- 16 Aralık 2014
- 1.647
- 5.518
- 358
- 33
Canim benim herkeste nisan gelmeyebilir ki? Yani hamilelerin cok az bi kisminda rastlaniyo bu duruma suyunda gelmeyebilir dogum sirasinda suyu patlatilan bircok kisi var sancilarin artarsa ve sıklasırsa sabahi bekleme lütfenuyku yok sanci cok kasilma var nisani bekliorum tatlim insallah sagol
uyku yok sanci cok kasilma var nisani bekliorum tatlim insallah sagol
seninde gunun azalmis canim senin durumlar nasil?Nişan her zaman her insanda sancıyla gelmeyebilir canım.. arkadaşım sancıları 5 dk da bir gelmeye başlayınca gitti hastaneye 6 cm de Açıklık vardı ama Nişan filan yoktu ortada.. Doğum sırasında hastanede gelmişti. Yani sen ille de nişanı değil kasılma aralıklarının sıklaşmasını yada suyun gelişini dikkate almalısın.. Bebişin çok yormadan, bayram şekeri tadıyla gelsin inş :)
seninde gunun azalmis canim senin durumlar nasil?
Canim benim herkeste nisan gelmeyebilir ki? Yani hamilelerin cok az bi kisminda rastlaniyo bu duruma suyunda gelmeyebilir dogum sirasinda suyu patlatilan bircok kisi var sancilarin artarsa ve sıklasırsa sabahi bekleme lütfen
Nişan her zaman her insanda sancıyla gelmeyebilir canım.. arkadaşım sancıları 5 dk da bir gelmeye başlayınca gitti hastaneye 6 cm de Açıklık vardı ama Nişan filan yoktu ortada.. Doğum sırasında hastanede gelmişti. Yani sen ille de nişanı değil kasılma aralıklarının sıklaşmasını yada suyun gelişini dikkate almalısın.. Bebişin çok yormadan, bayram şekeri tadıyla gelsin inş :)
canım hayırlısıyla sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallahKizlar doktordan gelioruz.
acile kostuk sabahtan beri karnim tas gibi ve kasilma var die.
nstte sancim cikti doktor dogum sancilari baslamis dedi ama acilma yok.
o yuzden eve git dinlen dedi eger sancilarin devam ederse hemen gel dedi.
tatlım ne yaptın gittinmi doktora habersiz bırakmayın biziEsimde yok ki başka sehirde calisiyor dahaben annemlerdeyim ve onlar da bugün memlekete gittiler. Bir kız kardeşim le kaldım evde beklicem sabaha kadar eğer devam eder ve artarda gecmezse doktora gidecez.
sanki dogum sancisi gibi geldi bana!keske bir acile gidebilseydin canim
tatlım ne yaptın gittinmi doktora habersiz bırakmayın bizi
Vakit geldi artik cogu kisinin. 37.haftada dahil bir problem olmuyormus. Benim bir kac haftam daha var,hadi bakalim hakkimzda hayrlisi. Onumuzdeki bayram minnaklarla beraber olucaz Allah nasip ederse:)
Ay canim benimm nasil merak ettim seni girmemissin hic bu sabah insallah hayirli haberlerle gelirsin bu bayram sana hayatinin en güzel armaganini verir insallahtamam tatlim bazen ogle bir vuruyor ki felegim sasiyor zaten karnim ucgen oluo kasilmadan. bazen hafiflio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?