Bilmem ki öyle dedi.anlamı yok sanırım.arda gene söyler ama biseyle bagdastiramadim :))Hükme güzelmiş ne demek istiyor bebişin onunla :)
Benim kızım ilk em, me, anne, annem, baba dedi sirayla. Bana sadece ihtiyaç aninda annem diyor bızdığım :)
kızlar bebişleriniz ilk hangi kelimeyi söyledi[/QUO
anne bazen hanne diyo
baba bir iki kez babam demişti
dede
mamma
annaneye benzer söyüyor bir de.
Malesef cnm benimde sag gogsumu almiyo hemde 7.aydan beri 10.aya girdik suanda tek memeyle gidiyoruzKizlar benim kizim 3 mayista 9 aylik olacak bir ay oldu dis cikarali. Ve o zamandan beri sol gogsumu emmiyo. Turlu yontemler denedim almiyo. Sadece sagi emiyo. Onuda birakir diye korkuyorum . Boyle olan varmi aranizda ?
mammaakızlar bebişleriniz ilk hangi kelimeyi söyledi
40 ım çıktığı gün boyattımmKızlar saçını boyatan var mı ben sarı yapmak istiyorum emerken zararı olur mu
bende aynısından 40 tane sipariş ettim 14 mayısta diş buğdayı partisi yapcam onun telaşındayım sen ne zaman yapcan ?Merhaba kizlar nasilsiniz pek giremiyorum bizim dişimiz çıktıdiş buğdayı partisi yapacam onun hazirliklariyla ugrasiyorum kizim icin diş buğdayı sekerleri yaptim 30 tane sipariş uzerine bi 25 tane daha yaptim resmini atayim size guzel miEki Görüntüle 1814926
Slm kızlar bayadir görmedim neler olmuş öle kaçıncı dişini çıkaran var öle bizde hiç diş yok emeklemede yok yuvarlanarak gidiyor oğlum anne dede gel gel lilili diyo arada da babba diyo emekleyen varmı sizde
Kız sen bu kıza ne veriyorsa şöyle bizde verelimmerhaba..
2. dişimizi de kazasız belasız ateşsiz sancısız çıkardık.
emeklemeye 6 aylıkken başladı benım kuzum
şimdi 1 2 adım atmaya başladı desteksiz.
sizin kuzunun da vardır bir zamanı.
Selamlar canim. Benim kızımda 5,5 aylikken alt iki dişini cikardi. 7,5 aylikken üst iki diş cikti ve emeklemeye basladi. Simdi koltuklara sehpalara tirmanma asamasindayiz. Her bebek farklı tabi. Koşturma donemin geliyordur seninde :)Slm kızlar bayadir görmedim neler olmuş öle kaçıncı dişini çıkaran var öle bizde hiç diş yok emeklemede yok yuvarlanarak gidiyor oğlum anne dede gel gel lilili diyo arada da babba diyo emekleyen varmı sizde
alçak sürünmedeyiz emekleme yok bizde :) 2 dişimiz varSlm kızlar bayadir görmedim neler olmuş öle kaçıncı dişini çıkaran var öle bizde hiç diş yok emeklemede yok yuvarlanarak gidiyor oğlum anne dede gel gel lilili diyo arada da babba diyo emekleyen varmı sizde
Link atabilir misinKızlar sağlık bakanlığıni içinde olumsuz madde buldukları tıbbi ilaçları yayınlamış Calpol u iki yaş altı çocuklara vermeyin 2-6 yaş arası da kont lu verin yazıyordu bilginize
Ben yaptırdım.merhaba bayanlar 9 aylık aşısını yaptırdınız mı?
Neden vermiyoruz bilgin var miKızlar sağlık bakanlığıni içinde olumsuz madde buldukları tıbbi ilaçları yayınlamış Calpol u iki yaş altı çocuklara vermeyin 2-6 yaş arası da kont lu verin yazıyordu bilginize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?