Sevdigi seyleri yedir. Ben artık çeşit çeşit yedirmekten geçtim çünkü yemiyor :) ben üniversite hastanesine götürdüm, doktor devam sütü içir kilo alsın midesi genislesin dedi. Yemek yemese bile her gün icebildigi kadr içir dedi. Bende icirdim. Ondan mıdır bilmem 3-4 kaşık çorba içip ağzını kilitleyen kızım şimdi koca kaseyi bitiriyor. Sadece tarhana içiyor bu arada :) bol bol tahin pekmez yediriyorum sabahları kaşık kaşık. Biraz kilo almaya başladı gibi. Deva sütü dene derim. Bide etrafı dinleme herkesin çok zayıf sözlerini bosver. Çok uzun yazdım galiba :)Evet canim orasi oyle saglikli olmasi ama benimkinin istahi yok dr zingo verdo kullandim ama yinede yemiyor istahinin acilmasi icin ne yapabilirim
Ah bu kaynanalar az bi sussalar ne güzel olacak :) diş ne kadar geç çıkarsa o kdr iyi. Daha sağlıklı olur dişleri. Benim kızım 5,5 aylık başladı çıkarmaya üzüldüm ben. Boşver daha güzel senin kızın.Kızlar benim bebegimin neden sadece 2 dişi cikti digerleri cikmiyor 6 aylikken cikmisti alt disi bitanede 10 aylikken cikti baskada yok kaynanam hedigini dokmedin zamaninda ondan diyor ama ne saçma boyle birsey mi var aslinda hazirliklarimi yaptim dokecektim ama kızım hasta oldu 1 hafta hastanedeydik sonra biraz toparlansin dedim bu sefer eşimin tayini çıktı merkeze taşındık taşınma işidir filan arada kaynadi bende doğum gününde yaptım ilk diş ilk yaş ikisini bi arada yaptim cok guzel gecti dogumgunumuz cok kalabalik olduğu icin bahcede yaptik o gunde biraz ruzgarib azizligine ugrasakta cok guzel gecti sizler neler yaptınız kizimin tutusunden tsortunden tutun sekerlerini herseyiyle kendim ugrastim cok guzel bi duygu bunlarin hepsi bi ani hatira olarak kalacak bizde cok seviyorum geçmişteki guzel gunleri burdada cok guzel hatiralarimiz var
Yok canim uzun olmadi severim ben onerileri :) devam sutu hangi marka canimSevdigi seyleri yedir. Ben artık çeşit çeşit yedirmekten geçtim çünkü yemiyor :) ben üniversite hastanesine götürdüm, doktor devam sütü içir kilo alsın midesi genislesin dedi. Yemek yemese bile her gün icebildigi kadr içir dedi. Bende icirdim. Ondan mıdır bilmem 3-4 kaşık çorba içip ağzını kilitleyen kızım şimdi koca kaseyi bitiriyor. Sadece tarhana içiyor bu arada :) bol bol tahin pekmez yediriyorum sabahları kaşık kaşık. Biraz kilo almaya başladı gibi. Deva sütü dene derim. Bide etrafı dinleme herkesin çok zayıf sözlerini bosver. Çok uzun yazdım galiba :)
Hipp aldım ilk onu sevmedi. Sonra bebelac gold ehh işte zar zor içti. Şimdi aptamil onu içiyor. Ama ben verdiğimde içmiyor babasından içiyor icmezse öyle dene sende :)Yok canim uzun olmadi severim ben onerileri :) devam sutu hangi marka canim
Tm canim:) peki canim pekmez hangisi dut pekmezi var annem yapmış o olur mu biraz sulandirip mi versem acaba cok sekerlidir pekmez cunku bide acken mi vereyim bide tokken mi?Hipp aldım ilk onu sevmedi. Sonra bebelac gold ehh işte zar zor içti. Şimdi aptamil onu içiyor. Ama ben verdiğimde içmiyor babasından içiyor icmezse öyle dene sende :)
Evet canim benim kizimda hep emmek istiyor bide 2sinide gormek istiyor biraz onu biraz onu emiyor digerini kapatsam hemen agliyor cok düşkün oldu oda4 gündür bizde oyleyiz gece sürekli kalkıyor kızlar bide benim oğlum sürekli emmek istiyor kimi bebek memeye dusermis diş çıkarırken sık sık az az 20 kere belki daha fazla emiyo çok aşırı istiyor sizinkiler de öyle mi
Biraz geç oldu ama yazayım görmemişim canım. Sabah aç karnına keçi boynuzu pekmezi veriyorum benim kızım acı ekşi çok seviyor sulandırmıyorum :) kahvaltıda tahin pekmez veriyorum.Tm canim:) peki canim pekmez hangisi dut pekmezi var annem yapmış o olur mu biraz sulandirip mi versem acaba cok sekerlidir pekmez cunku bide acken mi vereyim bide tokken mi?
hehe yürür annesi yada kolay olani seciyodur :) kucakta gezmek :)DAHA BİZİM GİBİ YÜRÜMEYENLER VAR MI ? BENİM KIZ MI TEMBEL :d
bizimki de öyle evde kısa mesafe gidiyo ama dışarda yere bırakmaya çalışsam oturuveriyo tabi kucakta gezmek işine geliyo :)DAHA BİZİM GİBİ YÜRÜMEYENLER VAR MI ? BENİM KIZ MI TEMBEL :d
İÇERDE DE YÜRÜMÜYOR AMA TIRMANMADIĞI YER YOKbizimki de öyle evde kısa mesafe gidiyo ama dışarda yere bırakmaya çalışsam oturuveriyo tabi kucakta gezmek işine geliyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?