkisini gosterdigi!ve bu etki gogus altindan bacaklara kadar oldugunu ve dogum bittikten yaklasik 5 10 dk sonra etkisinin yok oldugu!yani genel anestesi gibi degil tamamenden kastiniz oysa cunki gecen cumartesi acildeydim bana a iklanan bundan ibaret!37+2 bugün. Ben de epidural normal doğum istiyorum ama burada epidurali tamamen uyuşturarak yapıyorlarmış. Oysa Tüekiye de walking epidural yapıyorlar. Dolayısıyla açılma ve ıkınma daha kolay oluyor. Şaşırdım açıkçası burada ki epidural sistemine.
Sizin doktorunuz bununla ilgili birşey söyledi mi ya da benim hastanenin prosedurumu böyle acaba?
Kastettiğim tam da tarif ettiğiniz bölgenin tamamen uyuşturulması. Türkiye de sadece sancıyı hissetmeyecek kadar bel bölgesi uyuşturuluyor, onun dışında isterseniz yürüyebiliyor ve ya pilates topunda açılmayı kolaylaştıran hareketleri yapabiliyorsunuz. Ama ağrı çekmiyorsunuz. Böylece açılma ve doğum daha kısa sürede oluyor. Oysa burada belden aşağısı tamamen uyuştuğu için yürüyemiyorsun ve yatağa nst ye bağlı olarak 10 cm açılana kadar bekletiliyorsun yatarak. Hatta suni sancı veriliyor. Kendin hissederek ıkınamıyorsun.Dolayısıyla açılma yavaşlarsa veya durursa sezaryen ihtimali artıyor.tamamen uyusturmak ne demek Bilmiyorum ama bana soylemilen belin alt kismi kalcanin yaklasik 1 karis yukarisindan epidural verilecegi ve cok kisa bir surede etkisini gosterdigi!ve bu etki gogus altindan bacaklara kadar oldugunu ve dogum bittikten yaklasik 5 10 dk sonra etkisinin yok oldugu!yani genel anestesi gibi degil tamamenden kastiniz oysa cunki gecen cumartesi acildeydim bana a iklanan bundan ibaret!
Epiduralin nasıl olduğunu biliyorum, Bahsettiğim etki derecesi.yani sadece gogus altindan baslayarak bacaklara kadar yayilan omirililten verilen ince uzun bir tel yardmiyla verilen bir igne epidural!teli sadece omirilik yolunu acmak!icin kullaniyorlar sonra siringayla birlestirip epidurali omirilikten veriyorlar bir cesit lokal anestesi
siz neden amerikayi tercih ettiniz sonuc olarak turkiyede bu konularda bir hayli yol almis bir ulke!ben sahsen dogum yapmak icin ulkeler arasi seyehat etmezdim bu benim kisisel tercihim!Epiduralin nasıl olduğunu biliyorum, Bahsettiğim etki derecesi.
Bir sonraki kontrolünde sorarsan çok sevinirim, epidural sonrası yürüyüp yürünemeyeceğini. Genel bir uygulama değilse hastane araştırırım belki ben de.benimde ilk dogumum olcak bu sadece bana anlatilan!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?