Arkadaşlar doğum çok yaklaştı dün bir
geçmiş olsun canım.belki yalancı ağrılardır.gerçek doğum ağrısımı dedi doktor? hem doğum başlasada korkma zaten bebeğin maşallah dğacak kiloda sıkıntı olmaz.Bir gelişme olursa haber ver.Yavrunu sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.
Hadi hayırlısı canım artık sıraya gireceğiz az kaldı bebişlerin gelmesine:) şuan nasıl sancın?sıklaştımı aynımı?canim dogum sancisi dedi doktor bebis yoldaymis bekliycek siddetlendi gittik doktora muaynede gene acilma yok acilmayi bekliycez dedi nst ye baglamaya gerek gormuyorum ilk nst sanciyi sorduk zaten dedi
Hadi hayırlısı canım artık sıraya gireceğiz az kaldı bebişlerin gelmesine:) şuan nasıl sancın?sıklaştımı aynımı?
belime vuruyor canim ya.
sonra kasigima acilma beklioruz sancim var.[/QUO
Allah yardımcın olsun canım, hadi bakalım bebişinle güzel haberleri bekliyoruz:)
Kizlar doktordan gelioruz.
acile kostuk sabahtan beri karnim tas gibi ve kasilma var die.
nstte sancim cikti doktor dogum sancilari baslamis dedi ama acilma yok.
o yuzden eve git dinlen dedi eger sancilarin devam ederse hemen gel dedi.
senindemi dogum sancilarin basladi canim?Canim nasıl bir sanci bu. Yaklaşık 1 saattir Karnım feci ağrıyor sanki iğneleri batırıp batırıp çıkarıyorlar gibi ve Karnım da taş gibi. Uzandim geçsin diye halada geçmedi ki
senindemi dogum sancilarin basladi canim?
POWERHACK canim gecmis olsunmu desem gozun aydin azmi kaldi desem bilemedim ama az kaldi canim biraz daha sanci sonra hayirlisiyla bebisin kucaginda kilosuda iyi masallah .hadi bakalim sira agustos annelerine geliyor heyrcanlandim
Canim nasıl bir sanci bu. Yaklaşık 1 saattir Karnım feci ağrıyor sanki iğneleri batırıp batırıp çıkarıyorlar gibi ve Karnım da taş gibi. Uzandim geçsin diye halada geçmedi ki
karninda tas gibi ise sende git ben gunduz sadece karnim tas gibi die gittim sanci cikti.
ve simdi hem belim kasigim ve karnim sert rahimi bekliyoruz
Canım bu haftalarda yalancı doğum sancısı olabiliyor.eğer dinlendiğinde yada pozisyon değiştirdiğinde geçmiyosa ve ağrı giderek şiddetini artırıyorsa gerçek doğum sancısı olabilir.zaten doğum sancısı anlaşılıyormuş öyle diyolar.Işte bilmiyorum ki nasıl anlicam. Çok fena agriyo karnimin alt kısmı kasiklarim. Sanki ıgne batiriyolar gibi kalkıp yürüyemiyorum dik duramiyorum ağrısından. Ama belimde herhangi bir ağrı yok. Ne agrisi acaba 8 lk kez oluyo .
Canım bu haftalarda yalancı doğum sancısı olabiliyor.eğer dinlendiğinde yada pozisyon değiştirdiğinde geçmiyosa ve ağrı giderek şiddetini artırıyorsa gerçek doğum sancısı olabilir.zaten doğum sancısı anlaşılıyormuş öyle diyolar.
aynen geçmezse ve artarsa ağrı o zaman gidersin canım.Valla seklimi değiştirdim herseyi yaptım hala geçmedi ve azalmiyorda. Eğer sabahta devam ederse doktora gidecez ilk iş nst ye girerim.
Kizlar doktordan gelioruz.
acile kostuk sabahtan beri karnim tas gibi ve kasilma var die.
nstte sancim cikti doktor dogum sancilari baslamis dedi ama acilma yok.
o yuzden eve git dinlen dedi eger sancilarin devam ederse hemen gel dedi.
aa hadi hayırlısı Doğumlar mı Başlıyor yoksa kızlar Dr a giderseniz haber verinValla seklimi değiştirdim herseyi yaptım hala geçmedi ve azalmiyorda. Eğer sabahta devam ederse doktora gidecez ilk iş nst ye girerim.
sanki dogum sancisi gibi geldi bana!keske bir acile gidebilseydin canimValla seklimi değiştirdim herseyi yaptım hala geçmedi ve azalmiyorda. Eğer sabahta devam ederse doktora gidecez ilk iş nst ye girerim.
karninda tas gibi ise sende git ben gunduz sadece karnim tas gibi die gittim sanci cikti.
ve simdi hem belim kasigim ve karnim sert rahimi bekliyoruz
aa hadi hayırlısı Doğumlar mı Başlıyor yoksa kızlar Dr a giderseniz haber verin
Vişneli turtam senin kız önden gidiyordu zaten belki de gelmeye karar vermiştir kuzucuğun Allah kolaylık versin inşallah
Hadi bakalım canım sağlıkla sıhhatle gelsin inşAllah kzucukk :)) haber bekliyoruz senden sabah ilk iş senden haber var mı diye bakacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?